Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sistem detectie efractie de la Helinick!

Sistem detectie efractie de la Helinick!

🕔02.Jun 2014

Pentru siguranta si linistea ta, Helinick recomanda instalarea unor sisteme de detectie efractie. Gratie acestor sisteme vei putea inlatura riscul accidentelor de securitate si iti vei proteja atat bunurile, cat si membrii familiei. Compania Helinick este dedicata securitatii tale, oferindu-ti cele mai perfomante solutii in acest scop. Odata cu dezvoltarea tehnologiei in zilele noastre, s-au dezvoltat si tehnicile de intrare in cladiri, astfel ca exista riscul de a pierde bunuri de valoare mult mai usor. Pentru asigurarea protectiei antiefractie in sediile de firma si locuinta, nu ezita sa apelezi la serviciile si sistemele oferite de firma Helinick.

Acest sistem detectie efractie este recomandat pentru a proteja proprietatile comerciale, rezidentiale, imobile etc. Analizarea factorilor de risc reprezinta o prioritate in proiectarea si instalarea unui sistem. Sistemele de securitate proiectate de Helinick sunt fiabile, gandite special pentru a asigura un grad ridicat de protectie. Compania ofera cele mai eficiente solutii in acest domeniu datorita ideilor inovative si a personalului calificat in domeniul securitatii. Toate serviciile si produsele oferite au un raport calitate-pret avantajos.

Importanta unui sistem detectie efractie!

Sistemele de detectie efractie sunt alcatuite din echipamente performante care alarmeaza proprietarii si agentia in momentul aparitiei incidentelor. Aceste sisteme de detectie sunt create pentru aplicatii de medie si inalta securitate si prezinta numeroase facilitati si usurinta in utilizare. Tastatura incorporata este utilizata la programarea centralei, iar apoi la armarea si dezarmarea sistemului. Integrarea se realizeaza cu sisteme de control acces, supraveghere video si detectie perimetrala, pentru a identifica la timp situatiile si a putea face o analiza post-eveniment. Aceste sisteme sunt proiectate in asa fel incat sa reziste la conditii de mediu externe, cum ar fi raze solare, variatii de temperatura, umiditate. Sistemul de detectie efractie este receptiv la orice incercare de intrare prin efractie atunci cand cladirea sau spatiul este lasat nesupravegheat sau cand doresti sa fii alertat de patrunderea ilegala.

Un sistem de detectie efractie are scopul de a detecta intr-un timp optim si previzibil despre patrunderea intr-un spatiu protejat a unei persoane neautorizate si de a avertiza local prin intermediul unor mijloace sonore sau vizuale si de a transmite informatia la un dispecerat. Acest sistem este printre cele mai cunoscute din domeniul masurilor de securitate, implementate atat de proprietari, cat si de organizatii. Sistemele de detectie efractie au ca obiectiv limitarea sau chiar eliminarea unei serii de pagube inerente in absenta unui astfel de dispozitiv.

Cine ofera sistem detectie efractie?

Compania Helinick are ca obiect de activitate importul si comercializarea sistemelor de securitate, precum si realizarea unor solutii de integrare a sistemelor de siguranta, fiind lideri pe piata romaneasca. Echipa urmareste dezvoltarea afacerii prin satisfacerea cerintelor clientilor si implementarea platformelor de securitate. Valorile dezvoltate in cadrul societatii sunt consecventa, spiritul de echipa, profesionalismul, exactitatea si promptitudinea. Pentru informatii suplimentare si pentru a insera sistem detectie efractie, acceseaza pagina de internet a companiei sau solicita asistenta unuia dintre reprezentantii firmei Helinick. Achizitioneaza si instaleaza un sistem detectie efractie profesionist oferit de Helinick pentru protectia bunurilor sau a familiei tale.

 

Datele de contact ale firmei Helinick

Adresa firmei: Str. Eraclie Arion, Nr. 4, Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021 404 44 44

Email: office@helinick.ro

Similar Articles
Psihoterapie individuala

Psihoterapie individuala

Desi in Romania, a merge la psiholog nu este un lucru foarte des intalnit, asta

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Sfaturi din partea echipei de reparatii schiuri si biciclete pentru posesorii de biciclete

Fie ca sunteti pasionati de munte sau de sport, Exporer Sport este locul unde puteti

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Despre rafturi metalice, aspecte de structura

Indiferent ca vorbim despre un atelier profesional sau cel din garaj, ordinea este cuvant de

Procesul de schimbare administrator

Procesul de schimbare administrator

Atunci cand vorbim despre o societate cu raspundere limitata, aceasta poate sa fie coordonata de

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

De ce sa alegeti gama de sisteme incalzire ecologice

Vine iarna, incet, incetisor, iar daca pentru multi cosmarul facturilor este unul mai mult decat