Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sawely Prod, una dintre cele mai variate oferte de suveniruri portelan

Sawely Prod, una dintre cele mai variate oferte de suveniruri portelan

🕔04.Dec 2015

O parte din sufletul traditiilor populare. Asa pot fi descrise pe scurt suvenirurile din portelan realizate si comercializate de Sawely Prod, una dintre cele mai renumite manufacturi de portelan din Romania. Ai la dispozitie suveniruri portelan unice prin colorit si forma, fiecare produs cu propria poveste.

Considerate simple detalii, suvenirurile din portelan sunt mai mult decat atat. Sunt obiecte ce au nobilul rol de a transmite emotie si de a infrumuseta locuri din intreaga lume. Traditia de la noi din tara ne-a invatat sa preciem frumosul la adevarata valoare si totodata sa apreciem munca maestrilor populari, care cu migala, au capacitatea de a transpune valorile unui popor in obiecte de doar cativa centimetri.

Suvenirurile din portelan sunt multifunctionale, de la cadouri pentru firme si corporatii, pana la cadouri pentru membri ai familiei, sau turisti. Practice si deosebit de estetice, suvenirurile din portelan sunt intodeauna o alegere de nota 10, pentru orice ocazie.

Sawely Prod stie cum sa-i impresionezi pe cei dragi. Mai exact, societatea cu 20 de ani de experienta pe piata de profil din Romania, iti asigura accesul la una dintre cele mai bogate game de suveniruri portelan.

De la obiecte traditionale cu motive romanesti, pana la figurine decorative simple sau cu mesaj, articole de vesela (cani, farfurii, lingurite, suporturi pentru servetele, etc.), halbe imprimate cu atractii turistice romanesti, scrumiere sau vaze, oferta in materie de suveniruri portelan este una extrem de atractiva.

Suveniruri portelan-O arta mereu la moda

Obiectele din portelan se numara printre cele mai apreciate tipuri de suveniruri de la noi din tara. Si nu intamplator! Suvenirurile din portelan conving printr-o estetica impecabila, inspirata din traditia populara, dar si printr-o tehnica mestesugareasca, lasata mostenire generatii la rand.

De ce suveniruri portelan?

Doresti sa iti fidelizezi clientela prin cadouri de bonton, pe care sa le pastreze ani la rand si, pe care sa le foloseasca la orice ocazie? Vrei sa oferi turistilor posibilitatea de a cunoaste indeaproape o traditie unica in lume? Suvenirurile din portelan sunt un izvor nesecat de inspiratie si bun gust.

Fragile la o prima vedere, suvenirurile pastreaza o noblete aparte si spun povesti inspirate din folclor. Dincolo de o estetica unica, suvenirurile indeplinesc si numeroase functii practice. De pilda, halbele le poti utiliza in orice sezon pentru a savura berea traditionala sau vinul cules de pe plantatiile din tara. La fel de utila este si vesela din portelan traditionala, pictata cu multa migala de maestri populari.

In plus, suvenirurile de acest gen pot indeplini rolul de ¨ambasador¨. Mai exact, ele pot fi oferite cadou cunostintelor de peste hotare. Astfel, ai garantia ca ¨transmiti¨ traditia populara in forma cea mai pura, cea mai sincera.

De ce Sawely Prod?

Suveniruri din portelan gasesti la tot pasul, insa nu pe cele care sunt realizate de adevaratii artisti populari. Daca vrei sa stai departe de banalul si inesteticul kitsch, alege gama de produse Sawely Prod. Ai la dispozitie obiecte artizanale unice, inspirate din folclorul romanesc.

Cu sediul in Sighisoara, Sawely Prod furnizeaza obiecte de o valoare estetica imbatabila, care surprind in detaliu arta mestesugului popular romanesc. Produsele sunt realizate in tara, de catre artisti populari locali, si nu sunt importate din tari in care industria suvenirurilor este in floare.

Pentru comenzi suveniruri portelan, dar si pentru mai multe informatii, este suficient sa accesezi www.sawelyprod.ro.

Similar Articles
Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Cea mai noua tendinta a anului in materie de design interior – placari pereti cu sticla

Atat cei ce reprezinta companiile mari, cat si cele mici si proprietarii de locuintele moderne

About Author