Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
After school sector 3? Kiddies, clubul copiilor!

After school sector 3? Kiddies, clubul copiilor!

🕔05.May 2015

Generatia copiilor cu cheia legata la gat este istorie. Astazi, parintii cu program de munca infernal isi pot lasa micutii pe mani bune, intr-o atmosfera inedita si mai ales constructiva pentru viitorul copiilor. Este vorba de programul after school-un program ce are scopul de a completa dezvoltarea copilului, incepand cu dezvoltarea inteligentei emotionale si terminand cu imbunatatirea competentelor de socializare. La after school copilul invata, se distreaza si se simte ca acasa!

Locuiesti in sectorul 3 si cauti un program after school care sa-i fie pe plac juniorului? Kiddies este un club destinat copiilor, situat in sector 3 Bucuresti si care dispune de toate facilitatile pentru ca cei mici sa se simta bine! Programul nostru incepe la 11.30 si se incheie la 17.00, iar in pretul ofertei este inclus si transportul. La Kiddies copii se joaca, invata lucruri interesante, servesc o masa proaspata si sunt supravegheati in permanenta.

Kiddies iubeste petrecerile si voia buna. Printre invitatii de seama se numara zanele, printesele, clovnii si personajele din povesti. La noi, fiecare copil este rasfatat si incurajat sa-si exprime liber punctul de vedere.

Kiddies este o idee excelenta pentru after school sector 3!

After School sector 3. Kiddies- Locul preferat al juniorilor!

Exista un loc in care micutii se simt liberi si in siguranta? Bineinteles ca exista! Centrele after school  sunt special concepute pentru micutii pusi pe distractie. La astfel de centre, juniorii servesc masa de pranz, isi fac temele si pot desfasura in siguranta diferite activitati recreative.

Ce este programul after school si care sunt avantajele?

De cele mai multe ori programul de munca al parintilor nu corespunde cu programul celor mici. Astfel, nu de putine ori se intampla ca micutii sa fie nevoiti sa ramana singuri acasa, dupa terminarea orelor..asta spre ingrijorarea parintilor. Programul after school vine sa rezolve tocmai aceasta problema. La un centru after school copii sunt adusi imediat dupa ce termina programul de scoala.

Avantajul unui after school este in primul rand pentru parintii extrem de ocupati. In al doilea rand, un program de acest gen vine in sprijinul copiilor care au nevoie de supraveghere la teme. In plus, programul afer school contribuie si la formarea personalitatii, la dezvoltarea abilitatilor sociale, precum si la imbunatatirea interesului pentru scoala.

Atunci cand cel mic este la after school nu mai stai cu grija ca el si-ar putea petrece timpul liber in fata calculatorului sau pe tableta. Centrele after school ofera o atmosfera placuta-o atmosfera in care isi pot dezvolta potentialul.

Kiddies-After school sector 3. ¨Invatam si ne distram de minune¨!

Ori de cate ori vrei sa-ti stii copilul intr-un mediu sigur si inedit, apeleaza la Kiddies pentru after school sector 3. Kiddies este un after school modern ce pune la dispozitia tuturor parintilor oferte avantajoase si un program flexibil. La Kiddies, after school sector 3,  copiii participa la nenumarate activitati creative si relaxante, dupa care vor servi masa de pranz. Nici temele pentru scoala nu vor fi lasate la o parte. Personalul nostru este amabil si foarte bine pregatit, astfel ca nicio problema scolara nu va ramane nerezolvata.

Clubul Kiddies, after school sector 3, dispune de spatii de joaca si dans special amenajate, precum si de o sala de mese cu o capacitate de 20 de locuri.

Pentru informatii suplimentare despre after school sector 3, acceseaza www.kiddies.ro

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author