Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Remorcari auto Arad oferite de Consuel Transport!

Remorcari auto Arad oferite de Consuel Transport!

🕔14.Jan 2014

Daca ai nevoie de remorcari auto pe raza judetului Arad, Consuel Transport iti ofera servicii de cea mai buna calitate, la preturi avantajoase!

Remorcarea autovehiculului este serviciul de transport al masinii avariate de la locul accidentului, catre un service sau alta destinatie. Remorcarea se realizeaza cu un autovehicul specializat in transportul de masini noi, accidentate, avariate mecanic sau cu alte probleme tehnice, pe o ruta bine stabilita. Echipa de interventie poate prelua, incarca, transporta si descarca autovehiculul avariat la destinatie. Toate aceste operatiuni se vor realiza in deplina siguranta de catre personal profesionist, specializat in transportul de vehicule. Indiferent de problema cu care te confrunti, Consuel Transport va raspunde prompt solicitarii tale!

Atunci cand ai nevoie de servicii de acest gen, trebuie sa apelezi la echipa experimentata a companiei Consuel Transport care vine in intampinarea problemelor tale, oferindu-ti mijloacele adecvate pentru solutionarea acestora. Nu ezita sa contactezi firma Consuel Transport si acestia iti vor remorca masina in orice locatie de pe raza judetului Arad. Costurile acestui serviciu sunt reduse, iar calitatea, una superioara. Indiferent de starea autovehiculului sau de conditiile meteo, echipa Consuel Transport va interveni in cel mai scurt timp posibil.

Serviciile se adreseaza atat persoanelor fizice ce doresc tractarea autoturismului defectat sau a celui nou si transportarea lui dintr-o locatie in alta, cat si persoanelor juridice care au nevoie de transport in deplina siguranta a autovehiculelor. Pentru a desfasura activitatea in mod corespunzator, compania foloseste autoutilitare dotate cu platforme stabile inclinate si sisteme de prindere a autovehiculelor pe platforma. Echipa de specialisti a firmei iti sta la dispozitie 24/24, 7 zile pe saptamana. Remorcarea auto se va face in conditii de siguranta pentru ca fiecare client sa aiba parte de servicii eficiente.

Infiintata in Arad, compania Consuel Transport isi desfasoara activitatea in domeniul tractarilor si al transportului auto. Serviciile oferite sunt: depanarile auto, tractarile, remorcarile, transportul de marfa si transportul de persoane. Acestea se ridica la inaltimea asteptarilor oricarui conducator auto care se confrunta cu incidente neplacute care vizeaza functionarea masinii, dar si la inaltimea asteptarilor fiecarui pasager care apeleaza la serviciile de transport. Societatea Consuel Transport se caracterizeaza prin profesionalism, promptitudine si orientare catre client. Echipa firmei este formata din soferi profesionisti si mecanici auto calificati.

Pentru mai multe informatii despre serviciile oferite de Consuel Transport, acceseaza pagina de internet a firmei sau solicita asistenta unuia din reprezentantii echipei. Prin serviciile de calitate oferite, firma se angajeaza sa transporte autovehiculul in orice locatie specificata de client. Serviciile firmei iti stau la dispozitie non-stop, indiferent de momentul zilei sau de conditiile meteorologice. Profesionistii companiei intervin prompt si rezolva in timp real orice problema aparuta, indiferent de complexitatea defectiunii aparute. Cu o vasta experienta in domeniu si cu echipamente de ultima generatie, masina ta va ajunge la destinatie in cel mai scurt timp. Beneficiaza de serviciile de remorcari auto in Arad oferite de Consuel Transport pentru siguranta masinii tale!

Datele de contact ale firmei Consuel Transport:

Adresa firmei: Str. Armoniei, Nr. 46, Arad

Telefon: 0722 280 000

Email: contact@consueltransport.ro

Similar Articles
Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din

Tractari auto Brasov-preturi mici

Tractari auto Brasov-preturi mici

Uram cu totii acel moment cand ramanem cu masina undeva pe drum si asta nu