Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tehnisting Va Ofera Consumabile Sudura De Calitate Superioara

Tehnisting Va Ofera Consumabile Sudura De Calitate Superioara

🕔12.Jun 2015

Pentru o sudura de calitate trebuie sa folositi consumabile sudura profesionale. Astfel de material gasiti la Tehnisting, o companie ce vine in intampinarea clientilor cu accesorii, echipamente si consumabile destinate sudurii si debitarii.

Specialistii Tehnisting stiu ca aceasta activitate este complexa si ca materialele necesare executarii lucrarilor de sudura trebuie sa indeplineasca conditii de componenta, calitate si pret. De aceea, datorita colaborarii cu firme renumite din domeniu, Tehnisting va ofera,  in functie de cerintele dumnevoastra, o gama larga de produse din domeniul sudurii.

Avand in spate o bogata experienta in aceasta activitate, si prin intermediul unui personal calificat, Tehnisting ofera mai mult decat produse utile in domeniile mentionate, ci adevarate solutii viabile si eficiente, care raspund cu succes exigentelor si nevoilor existente.

Consumabile sudura de la Tehnisting

  • Electrozi
  • Sarma sudura
  • Baghete sudura si brazare
  • Taietor
  • Duze
  • Truse RK 20
  • Redactor presiune
  • Dispositive de siguranta

Ce alte servicii va ofera Tehnisting?

–          Instalatii exterioare ce sunt folosite in mare parte pentru locuintele de la curte. Aceste instalatii pot fi din otel sau din polietailena.

–          Protectia echipamentelor si a conductelor din otel impotriva coroziunii. Toate echipamentele trebuie protejate impotriva coroziunii prin grunduire si vopsire, operatie ce se se executa dupa verificarea de scapari si a presiunii.

–          Instalatii interioare. Ca urmare a avizarii proiectului depus de dumneavoastra, racordarea la gaze este primul pas care se face cu o atentie sporita.

–          Instalare contoare fiscale ce sunt de doua tipuri. Contoarele ultrasonice sunt dispozitive care masoara electronic fara a avea piese mecanice in miscare si care au un raspuns imediat la modificarile de flux si nu au pierderi de presiune. Acestea sunt pentru masurarea unor game largi de gaze combustibile si non-combustibile. Contoarele mecanice sunt contoare care functioneaza cu piese mobile si sunt disponibile cu cuplaj coaxial sau racorduri separate in carcase de otel. Contoarele sunt asigurate de catre furnizorul de gaze cu sigiliu pentru a evita fraudele si se beneficiaza de montarea gratuita.

Tehnisting raspunde cerintelor clientilor cu produse si servicii pentru protectia personala, pentru siguranta la locul de munca si pentru situatii de urgenta, conform standardelor in vigoare din industrie. Experienta firmei Tehnisting in industria utilizarii sigure, in sectoare diversificate, ofera clientilor siguranta faptului ca le sunt intelese nevoile in materie de protectie personala si de medii de lucru sigure. Siguranta reprezinta o prioritate pentru compania Tehnisting.

Tot la firma Tehnisting puteti face si verificarea tehnica periodica a instalatiilor de gaze necesara la fiecare 2 ani. Specialistii Tehnisting vor veni la solicitarea dumneavoastra, va vor oferi consultanta gratuita si va vor remedia eventuale defectiuni. Alegeti Tehnisting pentru solutii complete in proiectarea si implementarea instalatiilor de gaze si pentru siguranta dumneavostra si a celor din jur.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de firma Tehnisting, trebuie sa luati legatura cu reprezentatii companiei. Cu ajutorul lor veti gasi solutii si informatii pe masura asteptarilor si veti avea parte de un parteneriat de succes, bazat pe comunicare, corectitudine, eficienta si multe altele. Contactati un reprezentant al firmei la numerele de telefon 0238.716.493 sau 0727.736.029 sau direct la sediul companiei din Buzau.