Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sentimentele si bucuria de a oferi cadouri personalizate

Sentimentele si bucuria de a oferi cadouri personalizate

🕔07.Aug 2015

Orice zi sau ocazie poate fi un motiv de sarbatoare alaturi de Gift Express! Indiferent daca este vorba de ziua de nastere a celui mai bun prieten sau a partenerului de viata, sau, daca vorbim de o ocazie speciala, oferirea de cadouri personalizate este modul cel mai frumos de a marca importanta evenimentului in sine dar si a rolului pe care sarbatoritul il are in viata dumneavoastra.

De cele mai multe ori, ideea de cadouri personalizate este imaginata ca fiind mai exact vorba de o bricheta personalizata, un astfel de pix, sau alte chestii maruntele care… sa fim seriosi pot fi gasite si la un gift-shop situat in orice cartier. Noi dorim sa va oferim un real mod de a multumi si de a surprinde persoana speciala din viata ta.

Ei bine, si cum despre gama noastra de cadouri personalizate nu are rost sa vorbim, deoarece o simpla vizitare a noului nostru site www.giftexpress.ro va poate lamuri complet, dorim sa va oferim cateva informatii pentru a putea oferi nu numai un obiect, ci o amintire.

Cadouri personalizate pentru evenimente speciale

Prin oferirea de cadouri personalizate se creeaza o legatura stransa dintre cadou si persoana care a oferit respectivul dar. Acest lucru poate fi facut numai prin intermediul personalizarii. Spre deosebire de sticlele de bautura rare sau ceasuri elegante, aceste cadouri personalizate ofera pe langa utilitatea, eleganta sau farmecul lor, si un sentiment de gratitudine si de indeplinire.

Poate suna ciudat ca implicam si psihologia in oferirea de cadouri personalizate, insa, pe cat de ciudat pare, pe atat de adevarat este. Impactul emotional al unui cadou personalizat este mult mai mare decat in cazul oferirii altor tipuri de daruri. Prin faptul ca cel care primeste cadoul va avea in mod constant un reper emotional asupra persoanei, momentului si mai ales a sentimentelor reciproce. Tocmai de aceea in sinea ei, ideea de personalizare ofera un plus emotional simplului gest de a oferi cuiva, ceva.

Prin intermediul mesajelor dumneavoastra, chiar si un simplu ceas de birou, poate fi un martor al iubirii dintre voi doi prin intermediul mesajului ales de ea si inscriptionat de noi.

Gift Express este locul perfect de unde puteti alege dintr-o varietate cuprinzatoare de cadouri personalizate atat pentru ocazii speciale cum ar fi aniversari, zile de nastere, botezuri, nunti, dar si pentru evenimentele importante din viata dumneavoastra profesionala.

Cadouri personalizate pentru liderii echipelor de exceptie

In cazul in care dumneavoastra sunteti liderul unei echipe, cum puteti motiva mai bine randamentul intregului grup? Evident, din tot grupul cineva merita aplauze si apreciere petnru efortul depus in planul profesional. Tocmai de aceea, pentru firme si companii oferim cadouri personalizate care pot fi o modalitate excelenta de a va arata respectul si recunostiinta petnru eforturile depuse de angajatul anului sau de cel mai bun sales-man din echipa dumneavoastra.

Gift Express incurajeaza sinceritatea si gratitudinea fata de fiecare dintre noi, printr-un simplu gest, insotit de un mesaj puteti aduce mai mult decat un zambet, puteti oferi o adevarata amintire placuta si emotionala.

Similar Articles
Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta 0

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Blugi barbati cu HaineSelect.ro – pentru a fi mereu in pas cu moda!

Tu de pe ce site iti cumperi haine? Ai avut ocazia sa consulti oferta cu

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Cumparati cadouri 8 Martie inspirate de pe site-ul Gift Express

Ziua Femeii este o singura data pe an. Romanii o serbeaza pe data de 8

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Compania Volsped asigura tuturor celor interesati transport marfa in conditii optime pe cele mai bune rute!

Aveti de livrat marfa urgent unor colaboratori sau unor clienti fideli? Sunteti interesat sa gasiti

About Author