Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Schele-popi-cofraje ofera schele metalice!

Schele-popi-cofraje ofera schele metalice!

🕔12.Mar 2014

aca51c545af339bcd94148ca1aeb66b7Daca ai nevoie de schele metalice pentru diferite lucrari, compania NSH sau Schele-popi-cofraje din Sibiu ofera astfel de produse atat pentru achizitionare, cat si pentru inchiriere la preturi avantajoase. Vei gasi in cadrul firmei schele metalice noi sau second-hand, atat fixe, cat si mobile.

Asigurarea unor astfel de echipamente in orice lucrare ce vizeaza domeniul constructiilor reprezinta primul si cel mai important aspect pe care trebuie sa il iei in considerare. Fie ca este vorba de termoizolarea blocurilor sau aplicarea finisajelor exterioare, aceste tipuri de lucrari pot fi executate numai cu ajutorul unor schele metalice. In functie de necesitatile clientului, acesta are posibilitatea de a cumpara schela metalica sau de a o inchiria pentru o anumita perioada de timp. Indiferent de optiune, preturile practicate sunt avantajoase pentru orice buzunar. Firma vine in sprijinul tuturor celor care au nevoie de schele metalice pentru a-si desfasura activitatea, oferindu-le acestora solutii complete in functie de cerinte si nevoi.

Avantajele schelelor metalice

Pentru a oferi conditii optime de desfasurare a lucrarilor in cauza, si implicit siguranta muncitorilor, este esential sa achizitionezi doar produse de calitate, iar acum acestea iti sunt puse la dispozitie, la cele mai bune preturi, doar de catre NSH din Sibiu. Schelele metalice au o greutate redusa, sunt zincate pentru a preveni corodarea acestora, si au structuri si implicit dimensiuni diferite in functie de model. Sunt oferite si schele pentru fatade sau modele mai complexe, prevazute cu scari.

Produsele de acest gen de care dispune NSH sunt importate din Germania, calitatea nemteasca resimtindu-se pe deplin in momentul utilizarii. Acestea se monteaza/demonteaza intr-un mod simplu si rapid. Schelele metalice folosite trebuie sa fie montate ca la carte, si confectionate din materiale de calitate, pentru ca muncitorii sa beneficieze de siguranta maxima si conditii optime de lucru. Modele mai simple sau mai complexe, cu dimensiuni considerabile pentru lucrari pe masura, compania NSH dispune de schele metalice capabile de a satisface pana si cele mai exigente cerinte in materie de dimensiuni, modele si, nu in ultimul rand, calitate.

Desi second hand, schelele se prezinta intr-o stare perfecta, utilizarea lor garantand aceleasi conditii de siguranta ce sunt oferite de catre modelele gata scoase din fabricatie. In plus, firma ofera si accesoriile specifice pentru utilizarea in deplina siguranta a unei schele metalice.

Unde vei gasi schele metalice avantajoase?

Infiintata in Sibiu, compania NSH, Schele-popi-cofraje este specializata in comertul, respectiv inchirierea accesoriilor si utilajelor folosite in constructii. NSH pune la dispozitia tuturor clientilor sai solutii eficiente pentru siguranta maxima in constructii, dar si produse prin intermediul carora sunt ridicate cladiri si locuinte rezistente, sigure si durabile. Toate produsele comercializate noi si second hand sunt importate din Germania. Calitatea nemteasca a utilajelor si accesoriilor pentru ridicarea constructiilor reprezinta garantia unui rezultat finit de exceptie, pe masura asteptarilor. Preturile practicate sunt cele mai avantajoase pe piata de specialitate, atat in momentul vanzarii, cat si al inchirierii de produse si utilaje. Achizitioneaza sau inchiriaza schele metalice oferite de Schele-popi-cofraje pentru a putea realiza lucrari de constructii si amenajari in cele mai sigure conditii!

Datele de contact ale firmei Schele-popi-cofraje

Adresa firmei: DN1, km 324, Cristian, Sibiu

Telefon: 0726 331 766

Email: office@schele-popi-cofraje.ro

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in