Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
RENTech.ro-Servicii inchirieri microfoane wireless

RENTech.ro-Servicii inchirieri microfoane wireless

🕔17.Jun 2015

Magazinul online Rentech.ro va pune la dispozitie solutii complete audio-video, echipamente de telecomunicatii si echipamente IT, indiferent de evenimentul pentru care il organizati. Echipamentele sunt performante, astfel ca va este asigurata calitatea serviciilor oferite.

Nu trebuie decat sa alegeti echipamentele de care aveti nevoie si sa faceti o rezervare pentru acestea. Echipa magazinului va prelua datele dumneavoastra de contact, iar restituirea se va hotari de comun acord, pentru ca toata lumea sa fie multumita. Inainte de achitarea taxei de inchiriere, orice echipament este testat pentru a elimina din start orice inconveniente.

Indiferent ca vreti sa organizati petreceri sau organizati un eveniment mai mare , magazinul Rentech.ro este la dispozitia dumneavoastra oricand. Serviciile si echipamentele sunt destinate atat persoanelor fizice, cat si celor juridice. Cu Rentech.ro ai accesul la servicii inchirieri microfoane wireless.

Atunci cand organizati o petrecere sau un eveniment aveti nevoie de urmatoarele echipamente:

-microfoane wireless

-consola sau pupitru DJ

-Boxe electrovoltaice

 Inchirieri Microfoane wireless, de la Rentech

Magazinul este specializat in comercializarea unei game variate de modele de microfoane, adecvate atat pentru prezentari, cat si pentru utilzarea in cadrul altor evenimente (evenimente indoor sau outdoor).

Microfoanele sunt ideale pentru solisti, MC sau prezentatori, avand un sunet foarte echilibrat. Microfoanele Shure au un nivel de iesire ridicat, fiind dedicate in special solistilor vocali.

Echipa magazinului ofera consultanta de specialitate astfel incat alegerile pe care le faceti sa duca la indeplinirea asteptarilor voastre. Va astepta cu interes solicitarile si va asigura de profesionalismul si eficienta echipei.

Ce alte produse ofera firma Rentech?

CONSOLE SAU PUPITRU DJ

Consolele pe care le ofera pentru inchiriere sunt echipamente performante astfel ca DJ-ul va fi capabil sa creeze o atmosfera incendiara la orice eveniment. Pupitrul pentru DJ are o interfata audio integrata cu rezolutie de 24 biti/ 96 Khz, un mixer premium pentru 4 deck-uri, 2 platane sensibile la atingere si doua zone pentru controlul efectelor.

Acestea sunt compatibile atat cu softul Traktor, cat si cu softul Serato. De asemenea, in cazul in care va sunt necesare si alte dispozitive, precum laptopuri care sa aiba instalate toate softurile necesare utilizarii consolelor, puteti apela tot la acest magazin online, avand convingerea ca veti beneficia de solutii optime, care sa se plieze pe necesitatile voastre.

BOXE ELECTROVOLTAICE

Magazinul dispune de mai multe modele de boxe electrovoice, potrivite atat pentru sonorizarea interioara cat si pentru cea exterioara.Cu un amplificator fiabil de ultima generatie care livreaza o putere de pana la 1000W, la o sensibilitate excelenta si o  frecventa cuprinsa intre 50Hz si 20 KHz, modelul de boxe pe care acest magazin il pune la dispozitia voastra demonstreaza calitatea incontestabila a producatorului,  in materie de sunet.

Pentru informatii suplimentare legate de procedura de inchiriere sau despre orice alt aspect care va intereseaza, nu ezitati sa contactati echipa magazinului online RENTech.ro .Echipa magazinului va sta la dispozitie oricand, oferind consultanta pentru un set-up audio perfect.

Pentru inchirieri microfoane wireless, la preturi accesibile, acceseaza www.rentech.ro.

 

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste