Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Rigorinstal iti ofera cazane pe biomasa!

Rigorinstal iti ofera cazane pe biomasa!

🕔09.Jan 2014

Iarna este unul dintre cele mai grele anotimpuri, in special pentru persoanele care stau la casa; frigul patrunde din toate partile, si singurul lucru pe care il poti face pentru a-ti proteja sanatatea este sa alegi un sistem cat mai eficient de incalzire a locuintei tale. Din nefericire, majoritatea sistemelor de incalzire sunt destul de costisitoare si, pentru a economisi banii pentru combustibili, alegem sa locuim la temperaturi cat mai joase inauntrul locuintei.

Ce este de facut?

Singura varianta prin care poti obtine temperatura necesara inauntrul locuintei tale fara sa cheltuiesti prea multi bani este sa alegi un sistem de incalzire care sa utilizeze combustibili cat mai ieftini. Dupa cum stim, pretul gazelor naturale creste pe zi ce trece din ce din ce in ce mai mult, motiv pentru care oamenii au inceput sa se orienteze catre alte tipuri de combustibili. Cel mai utilizat combustibil in aceste cazuri este lemnul.

Lemnul ca si combustibil

Cea mai utilizata sursa de combustibil (considerata, de altfel, a fi si regenerabila) din intreaga Europa este lemnul. Lemnul genereaza aproximativ jumatate din energia regenerabila care este consumata pe continentul nostru. Lemnul este un combustibil foarte ieftin, datorita faptului ca se gaseste in cantitati atat de mari. In plus, putem utiliza ca si combustibil lemn sub forma de rumegus sau bete, resturi ramase in urma altor lucrari.

Prin urmare, recomandarea noastra cand vine vorba de alegerea unui sistem de incalzire pentru locuinta ta este cazanul pe biomasa. In cazul in care ai nevoie de un astfel de sistem de incalzire, compania Rigorinstal iti vine in ajutor! Cazanele pe biomasa comercializate in cadrul firmei reprezinta o metoda eficienta si moderna de incalzire, datorita procesului de valorificare a biomasei lemnoase.

Cazanele pe biomasa Rigorinstal utilizeaza ca si combustibili:

– peleti de lemn tocat;

– carbune;

– rumegus;

– deseuri solide din lemn;

– busteni sau butuci din lemn.

Cum functioneaza cazanele pe biomasa?

Cazanele pe biomasa functioneaza conform unei tehnici de ardere automata, ce presupune introducerea in mod controlat a aerului prin utilizarea unor ventilatoare, oferind un grad mare de optimizare. Mai mult decat atat, controlul electronic al acestui proces permite atat incalzirea centrala a locuintei tale, cat si incalzirea apei menajere. In plus, datorita sistemului de automatizare avansat, nu mai trebuie sa fii atent mereu pentru a alimenta continuu.

Cazanele pe biomasa comercializate de firma Rigorinstal sunt de mai multe tipuri, avand caracteristici diferite in functie de marca:

– OPOP Cehia;

– Dalessandro;

– Thermostahl.

In functie de fiecare model, alimentarea cu combustibil se poate face fie manual, fie semiautomat. Alte caracteristici ce le diferentiaza sunt modurile diferite de ardere, capacitati diferite de incarcare si altele; insa, toate aceste modele de cazane pe biomasa au in comun si avantaje: eficienta, randament crescut si intretinere facila, deloc costisitoare.

Incalzeste-ti locuinta utilizand cazane pe biomasa Rigorinstal! Pe langa cazane pe biomasa, Rigorinstal iti ofera si centrale termice, boilere, sobe cu peleti, aer conditionat, radiatoare, pompe de caldura, panouri solare, sobe si multe altele. Pentru a obtine mai multe informatii, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi utilizand informatiile de mai jos:

Rigorinstal, date de contact:

Adresa: Breaza, str. 23 August, nr. 78

Telefon / Fax :  0244-347349
E-mail : office@rigorinstal.ro

Articol oferit de zoom-biz.ro

Similar Articles
Cum se poate alege un bun generator curent?

Cum se poate alege un bun generator curent?

Odata ce suntem obisnuiti cu electricitate, ar putea sa ne fie destul de greu daca

De ce sa alegem un generator curent?

De ce sa alegem un generator curent?

Odata cu modernitate, chiar daca doriti pentru propriile gospodarii sau chiar pentru una dintre cele

Generator curent: panou de control

Generator curent: panou de control

Panoul de control la un generator curent are la baza lui un controller dispus cu

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Gravura mecanica realizata cu maxima precizie, devotament si stil

Atunci cand vine vorba de procedeul numit: gravura mecanica, firma Oltstar Business Group isi dedica

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,