Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Silosistem, un nume in domeniul silozurilor

Silosistem, un nume in domeniul silozurilor

🕔09.Jan 2014

Silozurile din fibra de sticla sunt ideale pentru depozitarea lichidelor si a materialelor granulare ce au curgere in vrac. Poliesterul sau fibra de sticla este un material mai bun decat multe altele, cum ar fi otelul inoxidabil, si permite realizarea unor pereti interiori fini, fara reziduuri de prelucrare. Din acest ultim motiv este posibila o golire usoara si completa a lor.

Daca ai nevoie de silozuri realizate din fibra de sticla, firma Silosistem din Timisoara iti sta la dispozitie cu o oferta generoasa, la cele mai avantajoase preturi.

De ce silozuri din fibra de sticla?

Deoarece fibra de sticla este un bun izolator termic, iar influenta temperaturilor exterioare asupra produselor depozitate in siloz este mica, riscul aparitiei condensului in interior este foarte mic si el. Silozurile din fibra de sticla au o durata de viata foarte lunga, deoarece fibra de sticla este foarte rezistenta la intemperii.

Silozurile pot fi executate dintr-o singura bucata, fiind perfect etanse, nu prezinta pierderi de lichid prin infiltrare si picurare, fiind superioare din acest punct de vedere silozurilor fabricate prin asamblarea de componente.

Silozul de fibra de sticla este montat pe un inel suport. Nu exista picioare fixate in suruburi pe corpul silozului, acest fapt diminuand riscul pierderilor de lichid din interior. Toate silozurile din fibra de sticla au baza conica la un unghi de 600, fiind potrivite pentru depozitarea oricarui material cu curgere libera in vrac.

Silozurile Silosistem

Silozurile comercializate de catre firma Silosistem sunt realizate din materiale de calitate. Aceste silozuri pot fi asamblate cu rapiditate si usurinta la fata locului, si sunt foarte durabile. Ele prezinta siguranta si fiabilitate, indiferent de dimensiune, respectand intocmai cerintele clientului. In plus, iti vor garanta o depozitare a produselor in conditii superioare. Prevazute cu sisteme de monitorizare, ai posibilitatea de a supraveghea intregul proces.

Avantajul major al silozurilor de fibra de sticla se refera la capacitatea mare de depozitare a produselor pe o perioada lunga de timp, fara ca acestea sa se altereze. Silozurile nu sunt toxice, ele protejand produsele impotriva umiditatii. Au fost gandite pentru a rezista la vant puternic si activitati seismice.

Depozitarea cerealelor in silozuri verticale are multe avantaje, cum ar fi economia de spatiu sau prevenirea pierderilor asa cum se mai intampla utilizand alte procedee de depozitare. Atunci cand alegi un siloz, trebuie sa te ghidezi dupa capacitatea de stocare, scopul in care doresti sa il utilizezi, tipul de furaj si modul de folosire.

In agricultura, silozurile din fibra de sticla se folosesc pentru depozitarea:

– furajelor;
– componentelor din care se produc furajele;
– fertilizatorilor;
– cerealelor.

Infiintata in Timisoara, in anul 2003, firma Silosistem are ca obiect de activitate vanzarea si executia de silozuri si hale de depozitare cereale. Aceasta firma de renume iti pune la dispozite servicii de dezvoltare silozuri de cereale, modernizari de silozuri, mecanizari de magazii pentru cereale cu o gama completa de accesorii, uscatoare de cereale mobile si fixe, sisteme mecanizare pentru ferme de animale si instalatii pentru producerea nutreturilor concentrate.

Dupa cum observi, Silosistem iti ofera numai produse si servicii de calitate, astfel incat afacerea ta sa prospere!

Daca vrei sa ai parte de calitate, alege silozuri fibra sticla Silosistem. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Silosistem? Suna la numerele 0256-282.736 si 0722-378.357 sau trimite un e-mail pe adresa office@silosistem.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Similar Articles
Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

In zilele noastre putem spune cu siguranta ca toata lumea isi doreste sa aiba o