Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Radiocomanda industriala pod rulant? Elro, furnizorul tehnologiilor de top

Radiocomanda industriala pod rulant? Elro, furnizorul tehnologiilor de top

🕔06.Nov 2015

Proiectate sa raspunda cu succes cerintelor de ridicare industriala pentru sarcini medii si grele, podurile rulante sunt un element necesar in spatiile industriale, mai ales acolo unde se doreste performanta. Pentru cresterea productivitatii dar si pentru un plus de siguranta in exploatarea echipamentului de ridicat, specialistii recomanda radiocomanda industriala pod rulant.

Radiocomanda industriala pod rulant este un dispozitiv inteligent si extrem de practic in numeroase aplicatii industriale. Mai exact, radiocomanda industriala pod rulant poate fi utilizata pentru aplicatii de electroplan, pod rulant, macarale cu comenzi suplimentare (cu graifer, electromagnet, etc.), ori pentru ale utilaje comandate prin conductori.

Pentru radiocomanda industriala pod rulant, consulta oferta Elro, companie ce are ca principal domeniu de activitate furnizarea de produse si servicii pentru domeniul industrial, mai precis pe segmentul automatizarilor industriale. Dispozitivele puse la dispozitie de Elro se remarca printr-o fiabilitate de inalta clasa dar si prin inovatii de ultim moment.

Si pentru ca doreste sa aduca pe piata din Romania produse si servicii industriale premium, Elro colaboreza cu firme cunoscute in intreaga lume. Mai exact, firma din Constanta comercializaza produse furnizate direct de la cele mai prestigioase nume in domeniu, printre care: Autec, Spohn & Burkhard, Akapp, Kraus, Fels, Terasaky, Ter si Merford.

Radiocomanda industriala pod rulant-Control optimizat prin inovatie!

Podul rulant este o macara cu un camp de actiune paralelipipedic, la care scheletul metalic este compus dintr-o constructie orizontala avand la capete roti de rulare, care se deplaseaza pe sine de rulare paralele situate pe inaltime. Mecanismul de ridicare propriu-zis se misca pe construtia orizontala.

De ce pod rulant?

Un pod rulant indeplineste sarcinile unei macarele, cu avantajul ca salveaza mult din spatiul disponibil, fiind instalat la inaltime (suspendat).Datorita constructiei sale, se creaza un spatiu mare la nivelul solului pentru functiile de transport si nu numai. Podul rulant asigura, asadar, optimizarea spatiului de productie, fiind capabil, totodata, sa ridice sarcini mari in conditii de maxima siguranta.

Exista mai multe tipuri de poduri rulante, si anume: poduri rulante pentru uz general (poduri rulante monogrinda rezemate, poduri rulante monogrinda suspendate, poduri rulante bigrinda) si poduri rulante speciale.

De ce radiocomanda industriala pod rulant?

O radiocomanda industriala pod rulant este formata din doua module: unitate de emisie si unitate de receptie. La toate acestea se mai adauga si modulul radio multicanal. Acest dispozitiv asigura posibilitatea unui control optimizat, in conditii sigure si confortabile pentru operator. Modul de utilizare este simplu si este sugerat de simbolurile plasate pe panoul frontal al radiocomenzii.

Elro-Furnizor radiocomanda industriala pod rulant

Daca vrei sa ai garantia unei investitii avantajoase, pe baza celor mai noi tehnologii in domeniu, alege Elro si radiocomanda industriala pod rulant. Dispozitivele puse la dispozitie sunt fabricate de nume importante pe piata echipamentelor industriale si oferite la preturi competitive. Acestea conving prin performanta, usurinta in utilizare si durata lunga de exploatare.

Compania este membra a grupului olandez ELMA BV si are o experienta in domeniu de 13 ani. Activitatea comerciala si sistemul de management sunt pe deplin integrate in grup. Principala activitate o constituie reabilitarea  instalatiilor electrice de ridicat, dar si confectionarea panourilor electrice industriale.

Pentru radiocomanda industriala pod rulant, acceseaza www.elro.ro. Specialistii firmei iti asigura inclusiv servicii de consiliere in alegerea corecta a solutiilor.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un