Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Sprinklere oferite de Industrial Cruman!

Sprinklere oferite de Industrial Cruman!

🕔14.Jan 2014

Daca esti in cautare de sprinklere, Industrial Cruman iti pune la dispozitie o gama variata de produse, concepute pentru a limita raspandirea unui incendiu. Atat intr-o firma, intr-o hala, cat si intr-un spatiu comercial, se recomanda instalarea unor astfel de dispozitive pentru a preveni raspandirea unui incendiu si distrugerea marfurilor sau a cladirii in sine. Cu ajutorul acestor sprinklere, stingerea unui incendiu de catre unitatile de pompieri se poate efectua intr-un timp scurt. Se recomanda montarea unor sisteme de sprinklere in spatiile de depozitare, spatiile comerciale, spatiile de productie pentru protejarea persoanelor, a marfurilor, dar si a cladirii in sine.

Sprinklerele sunt dispozitive anti-incendiu care se bazeaza pe un profil rezistent ce utilizeaza o fiola din sticla fina ca element termosensibil. Acestea au o forma estetica si sunt economice. Sprinklerele au o eficienta deosebita si ajuta la depistarea rapida a unui foc, iar daca se actioneaza prompt, acesta poate fi stins in timp util. Aceste instalatii se declanseaza pe rand, iar actiunea lor se efectueaza numai asupra zonei in cauza, fara a fi udate in mod inutil alte zone care nu sunt cuprinse de flacari. Sunt recomandate doar in locurile in care apa este indicata si nu in acele locuri in care stingerea incendiilor trebuie realizata cu ajutorul altor substante.

Aceste sisteme de sprinklere cu apa/spuma se compun din sprinklere ce sunt atasate la reteaua de conducte pentru stingere, fiind instalate in partea superioara a incaperii, pe tavan sau pe perete. Un sistem de stingere cu sprinklere de spuma este acel sistem special conectat la o sursa de spumant si de apa. Sistemul este dotat cu dispozitive de descarcare a agentului de stingere in raport cu aria ce trebuie acoperita in caz de incendiu. Sistemul de stingere cu sprinklere poate fi de tip umed, uscat sau pre-action, depinzand de temperatura. Sistemele de sprinklere trebuie sa fie termo-rezistente, si sa ofere o protectie foarte eficienta impotriva coroziunii, incat sa functioneze perfect in eventualitatea unui incendiu chiar si dupa o perioada indelungata de timp.

Cu sediul in Ploiesti, Industrial Cruman ofera solutii ingenioase in ceea ce priveste domeniul ingineriei, firma axandu-se pe cateva domenii principale. Adaptarea la cerintele pietei romanesti, modul de interactiune cu clientii si organizarea au facut din Industrial Cruman un lider al pietei de profil. Relatia pe care firma o construieste cu cei care apeleaza la produsele si serviciile oferite este una bazata pe onestitate si respect; datorita acestor aspecte, produsele furnizate de Industrial Cruman sunt de o inalta calitate si la preturi avantajoase.

Pentru mai multe informatii despre serviciile si produsele oferite si in special despre sistemele de sprinklere, acceseaza pagina de internet a firmei Industrial Cruman sau solicita asistenta unuia dintre specialistii societatii. Industrial Cruman este o companie integrator de solutii in domeniul prevenirii si stingerii incendiilor din toate sferele de activitate, incluzand printre acestea: servicii de evaluare risc la incendiu, proiectare sisteme, livrare integrala a produselor, montaj, test etc. Comanda acum sprinklerele oferite de Industrial Cruman pentru siguranta si protectia impotriva incendiilor!

Datele de contact ale firmei Industrial Cruman

Adresa firmei: Str. Carpenului, Nr. 32A, Ploiesti, Prahova

Telefon: 0244 591 598

 

Similar Articles
Sisteme de supraveghere video

Sisteme de supraveghere video

Ofertele pe care le au firmele ce comercializeaza anumite sisteme de supraveghere video cu ajutorul

Sisteme alarma Bacau

Sisteme alarma Bacau

  Daca vreti sa va simtiti in siguranta in propria casa sau vreti sa stiti ca

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma profesionale

Sisteme de alarma wireles sunt considerate ca facand parte din gamele profesionale de profil. Produse in

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

De ce am lua in considerare varianta casei de batrani Bucuresti

Nu trebuie sa luam de bun ce vedem in filme, adica faptul ca o casa

Sisteme de alarma Break Sistems

Sisteme de alarma Break Sistems

De multe ori suntem luati prin surprindere de cat de usor se intampla unele accidente