Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Școli particulare din sectorul 3 de muzică și arte plastice

Școli particulare din sectorul 3 de muzică și arte plastice

🕔05.May 2015

Este foarte important ca atunci când vine vorba despre alegerea școlii potrivite pentru copilul dumneavoastră, să luați în calcul și faptul dacă are o înclinație sau un talent către muzică, artă sau ceva similar. În București există câteva școli particulare în sectorul 3 care se axează pe lângă programa școlară să îi pregătească pentru o carieră în domeniul creației încă de la cele mai fragede vârste.

Școlile particulare din sectorul 3 care au în programa lor ore de muzică sau de artă, nu se abat de la programa elaborată de ministerul educației, aceste ore venind în plus. Nu trebuie să credeți că dacă aceste ore vin în plus atunci copilul nu va mai avea timp liber întrucât orele sunt concepute astfel încât să fie în beneficiul copiilor.

Școlile particulare din sectorul 3 care au în programa lor muzica, de exemplu, sunt profesori care au absolvit Conervatorul, au o vastă experiență în domeniu și o pregătire ireproșabilă. Școlile particulare din sectorul 3 de muzică au propria sală de concerte unde elevii susțin concerte în anumite stadii ale pregătirii lor. Cursurile sunt astfel concepute ca să îi pregătească pe elevi pentru un anumit instrument muzical cum ar fi pianul sau vioara.

Dacă ar fi să facem o comparație între școlile de stat și școlile particulare din sectorul 3 care au și aceste specializări precum muzica sau arta în componența programei lor, putem spune că școlile particulare din sectorul 3 acordă o atenție mai deosebită pentru pregătirea în această specializare. Clasele sunt compuse din nu mai mult de 15 elevi iar astfel atenția profesorilor poate fi distribuită mai eficient către fiecare elev în parte.

Desigur, înainte de a urma o școală particulară din sectorul 3 cu specializare în muzică sau arte, viitorii elevi trebuie să treacă de niște teste de admitere. Aceste teste, mai ales în cazul muzicii constau în probe de auz muzical, muzicalitate și memorie muzicală. În cazul artelor plastice viitorii elevi vor prezenta o mapă cu desene. După parcurgerea acestor probe rezultatele sunt afișate pe un avizier iar elevii admiși vor urma cursurile acestor școli.

Părinții pentru a se asigura că odraselele lor nu vor fi pe dinafară și nu riscă să rămână fără loc la școala particulară din sectorul 3, trebuie să aibă mai multe opțiuni pe care să le ia în calcul. Tocmai de aceea aceste teste de aptitudini sunt programate să aibă loc cu minim două luni înainte de începerea anului școlar.

Activitatea artistică a elevilor de la aceste școli particulare din sectorul 3  cu www.Just4kids.ro se concretizează prin participarea la diverse festivaluri, concursuri naționale și internaționale, concerte, recitaluri, audiții dar și olimpiade școlare.

Copii care sunt la arte plastice au șansa de a-și concretiza aceste performanțe prin participarea la expoziții, concursuri naționale și internaționale, olimpiade școlare și așa mai departe.

Școlile particulare din sectorul 3 care au în programa lor muzica și artele plastice se remarcă prin formele de activitate specifice realizate printr-o educație la cele mai înalte standarde la nivel european cultivând arta autentică.

Similar Articles
Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Cu magazinul potrivit pentru ghiozdane Bucuresti anul scolar incepe cu succes

Inceputul anului scolar ne poate aduce in minte amintiri frumoase din copilaria noastra. Agitatie si

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Cu Agni Mundi afli totul despre atacurile energetice si paranormal

Poate ca ati auzit persoane vorbind de atacuri energetice si nu le-ati crezut pana cand

Descopera  cele mai pretioase invataruri in cartea  „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Descopera cele mai pretioase invataruri in cartea „Arhanghelul Metraton ”, de Joshua David Stone !

Cartile spirituale ne ajuta sa ne redescoperim si sa ne continuam drumul in viata asa

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

Copilul tau are nevoie de o educatie corecta. Alege programul after school asigurat de gradinita particulara Chitzi Bush

  Daca si tu faci parte din grupul de parinti care petrec prea mult timp in

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Jucarii copii educative pentru dezvoltarea celor mici prin invatare

Dezvoltarea armonioasa a celor mici este strans legata de joaca, deoarece prin joc, copii deprind