Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sentimentele si bucuria de a oferi cadouri personalizate

Sentimentele si bucuria de a oferi cadouri personalizate

🕔07.Aug 2015

Orice zi sau ocazie poate fi un motiv de sarbatoare alaturi de Gift Express! Indiferent daca este vorba de ziua de nastere a celui mai bun prieten sau a partenerului de viata, sau, daca vorbim de o ocazie speciala, oferirea de cadouri personalizate este modul cel mai frumos de a marca importanta evenimentului in sine dar si a rolului pe care sarbatoritul il are in viata dumneavoastra.

De cele mai multe ori, ideea de cadouri personalizate este imaginata ca fiind mai exact vorba de o bricheta personalizata, un astfel de pix, sau alte chestii maruntele care… sa fim seriosi pot fi gasite si la un gift-shop situat in orice cartier. Noi dorim sa va oferim un real mod de a multumi si de a surprinde persoana speciala din viata ta.

Ei bine, si cum despre gama noastra de cadouri personalizate nu are rost sa vorbim, deoarece o simpla vizitare a noului nostru site www.giftexpress.ro va poate lamuri complet, dorim sa va oferim cateva informatii pentru a putea oferi nu numai un obiect, ci o amintire.

Cadouri personalizate pentru evenimente speciale

Prin oferirea de cadouri personalizate se creeaza o legatura stransa dintre cadou si persoana care a oferit respectivul dar. Acest lucru poate fi facut numai prin intermediul personalizarii. Spre deosebire de sticlele de bautura rare sau ceasuri elegante, aceste cadouri personalizate ofera pe langa utilitatea, eleganta sau farmecul lor, si un sentiment de gratitudine si de indeplinire.

Poate suna ciudat ca implicam si psihologia in oferirea de cadouri personalizate, insa, pe cat de ciudat pare, pe atat de adevarat este. Impactul emotional al unui cadou personalizat este mult mai mare decat in cazul oferirii altor tipuri de daruri. Prin faptul ca cel care primeste cadoul va avea in mod constant un reper emotional asupra persoanei, momentului si mai ales a sentimentelor reciproce. Tocmai de aceea in sinea ei, ideea de personalizare ofera un plus emotional simplului gest de a oferi cuiva, ceva.

Prin intermediul mesajelor dumneavoastra, chiar si un simplu ceas de birou, poate fi un martor al iubirii dintre voi doi prin intermediul mesajului ales de ea si inscriptionat de noi.

Gift Express este locul perfect de unde puteti alege dintr-o varietate cuprinzatoare de cadouri personalizate atat pentru ocazii speciale cum ar fi aniversari, zile de nastere, botezuri, nunti, dar si pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra profesionala.

Cadouri personalizate pentru liderii echipelor de exceptie

In cazul in care dumneavoastra sunteti liderul unei echipe, cum puteti motiva mai bine randamentul intregului grup? Evident, din tot grupul cineva merita aplauze si apreciere petnru efortul depus in planul profesional. Tocmai de aceea, pentru firme si companii oferim cadouri personalizate care pot fi o modalitate excelenta de a va arata respectul si recunostiinta petnru eforturile depuse de angajatul anului sau de cel mai bun sales-man din echipa dumneavoastra.

Gift Express incurajeaza sinceritatea si gratitudinea fata de fiecare dintre noi, printr-un simplu gest, insotit de un mesaj puteti aduce mai mult decat un zambet, puteti oferi o adevarata amintire placuta si emotionala.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un