Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Rexton Rentcar – Inchirieri avantajoase in Bucuresti!

Rexton Rentcar – Inchirieri avantajoase in Bucuresti!

🕔08.Jan 2014

Daca esti in vizita prin Bucuresti sau ai venit acasa de sarbatori, Rexton Rentcar iti ofera servicii de inchirieri auto in Bucuresti pentru a te putea deplasa oriunde doresti. Echipa Rexton Rentcar vine in sprijinul clientilor oferind solutii si idei cat mai avantajoase pentru nevoile acestora. Firma te poate consilia in alegerea tipului de masina de care ai nevoie pentru inchiriere. Rexton Rentcar detine un parc auto cu o gama variata de marci de masini precum Opel, Dacia, Ford, Renault, Toyota, Daewoo, Chevrolet, dar si alte marci cunoscute. Iar in ceea ce priveste costurile pe care le presupune inchirierea autoturismului de care ai nevoie, trebuie sa stii ca acestea sunt cele mai bune de pe piata.

Pe langa faptul ca tarifele sunt mici, acestea includ si servicii adiacente. Livrarea masinii solicitate se va face acolo unde fiecare client in parte doreste, fie ca este vorba de aeroport sau de o alta adresa din Bucuresti. In acelasi timp si predarea poate fi facuta oriunde doreste clientul, pe raza municipiului Bucuresti sau la aeroportul Otopeni.

Toate autoturismele sunt in stare foarte buna de functionare si sunt asigurate cu RCA si CASCO, iar taxele de drum, inclusiv rovinietele sunt suportate de firma. Serviciile oferite sunt incluse in preturile de inchiriere ale masinii, preturi care pornesc de la 12 euro si care pentru perioade de inchiriere mai lungi de 30 de zile, pot fi negociate. In plus, echipa Rexton Rentcar vine in sprijinul clientilor cu diferite facilitati acordate gratuit: scaun auto pentru copil, sistem de navigatie GPS, livrare la aeroport in timpul orelor de program etc.

De regula, clientii platesc garantie, care reprezinta o parte din contravaloarea inchirierii auto in avans. Iar pentru clientii fideli, care nu au creat probleme in ceea ce priveste returnarea masinilor la timp, inchirierea se face fara garantie. Mai mult decat atat, poti beneficia de serviciul de transfer persoane sau poti utiliza inchirierea masinii cu sofer, in cazul in care nu detii permis de conducere sau preferi sa te odihnesti.

Rexton Rentcar, infiintata in Bucuresti, are ca obiect de activitate oferirea de servicii de inchirieri auto in cele mai convenabile conditii si preturi. Pentru cresterea si imbunatatirea confortului clientului, echipa Rexton Rentcar este flexibila si deschisa negocierilor pentru a oferi solutii adaptate nevoilor clientilor. In cazul in care se inchiriaza un autoturism in alta localitate decat Bucuresti, se percep suplimentar taxe de transport necesare intoarcerii agentului firmei in Bucuresti si contravaloarea combustibilului consumat necesar livrarii autoturismului de inchiriat la locatia aleasa de client.

Pentru mai multe informatii despre serviciile de inchirieri oferite de Rexton Rentcar, acceseaza pagina de internet a firmei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei! Serviciile de inchirieri sunt avantajoase si ideale pentru toti cei care au nevoie de un autoturism pentru o perioada scurta de timp. Serviciile oferite de Rexton au cel mai bun si avantajos raport calitate-pret de pe piata bucuresteana. Beneficiaza de serviciile de inchiriere auto Rexton Rentcar in Bucuresti oricand ai nevoie, pentru a te deplasa in conditii de siguranta unde doresti.

Datele de contact ale firmei Rexton Rentcar

Adresa: Str. Cladova, Nr.6, Bucuresti

Telefon: 0754 422 599

Email: contact@expert-inchirieriauto.ro

Similar Articles
Reparatii cutii viteze automate

Reparatii cutii viteze automate

     Cutia automata este considerat  ansamblul pieselor care sunt complexe si care fac parte  din

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Pasiune sau necesitate in obtinerea permisului de conducere, alegeti scoala soferi Brasov profesionista

Obtinerea permisului de conducere poate sa fie o necesitate sau poate sa fie o ambitie,

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Inchirieri auto Bucuresti, cateva reguli de baza

Cand vine vorba de inchirieri auto Bucuresti, ofertele nu sunt tocmai putine. Veti regasi atat

Modul de functionare al  electromotorului Loganului

Modul de functionare al electromotorului Loganului

Un sistem considerat a fi specific pentru  incarcarea auto este acela care e format din

Tractari auto Brasov-preturi mici

Tractari auto Brasov-preturi mici

Uram cu totii acel moment cand ramanem cu masina undeva pe drum si asta nu