Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Te preocupa rezistenta si aspectul ferestrelor si usilor? Alege tamplarie aluminiu!

Te preocupa rezistenta si aspectul ferestrelor si usilor? Alege tamplarie aluminiu!

🕔27.Aug 2015

Construirea sau renovarea unei cladiri presupune investitii financiare considerabile. Adesea e rezultatul unui efort intins pe mai multi ani. Sunt multe cazurile in care oamenii ajung sa-si cumpere sau sa-si construiasca o locuinta dupa multi ani de munca. Pentru a obtine suma necesara unii au ales sa plece in strainatate si sa munceasca pe alte meleaguri. O casa este, deci, un vis implinit pentru foarte multi oameni.

Acesta e motivul pentru care vor ca acea locuinta aiba un aspect deosebit. Vor sa fie moderna, dar in acelasi timp sa nu se demodeze niciodata. Vor sa o lasa mostenire copiilor si apoi nepotilor. Vor sa isi formeze o familie careia sa-i ofere confort si protectie. In constructii toate detaliile sunt importante.

Materialele utilizate in constructii trebuie sa fie rezistente impotriva factorilor externi agresivi. De asemenea, trebuie sa fie rezistente in timp. Aspectul estetic e la fel de important. Atunci cand construieste sau renoveaza o casa, orice om isi doreste ca rezultatul sa fie satisfacator din punct de vedere vizual.

De ca sa alegi tamplarie aluminiu?

Cand vine vorba de alegerea tamplariei, aspectul functional si cel estetic sunt la fel de importante. Motivul e foarte simplu: tamplaria e tot timpul la vedere. Inainte sa vedem interiorul unei case ii vedem fatadele si tamplaria.

In prezent sunt preferate tamplaria din lemn, din PVC si tamplarie aluminiu. Fiecare dintre aceste tipuri de tamplarie se potriveste in anumite contexte. Alegerea se face in functie de gusturi si de caracteristicile fiecarui material in parte.

Tamplaria din lemn e ideala pentru cladirile rustice sau pentru cele in constructia carora predomina lemnul: restaurante traditionale, brutarii, patiserii, berarii, case de vacanta, cabane si pensiuni. Tamplaria din PVC e printre cele mai des intalnite tipuri de tamplarie. E rezistenta, usor de intretinut si asigura izolare termica si fonica. Cand vine vorba de tamplarie aluminiu ne gandim la o alegere eleganta. Tamplarie aluminiu inseamna simplitate si design modern.

Tamplarie aluminiu – secretul unui aspect cu adevarat modern

Compania Arcom Glass e specializata in constructia de fatade. Puteti sa apelati la serviciile ei ori de cate ori aveti nevoie de tamplarie aluminiu, usi automate, pereti cortina, luminatoare, fatade placate, vitraje structurale, fatade ventilate, fatade spider.

Firma Arcom Glass va ofera posibilitatea sa alegeti intre profile de tamplarie aluminiu fara bariera termica sau cu bariera termica. Aluminiul ofera multe posibilitati in ceea ce priveste designul. Materialul poate fi curbat sau indoit. Tamplaria din aluminiu impiedica patrunderea vantului sau a apei si asigura izolare fonica. Profilele de acest tip asigura si izolare termica.

Aluminiul are avantajul de a putea fi vopsit in orice culoare, inclusiv intr-o culoare care sa imite lemnul. Astfel, putini oameni isi vor da seama ca tamplaria nu e din lemn, ci din aluminiu.

Aluminiul e un material 100% reciclabil. Asta inseamna ca e un material ecologic. Tamplaria din aluminiu e o alegere excelenta si pentru cladiri, si pentru mediu. De asemenea, e un material accesibil ca pret.

Firma Arcom Glass va ofera usi din aluminiu rezistente la efractie, dublu batante, batante, simple sau cu doua canaturi, glisante, rezistente la foc. Ferestrele din portofoliul companiei sunt si ele de mai multe feluri.

Similar Articles
Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai!

Biciclete fitness de la Online Sport Shop: alege tot ce este la moda pentru tine si clientii tai! 0

Te gandesti tot mai serios sa iti deschizi o sala de fitness? Ai in vedere

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

LifePet.ro revolutioneaza alimentatia cainilor cu hrana uscata caini de cea mai buna calitate!

Hrana uscata caini este de nelipsit din meniul animalutului tau si vrei sa te asiguri

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Ecusoane de la Biroticus – produse fiabile care faciliteaza identificare persoanelor cu care intri in contact!

Cauti niste specialisti in realizarea de ecusoane pentru conferinta pe care o organizezi? Iti doresti

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Pune bazele fermei tale avicole cu pui de o zi de la Vital best nutrition!

Si tu cauti pui de o zi si vrei sa stii un loc de unde

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Trening antrenament de la Champion – si antrenamentele tale vor da roade!

Ai nevoie de un trening antrenament pentru atunci cand te duci la sala? Inca nu

About Author