Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Solarii folie dubla de la Phoenix Spor!

Solarii folie dubla de la Phoenix Spor!

🕔15.May 2014

ec625a3ff8b0f7bf4b23d5b136b72685Daca vrei solarii pentru a asigura plantelor si legumelor cultivate temperatura optima pentru a se dezvolta, firma Phoenix Spor iti vine in ajutor. Pentru culturile de legume in sera, alege solarii folie dubla, caci numai aceste tipuri de produse iti pot asigura temperatura potrivita de care plantele cultivate au nevoie pentru a creste si ulterior a se transforma in legume de calitate superioara. Compania Phoenix Spor iti vine in ajutor, oferindu-ti solarii folie dubla cu diferite valori in ceea ce priveste dimensiunile, confectionate din cele mai bune materiale, cu structura metalica protejata impotriva coroziunii, la preturi avantajoase. Phoenix Spor este compania care iti ofera cele mai utile sfaturi, precum si solarii folie dubla, construite special pentru o productie optima. Cu livrare in toata tara, solariile se monteaza in doar o singura zi, operatiune asigurata tot de catre Phoenix Spor si inclusa in pretul final. Comercializate la un raport optim calitate-pret, aceste solarii folie dubla sunt solutia ideala pentru culturi de sera bogate si roade pe masura asteptarilor.

Avantajele solariilor cu folie dubla!

Solariile marca Phoenix Spor asigura o izolatie superioara din punct de vedere termic, mai ales iarna cand plantele au nevoie de caldura, castigul de temperatura fiind de pana la 10 grade Celsius, in functie de dimensiunile solariului fata de modelele prevazute cu o singura folie. Solariile se comporta excelent chiar si in cele mai grele conditii meteo, oferind protectie maxima culturilor. Formarea condensului este exclusa din start datorita montarii unei folii speciale ce impiedica acest proces. Phoenix Spor asigura si servicii profesionale de montare a produselor comercializate prin echipa de profesionisti de care dispune, oferind astfel solutii complete in domeniu pentru toti cei interesati. Societatea iti ofera solarii complet echipate, de calitate superioara, pe langa sfaturile de optimizare a activitatii. Compania produce si comercializeaza solarii folie dubla, disponibile cu marimi diferite pentru a alege in functie de suprafata culturii. Modelele de solarii sunt ideale pentru uz casnic, cat si pentru legumicultori, cele din urma facand parte din categoria solariilor profesionale. Phoenix Spor iti ofera mai mult decat solarii de calitate, iti ofera  si solutii la cheie, ocupandu-se totodata de proiectarea constructiilor, montarea acestora precum si livrarea in orice parte a tarii. Fabricate din materii prime de calitate superioara, solariile ofera o imbinare perfecta si conditii optime pentru procesul de cultivare.

Cine ofera solarii de calitate?

Compania Phoenix Spor este producator si distribuitor de solarii pentru legume, respectiv ciuperci, constructii de tip tunel, cu structura metalica si folie dubla pentru culturile de legume si ciupercarii cu panouri de tip sandwich, pentru culturile de ciuperci pleurotus. Avand la dispozitie o echipa calificata, Phoenix Spor are posibilitatea de a oferi cele mai bune solutii in domeniu, asigurand atat proiectarea, cat si montarea solariilor in functie de cerintele si nevoile fiecarui client in parte. Produsele companiei se adreseaza atat persoanelor care activeaza in domeniu, cat si celor care doresc achizitionarea solariilor pentru uz personal. Prin solariile comercializate, Phoenix Spor iti pune la dispozitie solutii moderne si ingenioase de cultivare a legumelor si ciupercilor in cele mai bune conditii. Achzitioneaza acum solarii folie dubla oferite de Phoenix Spor pentru succesul afacerii tale.

Datele de contact ale firmei Phoenix Spor

Adresa firmei: Fosta ferma de nutria, Carani

Telefon: 0720 197 137

Email: office@solariilegume.ro

Similar Articles
Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Sisteme irigatii de mai multe tipuri, pentru mai multe preferinte

Daca nu stiati inca acest lucru, e bine sa il cunoasteti: cand ne referim la

Cultivare orez doar de la Danca International!

Cultivare orez doar de la Danca International!

  Orezul este folosit de catre majoritatea populatiei, datorita avantajelor pe care acesta le are asupra

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

Vital Best Nutrition va ofera pui de o zi diferite rase la cele mai bune preturi

  Fie ca va doriti pui de gaina, de curca, de rata sau de gasca, ori

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

Seminte legume pentru gradinari mici si mari

  Ideea de a avea propria gradina de legume pleaca din multe motive, fie ca vorbim

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

Sisteme irigatii, o necesitate pentru gradina si un comfort in plus pentru dvs

In zilele noastre putem spune cu siguranta ca toata lumea isi doreste sa aiba o