Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Servicii valorificare deseuri oferite de Diren Exim!

Servicii valorificare deseuri oferite de Diren Exim!

🕔14.May 2014

Din fericire, in contextul actual se pune mare accent pe gestionarea eficienta si pe valorificarea deseurilor in vederea utilizarii lor sub alta forma in diverse domenii de activitate, lucru care nu poate fi decat benefic pentru sanatatea locuitorilor si pentru santatea mediului inconjurator. Diren Exim ofera servicii valorificare deseuri la un raport avantajos calitate-pret!

In ce constau aceste servicii valorificare deseuri?

Compania Diren Exim valorifica deseurile colectate si le vinde. Acestea sunt selectate prin sortare manuala atenta, in functie de culoare, compozitie si sortiment. Dupa ce aceasta etapa a fost indeplinita, deseurile se preseaza in baloti sau se macina pentru a putea fi folosite ca materii prime in industrie. Valorificarea se realizeaza prin pregatirea deseurilor colectate pentru ca ulterior sa fie transformate in materie secundara sau chiar primara si introduse in circuitul industrial, cu scopul economisirii resurselor naturale si a oricarei forme de energie. Alegeti si voi aceste servicii valorificare deseuri si nu veti avea decat de castigat!

Servicii valorificare deseuri complete!

Societatea clujeana, pe langa operatiunile prezentate anterior, se asigura sa incarce deseurile colectate in masinile de transport si sa intocmeasca toate actele necesare (de incarcare-descarcare pentru deseuri nepericuloase, de expeditie, de transport, s.a.) astfel incat intregul proces sa respecte normativele legislative aflate in vigoare in acest domeniu si sa satisfaca toate necesitatile si cerintele clientilor, obtinand multumirea lor deplina. In mod normal, intr-un furgon se incarca o cantitate de aproximativ 17 t de carton, minimum 8 t pet, 20 t hartie, 18 t folie, etc.

Importanta servicii valorificare deseuri

Valorificarea deseurilor in scopul obtinerii energiei electrice si termice „verzi” din surse regenerabile de energie este extrem de importanta in societatea de astazi atat din considerente de protectie a mediului, cat si in vederea cresterii independentei energetice fata de importuri prin diversificarea surselor de aprovizionare cu energie, precum si din motive economice si sociale.

Serviciile de valorificare deseuri impreuna cu serviciile de colectare selectiva pe care compania Diren Exim le pune la dispozitia voastra, contribuie la reducerea cantitatii de deseuri solide care ar ajunge la gropile de depozitare si care implicit, ar afecta sanatatea mediului inconjurator si a populatiei.

Despre Diren Exim

Compania Diren Exim din Cluj Napoca este autorizata de catre organele abilitate pentru a desfasura activitatea de colectare si reciclare a deseurilor provenite de la alte societati, dar nu numai, serviciile noastre fiind adresate atat persoanelor juridice, cat si persoanelor fizice. Dispunem de tehnologie performanta, de ultima ora, astfel ca operatiunile specifice se realizeaza in acord cu standardele europene.

Intervenim prompt si eficient pentru a colecta, macina, valorifica si vinde, deseuri de toate tipurile (hartie, carton, PET-uri, deseuri feroase si neferoase, deseuri electronice si electrocasnice, maculatura, folie, s.a.). Suntem o echipa dinamica, bine organizata, flexibila care actioneaza rapid la fiecare solicitare pe care o primeste din partea clientilor, asigurand rezultate ireprosabile in cel mai scurt timp posibil.

Pentru mai multe detalii despre aceste servicii valorificare deseuri sau despre celelalte tipuri de servicii pe care le oferim, nu ezitati sa ne contactati. Suntem alaturi de voi si va sustinem in actiunile de protejare a mediului inconjurator!

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare