Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Rigorinstal- Expert in instalatii centrale termice

Rigorinstal- Expert in instalatii centrale termice

🕔30.May 2014

Ai achizitionat de curand o centrala termica si ai nevoie de servicii de montaj, instaltii si punere in functiune? Nicio problema, apeleaza la un expert in domeniu: Rigorinstal, companie ce se incadreaza in categoria firmelor de distributie, montaj si service a instalatiilor de incalzire, climatizare si aer conditionat, precum si instalatii sanitare sau de canalizare.

De ce trebuie sa alegi serviciile noastre? Simplu, dispunem de toate resursele necesare unor lucrari de calitate: o experienta de peste 24 de ani pe piata de profil, un personal calificat si nu in ultimul rand, profesionalism. Dincolo de toate acestea, iti oferim accesul si la tarife mai mult decat avantajoase.

Asadar, pentru instalatii centrale termice, alege Rigorinstal!

Instalatii centrale termice-Pentru confortul caminului tau

Considerate pana nu demult un simplu moft, centralele termice se dovedesc astazi o alternativa eficienta pentru imbunatiatirea stilului de viata. Datorita avantajelor pe care le ofera, centralele termice au devenit un element indispensabil si totodata un simbol al confortului.  De ce? In zilele friguroase de toamna tarzie sau iarna, atunci cand mercurul din termometre scade sub zero, confortul de acasa depinde de nivelul de incalzire al locuintei, iar centralele termice reprezinta solutia perfecta pentru un ambient placut.

Ce trebuie sa stii despre instalatii centrale termice?

De regula, o centrala termica este formata dintr-o carcasa fixata pe perete, in care se gasesc: un arzator, o camera de ardere, un sistem de evacuare a gaselor arse, un schimbator de caldura principal, o pompa de circulatie, un sistem de preparare a apei calde de consum, un robinet cu trei cai, un vas de expansiune, armaturi, senzori si electronica de comanda.

Chiar daca o centrala termica permite o utilizare usoara, pentru instalarea ei este obligatoriu sa apelezi la o firma autorizata pentru a efectua lucrari in instalatii de gaz. Ce este important sa stii despre instalarea centralelor termice? In primul rand, acestea se pot instala atat in interiorul cladirilor, cat si in exteriorul acestora.

La instalarea in interior, centralele termice pot fi montate numai in incaperi in care nu exista pericol de incendiu, explozie sau intoxicare a utilizatorilor cu gaze combustibile sau gaze de ardere, ca de exemplu o sala a cazanelor, sau in alte incaperi daca se asigura aerul necesar arderii, ventilatia si evacuarea totala a gaselor de ardere .

In plus, centrala termica trebuie racordata la un cos de fum izolat, corespunzator diametrului de evacuare al centralei. Racordul la cos se poate realiza din racord flexibil din aluminiu sau inox, avand o lungime de cel mult 3 m.

Pentru instalatii centrale termice apeleaza la Rigorinstal. Iata de ce!

Firma Rigorinstal din Prahova ofera clientilor serviciul de instalatii centrale termice la preturi excelente, pentru toate tipurile de centrale distribuite. Specialistii nostri sunt foarte bine instruit in activitatea de montaj, instalatii si punere in functiune, motiv pentru care acestia pot monta cu usurinta orice centrala de perete sau de pardoseala. Instalatorii sunt familiarizati cu fiecare marca a produselor pe care le distribuim, fie acestea centrale pe combustibil lichid, solid sau gazos.

Efectuam servicii de instalatii centrale termice atat pentru persoane fizice, cat si pentru cele juridice. In plus, la finalizarea lucarilor oferim un certificat de garantie a carui valabilitate difera in functie de modelul de centrala termica instalata. Rigorinstal iti garanteaza calitatea!

Pentru a consulta intregul catalog de produse si servicii oferit de Rigorinstal si pentru a solicita serviciul de instalatii centrale termice, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

 

 

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare