Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii de executie piese forjate oferite de Forja Mecanica Ceahlau!

Servicii de executie piese forjate oferite de Forja Mecanica Ceahlau!

🕔14.Jan 2014

Fiecare obiect pe care il gasim atat de util in viata de zi cu zi este format la randul sau din mai multe piese, fiecare avand propriul rol in functionarea acestuia. Fiecare piesa trebuie sa fie executata in mod perfect, conform planului de executie, pentru ca intregul obiect sa functioneze conform asteptarilor. Indiferent de materialul din care este realizata piesa, procedeul de executie trebuie realizat de catre persoane cu experienta in domeniu.

In cazul in care ai nevoie de executia unor piese din propriul material, iar ca si procedeu pe care il ai in plan este forjarea, iti recomandam sa apelezi la ajutorul firmei Forja Mecanica Ceahlau. Compania noastra iti ofera servicii de executie piese forjate din materialul pe care ti-l doresti: tot ce ai tu de facut este sa ne aduci materialul si sa ne oferi detaliile necesare asupra pieselor de care ai nevoie.

In functie de domeniul in care planifici sa utilizezi piesele realizate prin forjare, vom tine cont de pasii pe care ii avem de parcurs pentru a-ti oferi piesele ideale. Piesele forjate sunt realizate prin procedeul de forjare la cald, acesta avand o serie de avantaje:

– prelucrarea rapida a materialelor;

– manopera simpla;

– costul redus in privinta echipamentelor utilizate;

– inlaturarea efectelor tensiunii de durificare.

Serviciile de executie piese forjate oferite de firma Forja Mecanica Ceahlau sunt de cea mai buna calitate, datorita competentei deosebite a personalului nostru. Piesele forjate vor fi realizate in functie de cerintele si preferintele clientului, in cel mai scurt timp posibil. Mai mult decat atat, iti venim in ajutor si in ceea ce priveste partea financiara: preturile sunt extrem de avantajoase, astfel incat sa poti obtine produse superioare din punct de vedere calitativ, fara a fi nevoit sa cheltuiesti prea mult.

Compania Forja Mecanica Ceahlau isi are sediul in Neamt si are ca obiectiv principal de activitate productia pieselor forjate si a pieselor utilizate in componenta masinilor agricole, dar contribuie si in cadrul domeniului tratamentelor termice, a prelucrarii mecanice si a proiectarii de matrite. Piesele executate sunt realizate in cadrul propriului atelier, prin utilizarea tehnologiilor de ultima generatie; astfel, obtinem cele mai bune rezultate si lasam in urma doar clienti multumiti.

Printre piesele pe care le realizam utilizand procesul de forjare, se numara si:

– piese de la 1.13 kg, la 2.5 kg pentru piese matritate;

– piese de la 10 kg, la 50 kg pentru piese forjate liber.

Printre materialele ce pot fi prelucrate, amintim: aliaje neferoase deformabile si diferite marci de otel: otel carbon obisnuit, otel carbon de calitate, oteluri slab aliate si mediu aliate. In plus, realizam si piese executate prin presaj la cald si la rece, confectii metalice usoare si diverse produse, cum ar fi: cutite pentru freze rotatice, cutivatoare agricole, cositori.

Alege serviciile de executie piese forjate Forja Mecanica Ceahlau! Pentru a obtine mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de catre firma noastra sau pentru a plasa o comanda, te invitam sa accesezi platforma web a companiei sau sa ne contactezi, utilizand informatiile de mai jos:

Forja Mecanica Ceahlau, date de contact:

Adresa: Str. Dumbravei, nr. 6, cod  610202,

Localitatea Piatra Neamt,

Judetul Neamt, ROMANIA

Nr. de telefon: +40 0233 233505

Nr. telefon mobil: +40 0740275495

Fax: +40 0233 233505

Adresa de e-mail: forja_mecanica_ceahlau@yahoo.com

Articol oferit de zoom-biz.ro

Similar Articles
Rulouri de gazon

Rulouri de gazon

Unul din aspectele uitate de cei ce au in curte rulouri de gazon e sa

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Rafturi metalice pentru paleti – pentru afacerea d-voastra

Experienta societatii Racks Metal si are ca rezultat crearea unor spatii cu personalitate menite sa

Panouri radiante infrarosu

Panouri radiante infrarosu

Fiecare dintre noi ne dorim sa fim cat mai linistiti dar si sa simtim ca

Vitraliile ca arta

Vitraliile ca arta

Vitraliile mi-au intrat in vocabular cand eram mica…daca nu ma insel eram in scoala primara

Masini de ambalat si preturile producatorilor

Masini de ambalat si preturile producatorilor

In cazul in care detineti o afacere in care produceti diverse obiecte, este evident ca