Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sprinklere de incendiu

Sprinklere de incendiu

🕔19.Nov 2014

In diverse scenarii, sprinklerele de incendiu in Bucuresti sunt acele tipuri utilizate (asa cum reiese si din denumire), printre altele, pentru protectia impotriva incendiilor, respectiv prevenirea si controlul acestora.

Acestea sunt des regasite in cladiri industriale, cladiri de birouri, cladiri comerciale, banci, supermarketuri si hipermarketuri, precum si in constructii si incinte rezidentiale.

In variate situatii, sistemele de sprinklere sunt alcatuite din componente precum o sursa de apa, sistemul de control al debitului si presiunii apei, si un sistem de tevi la care dispozitivele sunt racordate.

La nivel mondial, suma de sprinklere instalate si inlocuite este de aproximativ 40 milioane / an. De asemenea, se estimeaza ca aproximativ 99% dintre incendiile minore spre medii sunt controlate de sprinklere, fara interventia pompierilor, in cladirile dotate cu astfel de sisteme.

O mica istorie a sprinklerelor de incendiu

In ceea ce unii ar considera ca fiind vremuri relativ mai timpurii, Leonardi da Vinci ar fi ramas inscris in istorie ca fiind printre primii oameni care ar fi construit probabil unul dintre primele sisteme de sprinklere. Da Vinci a mentionat instalarea unui “super cuptor”, impreuna cu alte dispozitive si benzi transportoare, in bucataria locuintei unde ar fi stat in gazda.

Intr-o aparenta serie de erori, un incendiu s-ar fi aprins in seara unui banchet. Ostensibil, sistemul ar fi functionat relativ eficient prevenind raspandirea incendiului si stingand focul in maniere eficiente, concomitent inundand cladirea si luand mancarea pe valurile apei, impreuna cu o mare parte din bucatarie.

Sprinklere de incendiu

In variate scenarii, sprinklerele cu capat ar fi tinute inchise aparent de un bulb sticlos. Acesta functioneaza ca si detector de temperatura. Anumite sprinklere utilizeaza o legatura metalica dubla faurita din aliaje facute special pentru aceste utilitati.

Aceste bulbe si legaturi de metal aplica presiune pe capatul tevii, avand functionalitati relativ similare cu un dop ce previne scurgerile de apa pana cand temperatura din proximitatea mai apropiata a sprinklerelor ajunge / trece peste nivelul la care sistemele de detectie sunt setate.

Fiecare cap de sprinkler este activat individual, prevenind astfel inconveniente in alte parti ale cladirii daca intregul sistem ar fi inceput sa “improaste” apa.

Ignifugare.eu: oferte variate pentru sprinklere de incendiu

Daca sunteti in cautarea de oferte pentru sprinklere de incendiu, este mai mult decat convenabil sa dati o vizita si la Ignifugare.eu, unde veti avea parte de variate servicii, produse si oferte avantajoase pentru sprinklere de incendiu, printre altele.

In mare parte, cei care au profitat pana acum de ofertele si produsele de la www.Ignifugare.eu, au mentionat ca ar continua sa apeleze la serviciile din gama magazinului, afirmand ca au gasit preturile ca fiind avantajoase pentru ei, fiind atrasi de asemenea si de calitatea produselor oferite si a serviciilor prestate.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー