Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme antiincendiu-Solutii personalizate de la Antiincendiu Brasov

Sisteme antiincendiu-Solutii personalizate de la Antiincendiu Brasov

🕔04.Jul 2015

Oricand ai nevoie, apeleaza la serviciile profesioniste ale Antiincendiu Brasov pentru a-ti dota locuinta sau afacerea cu sisteme antiincendiu. Mergand pe principiul ca e mai bine sa previi decat sa suporti consecintele neplacute ale producerii unui incendiu, angajatii firmei mentionate iti vor oferi cele mai bune solutii, personalizate in functie de cerintele si necesitatile tale.

Sisteme antiincendiu pentru mai multe tipuri de spatii

Cand ai o casa, o cladire, un sediu de birouri, un spatiu comercial etc., cel mai mult te temi de producerea unui incendiu si de intrarile prin efractie. Daca pentru a doua categorie sunt oferite, in general, servicii de paza si protectie, incluzand aici si supravegherea video, pentru prima ai la dispozitie sisteme antiincendiu, proiectate, instalate si puse in functiune de Antiincendiu Brasov. Acestea provin de la furnizori de renume din domeniu, cum ar fi: Teletek, Bental si Honeywell.

Ai nevoie de asa ceva? Ia legatura cu reprezentantii firmei mentionate si ofera cat mai multe detalii. In functie de nevoile tale, de spatiile unde vor fi amplasate sisteme antiincendiu, dar avand in vedere si alte aspecte, ei iti vor oferi o solutie personalizata. Mai intai o vor proiecta, dupa care se vor ocupa de montaj, punere in functiune si, la nevoie, de service.

Pentru protectie totala, fie achizitionezi sistem de detectie si alarma, fie de detectie si stingere. Indiferent de alegere, ele iti ofera posibilitatea sa actionezi imediat ce focul izbucneste. In orice caz, echipamentul consta in instalatie de alarma, detectori sau senzori de fum / temperatura si sprinklere pentru stingere.

Avertizare producere incendiu

Toate produsele din categoria sisteme antiincendiu sunt dotate cu avertizare la incendiu. Semnalizarea se face sonor, optic sau sonor si optic, echipamentul fiind alcatuit din: butoane de avertizare, acumulatori, instalatie de avertizare, centrala de avertizare si detectori de fum si/sau temperatura. Acestea pot fi montate in locuinte, sedii de companii, spatii comerciale, hale industriale s.a.m.d.

Indiferent de complexitate si cerintele clientului, reprezentantii Antiincendiu Brasov proiecteaza si pun in functiune sisteme antiincendiu de cea mai buna calitate.

Sisteme stingere incendiu

Daca ai optat penru sisteme antiincendiu prevazute cu echipament de stingere, imediat ce senzorii detecteaza fum sau o temperatura mult mai mare decat cea setata, se activeaza sprinklerele. Rolul lor este de a opri flacara cat mai repede. De obicei, pentru acest lucru se foloseste apa, dar poti opta si pentru alti agenti de stingere cum ar fi cei gazosi si cei cu aerosoli. Alegerea depinde, in general, de spatiul unde sunt montati. Intr-o locuinta e mai bine sa nu fie sprinklere cu apa intrucat aceasta distruge si zugraveala, si mobilierul, si electrocasnicele.

Scapa de griji! Ia legatura cat mai repede cu reprezentantii Antiincendiu Brasov si solicita sisteme antiincendiu pentru casa ori afacerea ta. Inainte de a-ti oferi o varianta, ei vor crea un scenariu la incendiu, in urma caruia vor stabili cat de mare este pericolul in spatiul pe care vrei sa-l protejezi, ce anume trebuie montat etc. Lucrarile efectuate pana acum, dar si autorizatia IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) iti ofera garantia ca vei beneficia de servicii de cea mai buna calitate.

Este mult mai simplu sa previi decat sa suporti consecintele neplacute ale producerii unui incendiu!

Date de contact

Adresa: Brasov, str. Valea Cetatii, nr. 3

Telefon: 0368.453.872, 0722.592.876

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis 0

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin! 0

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author