Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sound Stil – Masini de fum pentru animarea oricarui eveniment!

Sound Stil – Masini de fum pentru animarea oricarui eveniment!

🕔28.May 2014

La intrebarea: “Care sunt ingredientele unei petreceri reusite”, cu siguranta ca majoritatea dintre dumneavoastra ati da niste raspunsuri relativ similare. Astfel, cu siguranta ca am vedea o lista in care sunt enumerate o serie de elemente precum: o muzica foarte buna (DJ profesionist, formatie profesionista, sonorizare de calitate, etc.), o organizare perfecta (fara niciun derapaj, intarzieri sau alte rateuri de acest gen) si o locatie de poveste (restaurant elegant, locatie clasica, palat, castel, in functie de natura evenimentului). Cam acestea ar fi o parte dintre ingredientele de baza. Stiati insa ca de la o petrecere reusita in totalitate, fie ea nunta, botez, zi de nastere, reuniune, banchet, etc., nu trebuie sa lipseasca nici echipamentele de efecte speciale, precum masini de fum, aparate de ceata, masini de baloane sau masini de zapada artificiala ? Daca vreti sa va convingeti de acest lucru, nu trebuie decat sa contactati firma Sound Stil din Brasov.

Masini de lumini de la Sound Stil, un ingredient de baza pentru succesul unei petreceri!

Prin utilizarea masinii de fum Sound Stil puteti realiza o atmosfera unica, de basm, pe care sa v-o amintiti mult timp. Aceste masini de fum se folosesc la o gama extinsa de petreceri, concerte, nunti, botezuri etc. Daca e sa dam exemplul unei nunti, prilejul cel mai intalnit al utilizarii acestor efecte, luminile care sunt proiectate pe suprafata de dans si care intalnesc acest fum produs, realizeaza superbul efect de “dans pe nori”. In urma acestora rezulta fotografii realizate care sunt de o frumusete fara egal.

Fumul acestor masini de la Sound Stil functioneaza pe baza de gheata carbonica si se caracterizeaza prin faptul ca nu se inalta mai mult de 35 de cm de sol. Aceasta gheata este foarte utila si pentru sampania de la intrare, pentru cocktailuri sau pentru carafele de vin, pentru un efect deosebit. Sound Stil comercializeaza masini de fum si alte echipamente pentru efecte speciale, asigurand in acest fel intreaga gama de dispozitive necesare pentru succesul unui eveniment.

Sound Stil va ofera posibilitatea de a opta pentru modele cu capacitati diferite ale rezervorului, sau masini de fum greu, aparate robuste, ce functioneaza cu gheata carbonica si produc un volum considerabil de fum. Gheata carbonica pentru efecte speciale produse de masinile de fum este extrem de populara intrucat are avantajul de a trece din stare solida direct in stare gazoasa, cu alte cuvinte lipsa starii lichide. Masinile de fum Sound Stil au si avantajul de a putea fi controlate de la distanta, prin intermediul unei telecomenzi cu fir sau wireless, sau cu ajutorul unui controler DMX, impreuna cu alte echipamente de lumini sau pentru efecte speciale.

Toate avantajele pe care aceste masini de fum Sound Stil vi le ofera !

Masinile de fum Sound Stil sunt echipamente din ce in ce mai nelipsite din cadrul nuntilor, petrecerilor in sali sau in aer liber, la botezuri, prezentari de moda, lansari de produse, reuniuni, zile de nastere. Cu alte cuvinte ele sunt perfecte pentru orice tip de eveniment unde se doreste crearea unui moment deosebit, un moment de mister, de inedit, sau pur si simplu crearea unei atmosfere aparte.

Iata toate avantajele oferite de aceste masini de fum de la Sound Stil:

– realizeaza o atmosfera aparte pe ringul de dans

– in cazul unei nunti, dansul de deschidere al mirilor devine brusc unul rupt din cartile de povesti

– unul dintre cele mai importante motive pentru care am alege fumul pentru o petrecere este calitatea pozelor si a filmarii rezultate ulterior.

Infiintata in anul 2001, Sound Stil mai ofera, pe langa masini de fum, si echipamente profesionale de lumini, audio si instrumente muzicale de la producatori renumiti din lume, precum: Framus, Rean, Phonic, Ahley, Planet Waves, LumiDesk, Alustage, Yamaha, Amati, Promark, etc.

Date de contact:

Brasov, Str. Ecaterina Teodoroiu, Nr. 38

Telefon: 0731-003-836 / 0724-261-807 / 0723-274-818

Articol oferit de zoom-biz.ro!

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori