Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sisteme osmoza inversa- pentru o apa de calitate!

Sisteme osmoza inversa- pentru o apa de calitate!

🕔21.May 2014

Societatea Proaquapure din Bistrita-Nasaud are ca obiect principal de activitate comercializarea de echipamente speciale cu rol in tratarea apelor potabile si a celor uzate menajere si industriale. Dintre acestea  fac parte: separatoare de grasimi, statii de epurare, separatoare de hidrocarburi, fose septice, sisteme osmoza inversa, filtre de impuritati, etc.

Achizitioneaza si tu sisteme osmoza inversa de la Proaquapure!

Avand in vedere faptul ca apele ce provin din retelele publice sau din sol nu au calitatea necesara pentru a ne proteja sanatatea, compania Proaquapure recomanda achizitionarea si instalarea unor sisteme osmoza inversa. Acestea au rolul de a filtra apa, eliminand intr-un mod eficient, diversele substante sau elemente care afecteaza organismul uman. Indiferent de cantitatea implicata in procesul de filtrare, echipamentele pe care le oferim spre vanzare se pot dimensiona in asa fel incat sa va ofere solutia necesara rezolvarii problemelor cu care va confruntati. De asemenea, in cazul in care doriti, aceste sisteme de osmoza inversa pot fi echipate suplimentar, cu lampi cu ultraviolete pentru dezinfectia apei sau cu aparate de control a calitatii acesteia.

Tipuri de sisteme osmoza inversa

Compania Proaquapure va pune la dispozitie mai multe tipuri de sisteme osmoza inversa astfel incat voi sa le puteti alege pe cele care corespund mai bine necesitatilor si cerintelor voastre. Asadar, puteti opta pentru:

 • Sisteme osmoza inversa standard (domestice)
 • Sisteme osmoza inversa centrifugale
 • Sisteme osmoza inversa industriale
 • Sisteme osmoza inversa din polipropilena

Avantaje sisteme osmoza inversa

Aceste echipamente de filtrare a apei, ce asteapta sa fie achizitionate din stocul companiei Proaquapure, prezinta o serie de avantaje importante, care le transforma in alegerea perfecta a oricarui viitor utilizator, si anume:

 • au o durata indelungata de exploatare
 • au domenii de aplicatii diverse
 • au o constructie robusta si compacta
 • simplitate
 • fiabilitate
 • sunt rezistente la socuri
 • sunt confectionate din materiale de calitate, conform normativelor legislative aflate in vigoare in acest domeniu

In ceea ce priveste caracteristicile tehnice (persiune maxima, temperatura maxima, debit, finete de filtrare, etc.) ale acestor sisteme osmoza inversa pe care le comercializam, nu ezitati sa accesati pagina de internet a companiei sau sa luati legatura cu personalul nostru competent.

Despre Proaquapure

Compania a fost infiintata in anul 2004, in decursul celor 10 ani de activitate reusind sa evolueze si sa se diferentieze de competitorii sai de pe piata de profil, prin produsele de calitate pe care le ofera, prin preturile competitive pe care le practica, precum si prin valorile pe care le promoveaza in fiecare colaborare pe care o intreprinde: seriozitate, eficienta, profesionalism, promptitudine, integritate, incredere, comunicare, respect, s.a.

„Redam apei viata” este mai mult decat un simplu slogan pentru echipa Proaquapure, este insasi esenta activitatii pe care o desfasuram. Credem ca imbunatatind calitatile apei, aducem un aport insemnat imbunatatirii calitatii vietii mediului inconjurator si implicit a noastra, a oamenilor, toate eforturile noastre indreptandu-se spre cautarea de solutii adecvate fiecarei provocari in parte, astfel incat la finalul fiecarui proiect sa stim ca suntem tot mai aproape de indeplinirea misiunii noastre.

Pentru mai multe informatii despre sisteme osmoza inversa, nu ezitati sa ne contactati. Raspunsul nostru nu va intarzia sa apara si va fi unul sincer si precis.

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le