Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Radiocomanda industriala pod rulant? Elro, furnizorul tehnologiilor de top

Radiocomanda industriala pod rulant? Elro, furnizorul tehnologiilor de top

🕔06.Nov 2015

Proiectate sa raspunda cu succes cerintelor de ridicare industriala pentru sarcini medii si grele, podurile rulante sunt un element necesar in spatiile industriale, mai ales acolo unde se doreste performanta. Pentru cresterea productivitatii dar si pentru un plus de siguranta in exploatarea echipamentului de ridicat, specialistii recomanda radiocomanda industriala pod rulant.

Radiocomanda industriala pod rulant este un dispozitiv inteligent si extrem de practic in numeroase aplicatii industriale. Mai exact, radiocomanda industriala pod rulant poate fi utilizata pentru aplicatii de electroplan, pod rulant, macarale cu comenzi suplimentare (cu graifer, electromagnet, etc.), ori pentru ale utilaje comandate prin conductori.

Pentru radiocomanda industriala pod rulant, consulta oferta Elro, companie ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de produse si servicii pentru domeniul industrial, mai precis pe segmentul automatizarilor industriale. Dispozitivele puse la dispozitie de Elro se remarca printr-o fiabilitate de inalta clasa dar si prin inovatii de ultim moment.

Si pentru ca doreste sa aduca pe piata din Romania produse si servicii industriale premium, Elro colaboreza cu firme cunoscute in intreaga lume. Mai exact, firma din Constanta comercializaza produse furnizate direct de la cele mai prestigioase nume in domeniu, printre care: Autec, Spohn & Burkhard, Akapp, Kraus, Fels, Terasaky, Ter si Merford.

Radiocomanda industriala pod rulant-Control optimizat prin inovatie!

Podul rulant este o macara cu un camp de actiune paralelipipedic, la care scheletul metalic este compus dintr-o constructie orizontala avand la capete roti de rulare, care se deplaseaza pe sine de rulare paralele situate pe inaltime. Mecanismul de ridicare propriu-zis se misca pe construtia orizontala.

De ce pod rulant?

Un pod rulant indeplineste sarcinile unei macarele, cu avantajul ca salveaza mult din spatiul disponibil, fiind instalat la inaltime (suspendat).Datorita constructiei sale, se creaza un spatiu mare la nivelul solului pentru functiile de transport si nu numai. Podul rulant asigura, asadar, optimizarea spatiului de productie, fiind capabil, totodata, sa ridice sarcini mari in conditii de maxima siguranta.

Exista mai multe tipuri de poduri rulante, si anume: poduri rulante pentru uz general (poduri rulante monogrinda rezemate, poduri rulante monogrinda suspendate, poduri rulante bigrinda) si poduri rulante speciale.

De ce radiocomanda industriala pod rulant?

O radiocomanda industriala pod rulant este formata din doua module: unitate de emisie si unitate de receptie. La toate acestea se mai adauga si modulul radio multicanal. Acest dispozitiv asigura posibilitatea unui control optimizat, in conditii sigure si confortabile pentru operator. Modul de utilizare este simplu si este sugerat de simbolurile plasate pe panoul frontal al radiocomenzii.

Elro-Furnizor radiocomanda industriala pod rulant

Daca vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase, pe baza celor mai noi tehnologii in domeniu, alege Elro si radiocomanda industriala pod rulant. Dispozitivele puse la dispozitie sunt fabricate de nume importante pe piata echipamentelor industriale si oferite la preturi competitive. Acestea conving prin performanta, usurinta in utilizare si durata lunga de exploatare.

Compania este membra a grupului olandez ELMA BV si are o experienta in domeniu de 13 ani. Activitatea comerciala si sistemul de management sunt pe deplin integrate in grup. Principala activitate o constituie reabilitarea  instalatiilor electrice de ridicat, dar si confectionarea panourilor electrice industriale.

Pentru radiocomanda industriala pod rulant, acceseaza www.elro.ro. Specialistii firmei iti asigura inclusiv servicii de consiliere in alegerea corecta a solutiilor.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author