Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sa vorbim despre vitralii

Sa vorbim despre vitralii

🕔27.Nov 2015

Vitraliile, de-a lungul timpului, au avut o intreaga istorie. In prezent, vitraliile sunt mai rar aplicate si nu datorita faptului ca acestea ar fi fost in contradictie cu lumea moderna in care traim, ci datorita faptului ca noi am uitat de ele. Cel mai des intalnim vitralii in biserici si catedrale dar acestea aplicate in locuinta noastra, vor schimba total aspectul si starea noastra sufleteasca.

Vitralii de-a lungul timpului

Se presupune ca aceasta tehnica a derivat din tehnica mozaicului si din fabricatia bijuteriilor iar existentavitraliilor este datata odata cu construirea primelor biserici, in secolul al X lea. Din secolul al XV lea, atitudinea oamenilor privitor la vitralii s-a schimbat iar tot mai multe ferestre au fost ocupate cu vitralii, acestea nemaifiind doar niste bucati asimentrice sau simetrice de sticla colorata ci vitraliile au devenit picturi sofisticate ce acopereau geamurile bisericilor. Aceasta sticla opalescenta era foarte iubita in perioada secolului al XIX lea.

In prezent, prin vitralii intelegem tehnici moderne de a ne infrumuseta locuinta dupa propriul gust.Vitraliile au devenit accesorii si putem vorbi despre vitralii in stil natural, stil abstract, clasic si chiar geometric.

Vitraliile pot fi utilizate pe profile de metal, lemn si geam. Acestea pot fi aplicate pe usi, pe ferestre, oglinzi si pe diversi pereti despartitori.

Adevarate povesti cu vitralii de calitate

Dupa cum spuneam, vitraliile sunt accesorii ce ne infrumuseteaza locuinta. Ele pot reda chiar povesti, da, povesti luate din cartile cu povesti, povesti luate din cartea vietii noastre, sau pot reda peisaje naturale. Pot fi inspirate din literatura pentru a crea o poveste sau a crea un personaj, din lumea mondena pentru a ne crea idolul, din viata noastra de zi cu zi sau din natura pentru a crea cele mai fabuloase peisaje. Acest lucru depinde de dorinta clinetului dar mai ales, de gustul acestuia. Culoriile utilizate in arta sticlei, asa cum li se mai spune vitraliilor, sunt foarte vaste la fel ca si modele sau imaginile reprezentate.

In realizarea acestora se pot folosi foarte multe tehnici iar fiecare tehnica are secretul sau, rezultatul fiind menit sa se plieze cu persoanalitatea clientului, cu dorinta acestuia si cu restul mobilierului. Aceste vitralii pot fi nu doar accesorii, ci si elemente de iluminare.

Si online gasim vitralii

Securit S.A. cu site ul www.securitinternational.ro exista din anul 1991 si are ca activitate principala prelucrarea geamurilor si a oglinzilor. Materia prima utilizata este importata din Polonia si Germania. Datorita experientei acumulate in ani de existenta, Securit S.A. garanteaza lucruri de calitate si lucrari de calitate dar si preturi avatanjoase si promptitudine. Aceasta firma se ocupa cu vitralii de calitate. Acestea sunt personalizate pentru a indeplini intocmai dorintele clientului, pentru a da acea pata de culoare si eleganta locuintelor noastre. Tehnicile folosite pot varia intre tehnica plumbului, vitralii aplicate, tiffany si nu numai, iar cei ce folosesc aceste tehnici sunt oameni specializati si, mai mult decat atat, oameni ce iubesc arta, frumosul si nu in ultimul rand, sticla.

Vitralii pentru a da pata de culoare locuintei noastre, pentru a da eleganta si stil exact potrivit gustului nostru.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii 0

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod 0

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー