Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Radiocomanda industriala pod rulant? Elro, furnizorul tehnologiilor de top

Radiocomanda industriala pod rulant? Elro, furnizorul tehnologiilor de top

🕔06.Nov 2015

Proiectate sa raspunda cu succes cerintelor de ridicare industriala pentru sarcini medii si grele, podurile rulante sunt un element necesar in spatiile industriale, mai ales acolo unde se doreste performanta. Pentru cresterea productivitatii dar si pentru un plus de siguranta in exploatarea echipamentului de ridicat, specialistii recomanda radiocomanda industriala pod rulant.

Radiocomanda industriala pod rulant este un dispozitiv inteligent si extrem de practic in numeroase aplicatii industriale. Mai exact, radiocomanda industriala pod rulant poate fi utilizata pentru aplicatii de electroplan, pod rulant, macarale cu comenzi suplimentare (cu graifer, electromagnet, etc.), ori pentru ale utilaje comandate prin conductori.

Pentru radiocomanda industriala pod rulant, consulta oferta Elro, companie ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de produse si servicii pentru domeniul industrial, mai precis pe segmentul automatizarilor industriale. Dispozitivele puse la dispozitie de Elro se remarca printr-o fiabilitate de inalta clasa dar si prin inovatii de ultim moment.

Si pentru ca doreste sa aduca pe piata din Romania produse si servicii industriale premium, Elro colaboreza cu firme cunoscute in intreaga lume. Mai exact, firma din Constanta comercializaza produse furnizate direct de la cele mai prestigioase nume in domeniu, printre care: Autec, Spohn & Burkhard, Akapp, Kraus, Fels, Terasaky, Ter si Merford.

Radiocomanda industriala pod rulant-Control optimizat prin inovatie!

Podul rulant este o macara cu un camp de actiune paralelipipedic, la care scheletul metalic este compus dintr-o constructie orizontala avand la capete roti de rulare, care se deplaseaza pe sine de rulare paralele situate pe inaltime. Mecanismul de ridicare propriu-zis se misca pe construtia orizontala.

De ce pod rulant?

Un pod rulant indeplineste sarcinile unei macarele, cu avantajul ca salveaza mult din spatiul disponibil, fiind instalat la inaltime (suspendat).Datorita constructiei sale, se creaza un spatiu mare la nivelul solului pentru functiile de transport si nu numai. Podul rulant asigura, asadar, optimizarea spatiului de productie, fiind capabil, totodata, sa ridice sarcini mari in conditii de maxima siguranta.

Exista mai multe tipuri de poduri rulante, si anume: poduri rulante pentru uz general (poduri rulante monogrinda rezemate, poduri rulante monogrinda suspendate, poduri rulante bigrinda) si poduri rulante speciale.

De ce radiocomanda industriala pod rulant?

O radiocomanda industriala pod rulant este formata din doua module: unitate de emisie si unitate de receptie. La toate acestea se mai adauga si modulul radio multicanal. Acest dispozitiv asigura posibilitatea unui control optimizat, in conditii sigure si confortabile pentru operator. Modul de utilizare este simplu si este sugerat de simbolurile plasate pe panoul frontal al radiocomenzii.

Elro-Furnizor radiocomanda industriala pod rulant

Daca vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase, pe baza celor mai noi tehnologii in domeniu, alege Elro si radiocomanda industriala pod rulant. Dispozitivele puse la dispozitie sunt fabricate de nume importante pe piata echipamentelor industriale si oferite la preturi competitive. Acestea conving prin performanta, usurinta in utilizare si durata lunga de exploatare.

Compania este membra a grupului olandez ELMA BV si are o experienta in domeniu de 13 ani. Activitatea comerciala si sistemul de management sunt pe deplin integrate in grup. Principala activitate o constituie reabilitarea  instalatiilor electrice de ridicat, dar si confectionarea panourilor electrice industriale.

Pentru radiocomanda industriala pod rulant, acceseaza www.elro.ro. Specialistii firmei iti asigura inclusiv servicii de consiliere in alegerea corecta a solutiilor.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis 0

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin! 0

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author