Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Scoala de soferi de la Scoaladesofericatb.ro!

Scoala de soferi de la Scoaladesofericatb.ro!

🕔05.Feb 2015

Pentru a fi pregatit sa inveti sa sofezi si pentru a avea notiunile necesare pentru a conduce pe drumurile publice, apeleaza la Scoala de soferi Drive School Bucuresti. In cadrul site-ului scoaladesofericatb.ro vei gasi informatiile necesare si numerele de telefon la care poti suna pentru a te inscrie si a incepe de indata cursurile la scoala de soferi. La scoala de soferi Drive School vei putea opta si pentru servicii in limba engleza. Pentru informatii si inscrieri esti asteptat la sediul scolii Drive School, cat si pe site-ul firmei.

Acesta scoala de soferi este destinata tuturor celor interesati, fie ca este vorba de adolescenti sau adulti pentru obtinerea permisului de conducere auto si indiferent de categoria auto pentru care vrei sa optezi. Scoala de soferi Drive School detine toate autorizatiile necesare in conformitate cu normele europene din domeniu pentru a preda si a ghida tinerii cursanti pentru conducerea unui autovehicul. Scoala de soferi Drive School vine in intampinarea dorintelor tale, printr-un inalt grad de profesionalism, care sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti, prin dotarea pe care o pune la dispozitie.

Scoala de soferi Drive School te pregateste temeinic!

La scoala de soferi Drive School vei putea opta pentru servicii la standarde europene, la preturi accesibile pentru a fi pregatit in orice situatie. Trebuie sa ai cunostinte teoretice si practice esentiale pentru a obtine permisul de conducere eficient si usor. Vei putea conduce relaxat, fara emotii si civilizat intr-un trafic din ce in ce mai aglomerat. In cadrul scolii Drive School vei gasi instructori autorizati si cu o vasta experienta in acest domeniu. Mai mult, numarul de cursanti care au apelat la serviciile scolii sunt un argument pentru a apela la aceste servicii. Autoturismele din dotarea scolii sunt echipate cu aer conditionat, servodirectie si ABS, iar sala de legislatie este echipata la standarde europene.

 Instructorii sunt nu numai bine instruiti si atestati profesional, dar si calmi si rabdatori oferind toate informatiile si instruirea de care cursantii au nevoie. In acest fel, vei invata sa conduci si sa te comporti ca un sofer profesionist atunci cand esti la volan. Autovehiculele sunt in permanenta curate si bine ingrijite, cat si intr-o stare perfecta de functionare pentru a nu crea nicio stare de pericol sau risc pentru tine si pentru ceilalti participanti la trafic. Aceasta echipa de soferi isi pregateste elevii pentru o viata intreaga de condus precaut, nu doar pentru testul auto.

De ce scoala de soferi Drive School?

Daca nu esti convins de serviciile flexibile si profesioniste sau de instructorii auto bine pregatiti si experimentati, vei putea fi convins de preturile flexibile ale scolii de soferi. Tehnicile inovative si traditionale pot fi imbinate spre beneficiul elevilor. Instructorii au grija de fiecare elev in parte, facilitand atat invatarea teoretica, cat si practica prin intermediul salilor de curs proprii foarte bine dotate, cat si prin intermediul instructorilor firmei calificati si pregatiti. Contacteaza acum echipa firmei si inscrie-te chiar azi la cursurile scolii de soferi si nu vei regreta alegerile facute.

Datele de contact ale scolii de soferi Drive School

Adresa firmei: Str. Fruntas Dumitru, nr. 22, Bucuresti, sector 4

Telefon: 0726 175 172

Similar Articles
Tractari auto in Bucuresti

Tractari auto in Bucuresti 0

Compania noastra va pune la dispozitie servicii de tractari auto in Bucuresti si dispune de

Care este semnificatia unui electromotor Ford?

Care este semnificatia unui electromotor Ford?

Daca dispuneti de o masina din gama Ford cu siguranta ati intampinat mai multe probleme

Inchirieri auto Bucuresti, optiunea rapida in situatii limita

Inchirieri auto Bucuresti, optiunea rapida in situatii limita

Cand apelati la o companie de inchirieri auto Bucuresti? Unii ar spune ori de cate

De ce sa alegi transport marfa intern de la Luna Transport?

De ce sa alegi transport marfa intern de la Luna Transport?

Cauti un partener de incredere care sa se ocupe cu servicii de transport marfa intern,

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Cautati masini de taiat cu apa? Gasiti echipamente profesioniste in oferta companiei Store Logistic!

Store Logistic va ofera o gama completa si complexa de masini de taiat cu apa,

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー