Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Star Curier: curierat rapid de 5 stele

Star Curier: curierat rapid de 5 stele

🕔20.Jan 2014

star curierServiciile de curierat: rapide, sigure si prompte, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Companiile de profil aspira sa indeplineasca cele 3 aspecte mentionate pentru a oferi in acest fel servicii de calitate tuturor celor interesati. Insa, nu sunt rare situatiile in care firmele de curierat se dovedesc a fi la fel de “rapide” precum Posta Romana.

Shopping-ul online a devenit o metoda de achizitionare a produselor dorite tot mai populara printre romani. Fie ca am lasat deoparte toate acele idei preconcepute legate de acest subiect, nu mai avem timp sa colindam magazinele sau pur si simplu suntem mai comozi din fire, am inceput sa “gustam” din modul simplu si rapid de a intra in posesia articolelor dorite.

Intr-o lume perfecta in care totul ne este oferit “doar printr-un singur click”, ne trezim la realitate in momentul in care asteptam produsele comandate… si asteptam… si asteptam…

Necesitatea serviciilor de curierat este resimtita cel mai mult atunci cand vine vorba despre situatii de acest gen. In general, magazinele online, fie acestea de electrocasnice, imbracaminte sau articole pentru camping, apeleaza la firmele de curierat pentru a trimite clientilor produsele comandate. De asemenea, astfel de servicii sunt perfecte si pentru cei care doresc sa expedieze pachete sau chiar documente in tara sau peste hotare.

Asa cum am mentionat la inceput, serviciile de curierat sunt preferate de majoritatea persoanelor datorita rapiditatii, sigurantei si promptitudinii cu care sunt efectuate livrarile dorite. Una dintre companiile care isi ghideaza activitatea dupa aceste principii si nu numai este si Star Curier. Inca din 2008 de la infiintare, Star Curier ofera clientilor sai curierat rapid de 5 stele!

Cu sediul in Bucuresti, astfel de servicii sunt efectuate atat la nivel national, cat si international. Acestea din urma sunt posibile datorita parteneriatului de incredere incheiat cu o importanta retea internationala de profil. Asadar, daca doriti sa expediati un document in Grecia sau un pachet in Suedia sau in orice alta tara de pe teritoriul european si nu numai, Star Curier va sta la dispozitie cu servicii de curierat rapid, in regim standard (cu livrarea intre 48-96 de ore) sau express (intre 24-48 de ore).

Cat priveste serviciile pe plan national, compania va ofera solutii personalizate, adaptate cerintelor si nevoilor dumneavoastra. In acest sens, Star Curier a dezvoltat 3 tipuri de servicii: Star Clasic, cu acoperire nationala, unde livrarile sunt efectuate in orice zona a tarii, Star Loco pentru livrari in aceeasi localitate si nu in ultimul rand, Star Alert, pentru livrari in capitala si zonele invecinate, intr-un timp record, cuprins intre 90-300 de minute.

Flexibilitatea si implicit adaptarea constanta la nevoile clientilor sai reprezinta principalul aspect care contribuie la succesul firmei. Calitatea serviciilor de curierat este confirmata prin certificarea ISO 9001.

Coletele sunt transportate intr-un mod corespunzator, cu ajutorul mijloacelor de transport potrivite. Pentru acte sau documente sunt oferite plicuri auto-sigilante, confectionate din plastic care asigura confidentialitate totala.

Serviciile Star Curier se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice cum ar fi institutii publice, companii mici si mijlocii, multinationale, etc.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un