Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Siguranta pentru mediul inconjuator

Siguranta pentru mediul inconjuator

🕔12.May 2015

Se spune ca un mediu curat este un mediu sanatos. Dar ce ne facem atunci cand avem de curatat in ateliere de mecanica, la minerit ori sa nu mai fie urme de petrol si gaz? Ei bine, se pare ca au aparut lavete industriale facute din bumbac si care au o rezistenta mare in timp. Pentru ca sunt din calitatea acestea pot fi spalate, la nevoie, si refolosite.

Ele sunt ideale pentru a curata orice fel de suprafata si mai ales a sterge urmele de murdarie cu o vascozitate mare cum ar fi vasilina, uleiurile si grasimile minerale. Asadar, lavetele asigura o crestere mare de absobtie a lichidelor.

Foloseste lavetele industriale

Un mediu optim de lucru conteaza pentru sanatatea noastra. Alege, lavete industriale facute din bumbac suta la suta.

Pentru ca pe piata au aparut mai multe firme care comercializeaza astfel de produse, inainte de a cumpara trebuie sa gasim raportul calitate – pret.

Avantaje lavete industriale trebuie sa aiba o putere mare de absorbtie si mai ales sa fie cu o cat mai mare durabilitate.

Lun alt criteriu important este acel ca atunci cand folosim articolul, acesta sa nu lase scame, as aveam o anumita siguranta si mai ales sa ne ofere confortul necesar.

Pentru o mai buna utilizare, sa fie indepartat praful si muradria si mai ales sa aborbe orice fel de substante de pe suprafetele murdare, acestea acestea trebuie sa fie facut suta la suat din bubac.

Ce oferta de lavete industriale aveti?

Sunt firme second hand care, avand produse de calitate la vanzare ofera lavete din bumac, de la alb la colorat pana la laveta grea obtinuta din blugi, salopete sau alte articole de imbracaminte cu o textura rigida si mai ales o putere de absorbtie mare. Celelalte lavete sunt obtinute din tricouri din materil alb sau colorate sau din camasi din bumbac de diferite culori.

Produsele, lavete industriale, vor fi transportate in saci de platic, ceea ce va oferi ca produsele sa fie livrate intr-o stare buna.

Pe langa acestea sunt si lavetele industriale din hartie, tip rola. Acestea pot avea diferite culori si pot avea de la unul la trei straturi. Ele pot fi folosite chiar si acasa sau in diferite locuri, de la birouri pana la baruri si restaurante, acolo, unde consumul este din ce in ce mai mare.

O alta varianta a lavetelor industriale sunt cele din microfibra. Nu au o durata foarte mare de utilizare insa sunt una dintre cele mai folosite lavete industriale. Ele pot avea diferite dimensiuni si grosimi.

Ce este bumbacul?

Ce este bumbacul? O fibra naturala recoltata din planta de bumbac. Aceasta este unul dinre cele mai vechi plante cultivate, avand o vechime de mii de ani. Bumbacul este cea ma folosita fibra naturala. Mai multe detalii vezi pe site-ul : www.haineshgermania.ro

La nivel global, sunt productii de mii de hectare dedicate acestei plante.  

Cateva dintre prorietatiile aceste plante sunt ca, de exemplu haine din bumbac sunt foarte moi. Bumbacul permite o buna aerisire a corpului, dar mai ales este recomandat si perfect pentru cei care sufera de astm, pentru ca, aceasta nu elibereaza particule care sa declanseze vreun atac. Este biodegradabil si tesatura permite temperature ridicate, astfel putand fi sterilizata.

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare