Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Reuginstal: Instalatii de incalzire inteligente

Reuginstal: Instalatii de incalzire inteligente

🕔30.Jan 2014

Solutiile de incalzire clasice ce utilizeaza gazele naturale ca sursa de energie au devenit din ce in ce mai mult evitate de cei ce isi doresc un sistem econom si eficient. Un alt motiv pentru care gazul natural ca si sursa de energie a pierdut din popularitate este reprezentat de siguranta instalatiilor ce pot oricand sa puna in pericol viata utilizatorilor. Asadar, daca si dumneavoastra doriti sa implementati o noua metoda de incalzire, atunci Reuginstal poate deveni partenerul dumneavoastra de incredere.

In ceea ce priveste sistemele de incalzire inteligente, acestea utilizeaza de regula energia electrica, sau energia solara. Astfel avem posibilitatea achizitionarii panourilor radiante sau a centralelor pe curent, care pot furniza caldura necesara intr-un mod sigur, eficient dar si econom. Similar, apa menajera se poate incalzi si in alte metode ce nu utilizeaza gazele naturale ca sursa de energie. In cele ce urmeaza o sa va prezint instalatiile promovate de Reuginstal referitoare la incalzirea rapida a apei menajere pentru familii formate de 2 sau 4 persoane.

Dupa cum am amintit, aceste instalatii si sisteme de incalzire sunt sisteme inteligente, moderne, econome dar in special sigure si eficiente. Astfel apa menajera poate fi incalzita printr-un sistem solar de apa calda. Instalatia mentionata utilizeaza mai multe componente care asigura incalzirea apei atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. Sistemul nu functioneaza pe baza de caldura ci pe baza de lumina, soarele fiind necesar doar partial pentru punerea in functiune a instalatiei solare de apa calda.

Partile componente ale unui sistem solar de apa calda cuprind un boiler cu serpentina cu o capacitate de pana la 200 de litri (in functie de numarul membrilor unei familii care doreste sa utilizeze apa menajera), captatorul cu tuburi vidate, grupul de pompare cu reglator de temperatura, vasul de expansiune, ventilator, aerisitor, sistem de prindere pe acoperis si antigel pentru circuitul solar. Toate acestea transforma energia solara in energie termica, incalzind apa la nivele optime fara necesitatea soarelui puternic.

In cazul in care detineti un boiler cu serpentina, puteti achizitiona doar restul produselor enumerate mai sus. Rolul boilerului este acela de a face posibila integrarea sistemului la instalatia de incalzire centralizata. Montarea dar si utilizarea acestui sistem de incalzire apa menajera solar este facila, acelasi lucru aplicandu-se pentru extinderea unor instalatii deja existente, pentru intretinerea lor, repararea dar si pentru utilizarea propriu-zisa.

Pretul sau investitia necesara pentru achizitionarea instalatiei solare de apa calda Reuginstal este una avantajoasa datorita ofertelor speciale practicate de compania mentionata. Reducerile de pret sunt subtantiale, dar tarifele variaza in functie de sistemul de incalzire ales de fiecare client in parte. Asadar, nu ezitati si solicitati oferta Reuginstal. Puteti realiza acest lucru fie prin vizitarea site-ului oficial al companiei fie prin utilizarea datelor de contact de mai jos. Reprezentantii Reuginstal va asteapta cu asistenta de specialitate dar si cu ajutor in alegerea produselor de care aveti nevoie.

Reuginstal, date de contact

CUI: RO 25650416
Nr. Reg Com: J39/283/2009
Adresa sediu firma: Focsani, str: Av. Muntenescu, nr: 22, jud: Vrancea
Persoana de contact: Ripeanu Eugen
Telefon: 0726109867
Fax: 0337814093
E-mail: eugenripeanu@gmail.com

Articol oferit prin reteaua Zoom-biz.ro

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca