Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Schimbatoare de caldura apa apa calitative si eficiente de la Facility Distrib

Schimbatoare de caldura apa apa calitative si eficiente de la Facility Distrib

🕔12.Dec 2015

Industria alimentara nu va pieri niciodata din tara noastra, sau de pe suprafata globului! Succesul de care se bucura acest domeniu se bazeaza pe nevoia oamenilor de a se hrani, una din nevoile de baza, dar si pe pretentiile si exigentele din ultima perioada in materie de mancare. Facility Distrib ofera clientilor sai schimbatoare de caldura apa apa, dar si schimbatoare brazate sau abur-apa pentru a le satisface dorintele si pentru a veni in sprijinul necesitatilor lor.

Unul din cei mai cunoscuti si seriosi furnizori de schimbatoare de caldura apa apa de la noi din tara, care aduce produse de la cele mai cunoscute marci in domeniu este chiar Facility Distrib. Schimbatoarele de caldura apa apa cresc performanta in ceea ce priveste activitatile de racire si de incalzire a lichidelor alimentare. Aceste piese sunt realizate in totalitate din inox, fiind rezistente in timp, si folosite adesea la refrigerarea produselor alimentare si a lichidelor, dar si la procesarea grasimilor, uleiurilor, si in general a lichidelor din industria alimentara. Site-ul facilitydistrib.ro va ajuta sa alegeti ceea ce vi se potriveste!

Furnizor de incredere de schimbatoare de caldura apa apa – Facility Distrib

            Firmele care isi au obiectul de activitate in industria alimentara si vor sa fie in regula cu toate conditiile de curatenie impuse, dar si sa aiba posibilitatea de a transfera caldura catre debite foarte mari de lichide, sunt invitate sa apeleze la Facility Distrib pentru schimbatoare de caldura apa apa.

Aceste produse functioneaza in cele mai bune conditii, au o durata de viata indelungata, si sunt mecanisme automatizate, cu rolul de mentinere a temperaturii la un nivel optim si evitare a pierderilor mari de caldura. Schimbatoarele de caldura apa apa sunt fabricate din materiale calitative, precum inoxul, iar modul de functionare este in conformitate cu principiul de trecere al apei in vederea incalzirii igienice.

Mai mult decat atat, acest transfer continuu al apei nu va permite infiltrarea microbilor, a bacteriilor sau a diverselor microorganisme, si astfel energia consumata pe dezinfectare este economisita. Schimbatoarele de caldura apa apa va vor reduce la minimum costurile, fiind de o importanta majora in industria alimentara. Facility Distrib, o societate cu un nume cunoscut si respectat in tara noastra, cu sediul in Bacau, va ofera schimbatoare de caldura apa apa, robineti, ventile, filtre, sisteme de control, umidificatoare, si lista poate continua. Vreti un partener pe care sa va puteti baza pentru achizitionarea unor piese si echipamente de calitate la preturi accesibile? Apelati la Facility Distrib!

Schimbatoare de caldura apa apa pentru economie si igienizare de la Facility Distrib

            Cele mai importante firme din industria alimentara folosesc schimbatoarele de caldura apa apa pentru a face economie la energia consumata, si pentru o igienizare perfecta! Daca si dvs. va doriti o igiena riguroasa a proceselor dvs., dar si performante maxime, apelati la Facility Distrib pentru aceste echipamente de dimensiuni reduse dar care dau un randament ridicat! Alegeti sa va modernizati activitatea cu schimbatoarele de caldura apa apa!

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author