Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Service auto Ilfov? Maryx Com si ai servicii premium

Service auto Ilfov? Maryx Com si ai servicii premium

🕔17.Aug 2015

O cheie, a doua cheie, a treia..si  masina refuza sa porneasca! Acesta este, fara doar si poate, cel mai mare cosmar pentru soferii de pretutindeni. O masina cu probleme tehnice inseamna disconfort, timp pierdut, alternative incomode de transport si bani aruncati pe fereastra. Pentru ca acest scenariu sa nu fie posibil, alege un service auto complet, gata sa-ti puna la dispozitie cele mai bune solutii pentru masina ta!

Orice problema a masinii tale poate fi remediata rapid si cu tarife avantajoase la Maryx Com, service auto Ilfov. Aici, esti intampinat de un personal calificat si cu experienta, gata sa puna diagnosticul corect pentru ca reparatia masinii sa fie executata imediat si cu costuri reduse.

Maryx Com, service auto Ilfov, iti pune la dispozitie servicii complete si oferte personalizate, totul pentru ca masina ta sa functioneze la parametri optimi. Service-ul auto dispune de toate resursele necesare unor lucrari de prima clasa: spatiu amenajat si dotat corespunzator, cu echipamente si utilaje din noua noua generatie.

De ce sa lasi maina pe butuci cand o poti repara imediat la Maryx Com, service auto Ilfov!

Service auto Ilfov-Maryx Com. Servicii de la A la Z

Este adevarat: oricate eforturi faci pentru intretinerea optima a masinii, aceasta, mai devreme mai mai tarziu, trebuie dusa la service-ul auto. Problemele pot sa apara din senin, chiar si atunci cand te afli in traficul aglomerat sau, mai rau, pe un drum izolat in afara orasului.

Placute de frana tocite, probleme la pompa de injectie ,lumini de bord arse, probleme la directia masinii, probleme la caroserie…toate aceste defectiuni ne trimit automat la serviceul auto. Pentru multi, service-ul auto este o pierdere de timp si bani. Nu si cu Maryx Com, service din Ilfov specializat in servicii auto complete si la preturi avantajoase.

De ce Maryx Com?

Simplu: pentru ca Maryx Com, service auto Ilfov, stie cat de important este timpul pentru tine, astfel ca lucreaza eficient si rapid. Orice problema aparuta poate fi remediata in timp optim si cu investitii minime. In plus, la service-ul auto din  Ilfov se pot repara autovehicule de la A la Z, fie ca este vorba de automobile mici, de oras, de maini 4X4, autoutilitare si chiar motociclete.

Dotari complete, servicii personalizate

La Maryx Com se efectueaza toate operatiunile de mecanica, schimburi consumabile, ulei, frane, motor dar si verificari injectie common rail si injectoare, cutii automate, etc. La serviciile de intretinere conteaza intervalele de schimb, gresarea componentelor, presiunile folosite, etc

Majoritatea pieselor se pot reconditiona in cadrul serviceului auto, fapt care scuteste beneficiarul de investitii costisitoare si achizitionarea unor piese noi. In acest sens, service-ul este dotat cu strung si masina de freza CNC (in vederea ajustarii si reconditionarii pieselor auto).

In plus, Maryx Com, service auto Ilfov, iti asigura accesul la preturi unice, mult mai mici decat cele practicate de restul service-urilor auto din oras. Pe scurt, cu Maryx Com obitii eficienta maxima, timp optimizat si economii majore.

Service-ul dispune permanent de mecanici si ingineri specializati in domeniul tehnologiilor de service si intretinere auto. Pentru informatii suplimentare si programari acceseaza www.maryx.ro.