Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Spalatorie cu bariera septica marca Danube International

Spalatorie cu bariera septica marca Danube International

🕔16.Sep 2015

Cauti o spalatorie cu bariera septica in Timisoara? Ecomedclean foloseste echipamente moderne, precum masinile de spalat cu bariera septica marca Danube International, si-ti ofera astfel numai servicii de calitate.

Ecomedclean este o spalatorie cu bariera septica ce foloseste echipamente Danube International

 

O spalatorie cu bariera septica este tot ceea ce are nevoie un spital pentru a preveni raspandirea infectiilor. Din pacate, acest lucru nu este posibil in toate spitalele, iar in acest caz este indicat sa se apeleze la serviciile unei spalatorii specializate, dotata cu masini de spalat cu bariera septica.

In Timisoara, Ecomedclean este lider in ceea ce priveste spalarea textilelor cu bariera septica. In acest mod atat pacientii, cat si cadrele medicale, dar si cei care se ocupa de spalarea lenjeriilor si diverselor textile sunt perfect protejati, iar raspandirea infectiilor este tinuta sub control.

Ecomedclean foloseste masini de spalat cu bariera septica marca Miele si masini de spalat Danube avand capacitati de incarcare cu rufe murdare diferite. Spalatoria Ecomedclean este dotata si cu alt gen de echipamente industriale, de la masini de spalat cu bariera septica pana la uscatoare si calandre pentru uscat, masini de infoliat haine, mese de calcat, prese de pantalon, cantar, mese de lucru si carucioare mobile. In acest mod serviciile oferite sunt complete, iar pretul practicat este competitiv.

Spalatorie cu bariera septica. Avantajele marcii Danube International

 

O spalatorie cu bariera septica dotata cu masini de spalat marca Danube International va avea intotdeauna rezultate de exceptie. De ce? Deoarece Danube International, in primul rand, este un lider pe piata mondiala a industriei de spalat. Este, de asemenea, recunoscut ca fiind un principal producator de masini de spalat si de curatat de capacitati mari, cat si ca un inovator permanent al acestui domeniu.

Danube International a obtinut adevarate succese atat in sectorul hotelier, cat si in spitalele din lumea intreaga, deoarece inca din anul 1984 a scos pe piata masina de spalat cu bariera septica, o bariera igienica ce a reusit sa reduca semnificativ, prin spalare, riscul raspandirii de boli contagioase.

Pe de alta parte, Danube International si-a dedicat atentia imbunatatirii permanente a echipamentelor sale astfel incat sa ofere domeniului sanatatii numai produse de calitate si, desi a fost receptiva la schimbarile care s-au produs pe piata, Danube International a mentinut intacte valorile fundamentale care au creat succesul brandului: solutii inovatoare si eficiente, serviciu clienti impecabil.

Astfel ca Danube International a reusit sa reduca costurile operationale si sa creasca eficienta si productivitatea reducand si consumul de utilitati, detergenti si apa. Noile masini de spalat cu bariera septica de la Danube International folosesc foarte putina apa, storc eficient, utilizeaza mai putina energie, iar timpul de uscare este si el mai mic.

Unul dintre cele mai cunoscute modele de masini de spalat cu bariera septica Danube este cel care are o capacitate de spalare de 50 kg de rufe murdare in fiecare ora. Masina este realizata din otel inoxidabil, are un calculator programabil si este usor de montat. Este dotata chiar si cu un sistem de securitate pe cheie. Incalzirea se face electric, pe gaz sau pe abur. Se foloseste pentru spalatoriile moderne cu bariera septica, pentru spitale, azile si inchisori, sectorul alimentar, nuclear, cosmetic, micro-electric, medical sau farmaceutic.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege spalatorie cu bariera septica de la Ecomedclean. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Ecomedclean? Pentru detalii si programari, suna la numarul 0744-774.042.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea