Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scaune Auto Copii Sigure Si Accesibile Gasesti pe Caruciorcopii.ro

Scaune Auto Copii Sigure Si Accesibile Gasesti pe Caruciorcopii.ro

🕔19.Mar 2015

Vrei ca cel mic sa fie in maxima siguranta in timpul calatoriilor cu masina. De aceea ar fi bine sa alegi un scaun auto copii care sa i se potriveasca si care sa fie comod. Pentru aceasta trebuie sa tii cont de greutatea, inaltimea si varsta copilului.

Cum sa alegi scaunul auto potrivit copilului tau?

In primul rand trebuie sa cauti un scaun auto care este usor de folosit si instalat, deoarece va trebui sa il pui in masina si sa il dai jos destul de des. Vei dori un scaun cu sistem de prindere in cinci puncte, unul dintre cele mai sigure sisteme de pana acum, iar hamurile si centura trebuie sa fie ajustabile deoarece copilul va creste foarte repede.  Scaunele trebuie sa se curete usor sau sa aiba o husa de protectie detasabila.

Ce scaune auto copii gasesti pe caruciorcopii.ro?

  • Scaune auto copii recomandate de la nastere (0-18kg)
  • Scaune auto copii de la 9 kg+
  • Scaune auto copii de la 15 kg+
  • Scaune auto cu ISOFIX
  • Inaltatoare scaun auto copii

Accesorii scaune auto (aparatoare insecte, husa ploaie, suport cap scaun auto, perna de calatorie pentru gat, arcada cu jucarii, protectie pentru bancheta si scaun, suport pentru sticla, perna ergonomica, etc.).

Scaunele auto copii de pe Caruciorcopii.ro pot fi orientate contrar sensului de mers al masinii (pozitie recomandata pana la 19 kg) sau orientate in sensul de mers al masinii (pozitie recomandata pana la 25 kg). In plus, asigura confortul necesar si siguranta de care copilul tau are nevoie pe parcursul calatoriilor cu masina.

Tipuri de scaune auto pentru copii

  • Scaune auto indreptate cu spatele la sensul de mers

Acestea pot fi folosite de la nastere pana la greutatea de 13 kg, in jurul varstei de 12-15 luni. Pot fi pozitionate pe bancheta din spate a masinii sau chiar pe scaunul din fata, in cazuri absolut exceptionale (cand copilul este bolnav si necesita supraveghere permanenta). In cazul in care airbag-ul este activ nu este voie ca scaunul auto de copii sa fie amplasat pe scaunul din fata. Scaunele de masina pentru bebelusi se pozitioneaza la un unghi de 30-45 grade, optim pentru a nu intrerupe fluxul respiratiei.

  • Scaune auto indreptate cu fata la sensul de mers

Sunt recomandate copiilor cu o greutate intre 9 si 18 kg (intre 9 luni si 4 ani). Acest tip de scaune au centuri de siguranta integrate, asigurand o protectie crescuta in cazul unui impact. Hamul localizat intre picioare va impiedica copilul sa iasa sau sa alunece din centuri.  Este recomandat sa fie pozitionate pe bancheta din spate.

  • Scaunele auto booster

Sunt recomandate pentru copiii cu greutatea intre 15 si 36 kg (4-11 ani), iar unele modele pot fi transformate si in inaltatoare auto dupa indepartarea spatarului. Acest tip de scaun nu are centuri integrate, folosindu-se centura de siguranta pentru adulti ce se va monta peste scaunul booster.

  • Scoica auto sau cosuletul

Sunt recomandate pentru bebelusi pana la varsta de 1 an, fiind concepute special pentru a proteja coloana vertebrala. Sunt prevazute cu centura de siguranta in cinci puncte, iar scoica poate fi montata direct pe carucior fara a deranja copilul atunci cand doarme.

Daca nu stii ce model ar fi cel mai potrivit pentru copilul tau, specialistii firmei caruciorcopii.ro te pot ajuta cu sfaturi si informatii.

Similar Articles
Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le

Certificat energetic

Certificat energetic

Vânzarea si in acelasi timp închirierea locuinţelor sau in cayul oricarei alte clădiri nu se

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

De ce ar trebui sa aleg un imprumut online

Cand se doreste a se face rost de bani se incearca orice mijloc posibil pentru

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Credit IFN de la ConcordiaCapital

Concordia Capital este o institutie financiara nebancara, adica un IFN. IFN-urile sunt institutii nebancare financiare

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Unde gasesti cadouri nunta deosebite? Gift Express este magazinul ideal!

Va pregatiti de nunta celor mai buni prieteni si nu stiti ce cadou sa le

About Author
スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー