Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Romconex – Distribuitorul de imprimante Canon

Romconex – Distribuitorul de imprimante Canon

🕔06.Jan 2014

Listare laser, copiere si scanare color de inalta calitate si la viteza ridicata folosind un singur aparat compact. Performanta, eficacitate, rezistenta si nu in ultimul rand, calitate desavarsita. Acestea sunt doar cateva din avantajele pe care le ofera imprimantele Canon, liderul mondial in produse de imagistica si solutii digitale atat pentru acasa, cat si pentru birou. Imbunatateste productivitatea cu ajutorul unor imprimante de ultima generatie, deosebit de eficiente din punct de vedere energetic, prin intermediul carora obtii numeroase avantaje cu costuri minime.

Multi stiu ca imprimanta este un echipament periferic care reproduce un text sau o imagine pe un suport fizic, de cele mai multe ori hartie sau folie transparenta. Acestea pot fi atasate local de un calculator, printr-o interfata paralela, sau pot fi comune intr-o retea, caz in care sunt echipate cu o interfata de retea. Cele mai populare imprimante sunt cele mutifunctionale, echipamente ce au in componenta imprimanta, scanner si de regula fax, care pot realiza copierea de documente fara a mai fi necesara interventia calculatorului.

Pentru rezultate de exceptie si o functionare optima de lunga durata, imprimantele Canon sunt o investitie sigura si ideala, fie ca sunt utilizate in scop personal sau amplasate la locul de munca. Din gama Canon fac parte imprimante laser multifunctionale, imprimante color de birou, imprimante format mare etc. Imprimantele color de birou sunt usor de utilizat, si asigura imprimare, copiere, scanare, functie SEND si fax color intr-un singur aparat. In ceea ce priveste imprimanta  de format mare, cu ajutorul acesteia copiezi, scanezi, administrezi si distribui electronic documente de format mare, atat color cat si alb-negru.

Daca doresti ca din echipamentul tau sa faca parte un astfel de accesoriu sinonim cu performanta, trebuie sa apelezi la un furnizor in masura sa-ti ofere imprimanta perfecta. Astfel, Romconex, ce activeaza in domeniul vanzarii si service-ului aparaturii de birou marca Canon, fie ca este vorba de faxuri, copiatoare ori aparate multifunctionale, vine in sprijinul tau cu imprimante Canon la preturi mai mult decat avantajoase. In functie de necesitati poti alege intre imprimante personale cu jet de cerneala, imprimante profesionale sau imprimante laser.

Imprimantele cu jet de cerneala arunca cerneala pe hartie sub forma unor picaturi microscopice prin intermediul unor duze. Au o viteza de printare mare, sunt mici, usoare si totodata costurile de tiparire sunt minime in comparatie cu restul modelelor.

Imprimantele laser functioneaza pe baza unei raze laser care imprima imaginea pe un tambur rotativ incarcat electric pozitiv. Acestea ofera o calitate superioara in cazul documentelor text, pentru ca sunt capabile sa redea fidel chiar si cele mai mici  fonturi. Indiferent de alegerea pe care o vei face, cu Canon ai garantia unui produs premium.

Romconex Bucuresti, distribuitor Canon, si-a inceput activitatea in anul 1992 si in prezent are la baza un personal calificat cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul service-ului. Realizam verificari, intretinere, inlocuire de materiale consumabile, reparatii si inlocuire de piese defecte. De asemenea, comercializam faxuri, scannere, plottere, aparate foto, videoproiectoare, toate furnizate de Canon. Mai mult decat atat, clientii nostri se bucura de produse cu garantie de un an pentru toata gama de aparatura de birou, si de trei ani de garantie pentru imprimantele cu jet de cerneala.

Pentru mai mult detalii, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne!

Similar Articles
Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Cum sa alegeti dintre surse de alimentare continua pe cea potrivita?

Una dintre cele mai eficiente modalitati de a va proteja calculatorul de pilda in cazul

Ventilatoare industriale

Ventilatoare industriale

  Pentru succesul afacerii dumneavoastra trebuie intotdeauna sa investiti in produse, echipamente si utilaje de calitate.

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

Gasiti un performant si inovator aparat de sudura fibra optica in oferta Vanzari Electronice Telecoms

    Sudorii cunosc cat de greu este sa faci fata tuturor cerintelor angajatorilor in ziua de

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Despre tehnologii, smart TV Samsung, dar si posibilitati

Smart este prefixul ce caracterizeaza ultimii ani in domeniul tehnologiei. De la telefoane, ceasuri, telecomenzi,

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

Panouri fotovoltaice de la UnicMar New Energy – solutii fiabile pentru energia verde!

  Iti surade ideea de a investi in panouri fotovoltaice? Te intereseaza sa discuti cu niste