Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme gravare laser Multisign

Sisteme gravare laser Multisign

🕔14.Sep 2015

prod_uls_vlsdesktop-480x360Pentru gravura laser performanta acordand o atentie deosebita detaliilor, pentru rezistenta si eficienta, cat si pentru posibilitatea de a grava si obiecte de dimensiuni foarte mari fara ca lungimea sa-ti ridice probleme, sisteme gravare laser de la Multisign sunt o optiune inteleapta.

Sisteme gravare laser isi gasesc intrebuintare in aplicatii dintre cele mai diverse

Gravura laser este una dintre cele mai la indemana solutii de reprezentare grafica punandu-se accent pe detalii foarte fine si pe unicitate. De asemenea, gravura laser se intrebuinteaza si pentru productia in serie rezultand astfel produse perfecte la un pret de achizitie foarte bun.

Prin gravura laser se pot personaliza cadouri pentru cei dragi, o multime de obiecte promotionale, poti sa decupezi cu precizie diferite materiale sau sa reproduci diferite peisaje, portrete, cat si fotografii pe diferite suporturi.

Poti grava laser materiale precum lemnul, aluminiul, alama, plexiglasul, hartia sau pielea, gravura laser gasindu-si aplicabilitate in placute si etichete gravate, trofee si premii, machete de cladiri realizate la scara, machete miniaturale prototip, elemente de design, de moda sau de fashion, felicitari sau invitatii personalizate, dar si obiecte promotionale.

Printre avantaje gravura si sisteme gravare laser se numara si:

–          Calitatea, in primul rand, care nu se poate obtine cu ajutorul niciunui alt gen de procedeu similar de personalizare;

–          Iti permite sa reproduci chiar si cele mai mici detalii;

–          Imaginea astfel realizata este permanenta;

–          Iti permite posibilitatea de a grava o multime de materiale;

–          Produsele nu trebuie fixate de masa de lucru in timpul gravurii;

–          Isi gaseste aplicabilitate in diverse domenii.

Sisteme gravare laser de la Multisign

Ei bine, daca ai nevoie de sisteme gravare laser cu care sa pornesti o afacere de top, vei avea nevoie, fara doar si poate, si de echipamente performante, de ultima generatie, pe care doar de la Multisign le poti achizitiona.

Multisign din Brasov are 5 propuneri pentru tine printre care se numara gravatorul laser universal model VLS Desktop. Are format mediu, puterea maxima este de 50W, iar durata de viata a sursei laser atinge 30.000 de ore. Se foloseste cu succes pentru gravura cauciucului, a materialelor plastice, a lemnului, dar si a cartonului si a hartiei.

Un alt model este gravatorul laser universal model PLS. Este un gravator laser CO2, formatul este mediu. In acest caz puterea maxima este de 2x75W si se potriveste tuturor consumatorilor cu pretentii mult mai ridicate de la un astfel de aparat. Modelul creste productivitatea chiar si in conditii de lucru mai dificile, iar randamentul de prelucrare este sporit. Are functii si accesorii diverse pentru performanta maxima.

Tot de la Multisign poti cumpara si gravatorul laser universal ILS de format mare. Este vorba despre un echipament mare si complex potrivit prelucrarii de obiecte de dimensiuni mari. Se pot prelucra chiar si obiecte cu o lungime nelimitata fara sa-ti faci probleme din punct de vedere al sigurantei. Iti ofera posibilitatea de solutie de productie autonoma sau poate fi o componenta integrata.

Tu care model il alegi? Indiferent de optiune, fii sigur ca ai ales calitatea!

Similar Articles
Tot ce trebuie sa stii despre clopote electronice Belltron

Tot ce trebuie sa stii despre clopote electronice Belltron

Cand au fost create primele clopote electronice din lume? De catre cine? Ce sunt acestea?

Cumpara echipamente de instalatii termice de calitate superioara

Cumpara echipamente de instalatii termice de calitate superioara

Atunci cand vine vorba de instalatii termice calitatea primeaza in momentul alegerii, calitatea si performanta.

Jucarii de plus – pentru aventuri de poveste

Jucarii de plus – pentru aventuri de poveste

Jucariile ne-au inveselit copilaria si cu siguranta mai ai si acum o parte din ele.

Hufmed promoveaza consumabile medicale de calitate

Hufmed promoveaza consumabile medicale de calitate

Imaginea unitatii medicale este data de competenta cadrelor medicale si de calitatea consumabilelor pe care

Avantaje termosuflante MASTER

Avantaje termosuflante MASTER

Vrei sa achizitionezi termosuflante si nu stii inspre ce marca sa-ti indrepti pasii? Termosuflante MASTER

About Author
スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー