Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tencuiala decorativa este tot ce ai nevoie pentru finisaje exterioare de exceptie

Tencuiala decorativa este tot ce ai nevoie pentru finisaje exterioare de exceptie

🕔10.Jun 2015

Fara tencuiala decorativa amenajarile exterioare ar fi vaduvite de frumusetea si eleganta deosebita a acestora. Insa, pe langa partea ce tine de estetica, tencuielile decorative prezinta si numeroase avantaje precum elasticitate deosebita, adica, mai pe romaneste, nu crapa decat foarte greu, nu se murdaresc, rezista cu brio la intemperii si la razele ultraviolete, mucegaiurile si microorganismele nu au niciun efect, se aplica usor, se usuca repede, se intretin usor, au putere mare de acoperire, isi pastreaza culoarea vie pentru foarte multi ani, sunt materiale profesionale, sunt de calitate si au si preturi bune de achizitie. De unde le poti cumpara? De la Tencuialadecorativa-tafi.ro!

Tencuiala decorativa standard

 

Tencuialadecorativa-tafi.ro iti propune mai multe tipuri de tencuiala decorativa printre care se numara si cea standard. Trebuie sa stii ca aceasta este recomandata atat pentru finisaje exterioare, cat si pentru finisaje interioare in cazul suprafetelor pe baza minerala.

Acest gen de tencuiala formeaza finisari structurate cu caneluri, finisarea fiind dura, aspectul mat, are aderenta foarte buna la suport, este impermeabila la apa in starea ei lichida, insa permeabila la vaporii de apa, rezista la zgariere, intemperii si socuri mecanice.

Are o putere mare de acoperire, se aplica usor, timpul de uscare este rapid, pigmentul prezinta o stabilitate superioara, are rezistenta deosebita si in caz de temperaturi extreme, iar imbatranirea se face foarte greu.

Tencuiala decorativa siliconica

 

Acest gen de tencuiala decorativa este caracterizata printr-o elasticitate deosebita si tocmai datorita acestui mare avantaj se foloseste pentru constructiile noi unde zidaria “lucreaza”. Se fisureaza foarte greu, iar murdaria nu adera deloc la suport.

Vorbim pana la urma despre un produs profesional, mineral, are un aspect mat, striat, rezista la intemperii si la razele UV. Are putere mare de acoperire, se usuca repede, se aplica si de intretine usor, rezista la mucegaiuri si bacterii, la intemperii si la imbatranire.

Unde se foloseste? La exterior pentru finisarea superioara a tencuielilor.

Tencuiala decorativa silicatica

 

Daca esti in cautarea unei tencuieli decorative care sa reziste foarte bine la imbatranire prematura, la mucegaiuri si la intemperii, tencuiala decorativa silicatica este ideala, deoarece prezinta calitati speciale de autocuratare.

Nu permite ca murdaria sa adere la suport, rezista cu brio la variatiile de temperatura, la intemperii, la imbatranire si mucegaiuri. Si in acest caz vorbim despre aplicare exterioara pentru infrumusetarea tencuielilor. Efectul decorativ este unul de exceptie.

Tencuiala decorativa pentru soclu

 

Pentru soclu este nevoie de tencuiala decorativa ce are in compozitia sa granule colorate de quartz, aspectul decorativ fiind unul marmorat. Este important de retinut ca rezista la inflitratii si la intemperii. Este elastica, flexibila, face fata razelor UV, microorganismelor si intemperiilor.

Se foloseste pentru exteriorul cladirilor, insa, in cazul in care ai nevoie, poti folosi acest gen de tencuiala si la interior pentru decorarea de coloane sau arcade. Se foloseste impreuna cu un grund de amorsare pe care-l gasesti de cumparat tot pe Tencuialadecorativa-tafi.ro.

Un alt mare avantaj este reprezentat de faptul ca-si pastreaza pigmentul pentru foarte multa vreme, astfel incat investitia intr-o astfel de tencuiala decorativa pentru soclu isi merita banii cu varf si indesat.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tencuiala decorativa de la tencuialadecorativa-tafi.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele tencuialadecorativa-tafi.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0730-018.877 sau trimite un e-mail pe adresa contact@tencuialadecorativa-tafi.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in