Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sora & Asociatii

Sora & Asociatii

🕔13.Feb 2016

Rau platnicii, o problema? Cauti o metoda eficienta de recuperare a creantelor? Ai facturi fiscale scadente, ori un contract care nu a fost respectat? Pentru toate acestea exista avocat recuperare creante. Mai exact, cu ajutorul acestuia ai garantia ca recastigi ceea ce ti se cuvine de la rau platnici. Alternativa este una la indemana oricarei persoane juridice sau fizice si are efecte imediate!

Vrei sa apelezi la un avocat recuperare creante cu experienta, gata sa-ti asigure cele mai bune solutii in domeniu si consiliere de specialitate? Sora & Asociatii iti sta la dispozitie!

Sora & Asociatii este un cabinet de avocatura situat in centrul capitalei, care ofera clientilor servicii juridice intr-o gama variata de domenii. La firma noastra de avocatura poti aplea inclusiv pentru avocat recuperare creante.

Ceea ce pare dificil la o prima vedere, se dovedeste a fi extrem de simplu si in favoarea ta! Procedura de recuperare a creantelor este demarata prin somarea in prima instanta a rau platnicului. O alta procedura o reprezinta redactarea directa a unor documente prin care debitorul este instiintat sa-si onoreze obligatiile. Rezultatul? Recuperarea datoriilor intr-o maniera legala, rapida si eficienta, fara, stres sau alte batai de cap!

Avocat recuperare creante-Drepturi care ti se cuvin!

Neincasarea datoriilor se numara printre cele mai des intalnite probleme cu care se confrunta firmele din tara. Un rau platnic poate ingreuna procesul economic si poate crea tensiune la nivelul intregii firme. Pe scurt, telefoane insistente, amanari si promisiuni cu zero rezultate. Pentru a evita situatiile de gen, se recomanda colaborarea cu un avocat recuperare creante.

Ce sunt creantele?

Creantele sunt drepturi pe care o firma la are asupra unor anumite persoane fizice sau juridice pentru bunuri livrate pe credit, pentru sume de bani sau alte valori avansate, care urmeaza a fi incasate ulterior.

Ce presupune colaborarea cu un avocat recuperare creante?

Un avocat recuperare creante asigura o gama variata de servicii, printre care: consultanta, consiliere, asistenta si reprezentare juridica referitor la recuperarea creantelor. Acesta poate pune la dispozitie asistenta juridica pentru recuperarea creantelor civile, care provin din : imprumuturi nerestituite la scadenta, facturi neachitate la scadenta, constituirea unor gajuri si ipoteci, plata unor drepturi salariale, plata unor lucrari de antepriza, datorii provenind din mosteniri, datorii provenind din contracte de inchiriere/vanzare-cumparare.

Care sunt etapele de recuperare a creantelor?

Pasii pentru recuperarea creantelor sunt simpli. In prima faza, se incearca recuperarea crentelor pe cale amiabila. In cadrul acestei faze se poate apela la diverse metode, printre care: discutiile telefonice, emailuri de instiintare, verificari ale bunurilor debitorului ,etc .

In cazul in care debitorul nu reactioneaza corespunzator, avocatul demareaza procedura litigioasa de recuperare a datoriilor prin chemarea in judecata a datornicului, urmata de executarea silita a acestuia.

La cine apelezi pentru recuperarea creantelor?

Ai de-a face cu asociati sau clienti care nu isi respecta cuvantul? Sora & Asociatii iti pune la dispozitie avocat recuperare creante. Printre serviciile pe care acesta le poate pune la dispozitie sunt: redactare somatii de plata debitori, redactare notificari debitori, rezolvare pe cale amiabila a litigiilor si recuperarea oricaror creante, urmarirea platii creantelor, etc.

Echipa Sora & Asociatii este alcatuita din avocati specializati in drept comercial. Din echipa face parte Radu Sora, arbitru la Curtea de Arbitraj Comercial International de pe langa Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Avocat recuperare creante? Acceseaza www.radusora.ro si afla mai mule detalii.

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author