Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Smart Print sau tiparire brosuri intr-un mod inteligent!

Smart Print sau tiparire brosuri intr-un mod inteligent!

🕔14.Aug 2015

Pentru tiparire brosuri apeleaza la unii dintre cei mai buni din capitala, apeleaza si tu la Smart Print! Cu o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, Smart Print este partenerul potrivit pentru realizarea de brosuri informative sau brosuri comerciale, dupa nevoi, pe hartie cretata sau pe hartie offset, imprimate la o singura culoare sau policrom, pentru un impact vizual mult mai mare.

Tiparire brosuri, un mod de promovare prea putin exploatat in Romania

 

Brosurile sunt o forma de marketing direct si se distribuie gratuit. Este esential sa retii aceste 2 caracteristici pentru atunci cand vei apela la serviciul de tiparire brosuri al unei tipografii. Deci, brosura publicitara se distribuie, de regula, pe strada, ca un mod de reclama si publicitate, insa se distribuie si cu diferite produse sau materiale promotionale. Ea poate fi trimisa si prin posta sau se inmaneaza direct clientului sau partenerului de afaceri atunci cand iti viziteaza firma.

In Romania aceasta metoda de promovare nu este suficient exploatata. Romanii primesc prin posta, in medie, de 20 de ori mai putine pliante decat ceilalti europeni. Insa tot statisticile arata ca peste 65% dintre consumatori sunt de parere ca brosurile sunt utile si informative. Atunci tu ce mai astepti? Tipareste-ti brosuri si promoveaza-te inteligent!

Printre cele mai des utilizate brosuri se numara pliantele tip trifolder, pliantele tip fereastra si flyere sau fluturasi. Tu ce alegi pentru o promovare eficienta?

Tiparire brosuri cu Smart Print, o alegere inspirata

 

Daca vrei sa te orientezi inspre calitate 100%, inspre diversitate, preturi bune, experienta de peste 20 de ani in domeniu si o echipa de profesionisti, atunci alege Smart Print, o tipografie privata infiintata printre primele in frumoasa noastra capitala.

Si pentru ca Smart Print a pornit inca de la bun inceput pe ideea calitatii, nici serviciul de tiparire brosuri nu face exceptie de la aceasta regula de bun simt, am spune noi, mai ales ca este vorba despre o companie care se repecta si-si respecta si clientii. Pentru a reusi aceasta performanta, calitatea, Smart Print verifica in permanenta toate articolele ce urmeaza sa fie tiparite si isi da acceptul pentru tipar.

Utilajele intrebuintate pentru tiparire brosuri sunt de mare productivitate, marca Roland Man si Heidelberg Speedmaster, scotand tiraje de pliante cuprinse intre 200 si 20.000. Tot ceea ce inseamna operatii anexe de finisare se realizeaza tot cu ajutorul unor utilaje performante, automate, de mare productivitate si finete.

Faptul ca se folosesc utilaje si echipamente moderne se reflecta si asupra pretului, iar brosurile iti sunt oferite acum mult mai ieftin, iar timpul de executie al lor s-a scurtat considerabil. Smart Print nu face insa niciodata rabat de la calitate. Si retine, daca vrei o cantitate mare de brosuri cu siguranta te vei bucura si de un discount generos, astfel incat afacerea va fi multumitoare pentru toate partile implicate.

Ai nevoie de consultanta personala? Smart Print are si un departament de client service care se va concentra exact pe nevoile tale pentru ca la final tu sa gasesti cele mai bune solutii pentu tine.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege serviciul de tiparire brosuri de la Smart Print. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Smart Print? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0722-217.170 si 0212-334.363 sau trimite un e-mail pe adresa office@smartprint.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare