Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scoala de manechiura Bucuresti Elite Nail Art formeaza profesionistele de maine

Scoala de manechiura Bucuresti Elite Nail Art formeaza profesionistele de maine

🕔06.Oct 2015

Daca sunteti pasionata de manechiura, nail art sau constructia unghiilor cu gel, daca aveti un adevarat talent in a crea modele fabuloase pe unghiile doamnelor si domnisoarelor, atunci trebuie sa va specializati in domeniu. Femeia moderna din ziua de azi pune mare accent pe manechiura, si de aceea, unele doamne opteaza pentru serviciile profesionistilor in domeniu, chiar si de trei-patru ori pe luna. Meseria de manechiurista este una foarte profitabila si cautata in ziua de azi, asa ca, de ce sa nu profitati de talentul cu care ati fost inzestrata, si sa nu urmati cursuri de perfectionare in domeniu pentru a avea si o calificare adecvata si o diploma recunoscuta? Inscrieti-va chiar acum la scoala de manechiura Bucuresti Elite Nail Art si vi se vor deschide multe portite catre un viitor mai bun.

Cursuri profesionale la scoala de manechiura Bucuresti Elite Nail Art

Manechiura ingrijita este ca o carte de vizita in societatea moderna actuala. Acasa sau la birou, la un cocktail cu fetele sau la o ocazie deosebita, doamnele si domnisoarele aleg sa apeleze la serviciile profesionistilor pentru o manechiura deosebita. Scoala de manechiura Bucuresti Elite Nail Art organizeaza asfel de cursuri de manechiura, pentru toate persoanele care vor sa afle secretele pentru a obtine manechiura ideala. Acest domeniu nu este dedicat chiar oricui, si daca vreti sa va faceti o cariera in nail art, trebuie sa aveti talent, rabdare, indemanare, si sa va deschideti orizonturile catre o varietate de cunostinte care va ajuta sa oferiti servicii de calitate clientelor pretentioase. Elite Nail Art isi pregateste cursantii si cursantele atat din punct de vedere teoretic, cat si practic, pentru eventualitatea angajarii in acest domeniu. Elite Nail Art va pune la dispozitie toate produsele de specialitate, toata aparatura de ultima generatie de care aveti nevoie, si profesori cu experienta in domeniu, pentru a reusi in ceea ce va propuneti. De la scoala de manechiura Bucuresti veti pleca cu un bagaj bogat de cunostinte, cu aptitudini practice, dar si cu un certificat care sa va ateste calificarea. La Elite Nail Art nu veti invata numai sa aplicati unghii false sau sa curatati si sa lacuiti unghiile naturale, creand o varietate de modele. Scoala de manechiura Bucuresti va aduce la cunostinta si aspecte generale despre anatomia unghiei, despre bolile unghiei, normele de igiena ce trebuie respectate precum si normele de PM si PSI. Veti dobandi, de asemenea, cunostinte despre instrumentele si produsele pe care le veti folosi, despre tehnici de aplicare a lacurilor de unghii, despre masajul aplicat mainilor si avantajele acestuia, cat si sfaturi pentru ca viitoarele cliente sa isi ingrijeasca unghiile la domiciliu.

Cum procedati pentru a va inscrie la scoala de manechiura Bucuresti Elite Nail Art?

Daca v-ati hotarat sa participati la cursurile acestei scoli de manechiura Bucuresti, trebuie doar sa intocmiti si sa depuneti un dosar care sa contina actele pe care le detineti si anume: buletinul, certificatul de nastere si de casatorie, si o adeverinta de la medicul de familie. Dupa cele 2 luni si 2 saptamani de cursuri manechiura intensive, veti dobandi cunostintele necesare pentru a profesa in acest domeniu minunat, si veti primi si o diploma de studii care sa va ateste calificarea in acest domeniu.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author