Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Solar Watts: Corpuri de iluminat cu LED atex

Solar Watts: Corpuri de iluminat cu LED atex

🕔02.Sep 2015

Iluminarea zonelor cu grad ridicat de risc presupune achizitionarea si instalarea de sisteme de specialitate ce pot garanta siguranta locului de munca. Asadar, iluminarea spatiilor industriale sau din domeniile in care se lucreaza cu substante usor inflamabile trebuie realizata conform cu normele de securitate si siguranta prevazute in legislatia in vigoare. Un partener de incredere in astfel de situatii va fi compania Solar Watts, companie ce va pune la dispozitie corpuri de iluminat cu LED atex.

Aceste corpuri de iluminat reprezinta o solutie fiabila in iluminarea spatiilor cu grad ridicat de risc. Solutiile tehnice ce includ tehnologia atex sunt utilizate in majoritatea spatiilor industriale; dar daca doriti imbunatatirea performantelor si optimizarea investitiilor, trebuie sa achizitionati corpurile de iluminat cu LED atex. Acestea, spre deosebire de iluminarea atex clasica aduc avantaje importante precum: consum cu pana la 75% redus, design special realizat si patentat pentru disiparea caldurii, durata de functionare asigurata de 50.000 de ore, rezistenta crescuta la coroziune, rezistenta crescuta si imbunatatita la explozie, costuri de intretinere mai mult decat avantajoase, efect de iluminare clar, rezistenta termica crescuta, rezistenta la apa, praf si presiune, si multe altele.

Instalarea corpurilor de iluminat cu LED atex presupune si luarea unor masuri de siguranta si protectie la locul de munca. Cu astfel de sisteme se pot evita incendiile, exploziile sau alte situatii neplacute ce pot periclita siguranta angajatilor dumneavoastra, dar si a materialelor sau substantelor depozitate. Dupa cum puteti vedea, corpurile de iluminat cu LED oferite de Solar Watts se adreseaza in primul rand domeniului industrial sau de constructii, unde se intalnesc destul de des substante periculoase sau nocive.

In principiu, aceste sisteme de iluminare au fost si sunt create pentru utilizare in campurile petroliere, in locuri periculoase si in orice atmosfera in care este prezent gaz exploziv. Structura corpurilor de iluminat presupune o carcasa din aluminiu turnat, cu strat anti-static si anti-coroziune, cu grad ridicat de explozie, rezistenta la presiune si la apa, in timp ce lentilele sunt confectionate din PC antiglont, fiind rezistente termic, rezistente la coroziune si asigura o transmisie a luminii foarte buna. Aceste produse sunt oferite cu 3 ani de garantie, dupa cum am precizat mai sus, o durata de 50.000 de ore de functionare fiind garantata de compania Solar Watts.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii tehnice ale corpurilor de iluminat cu LED atex Sollar Watts, puteti oricand sa accesati site-ul oficial al companiei. Toate produsele sunt listate pe aceeasi pagina web unde puteti obtine date suplimentare referitoare la pretul de achizitie al acestor dispozitive. Solar Watts activeaza in domeniul producerii, importului, distribuirii si montarii de panouri solare si corpuri de iluminat in vederea furnizarii energiei electrice. Firma are o vasta experienta pe piata de profil din Romania, in prezent fiind partenerul de incredere al celor mai importante companii ce activeaza pe piata industriala din tara.

Cu Solar Watts puteti achizitiona cele mai fiabile sisteme de iluminare obtinand astfel cel mai bun raport calitate / pret. Firma va sta la dispozitie si cu asistenta tehnica de specialitate, dar si cu ajutor in achizitionarea produselor potrivite proiectelor dumneavoastra.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un