Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tencuiala decorativa pentru o locuinta mai frumoasa!

Tencuiala decorativa pentru o locuinta mai frumoasa!

🕔15.Jun 2015

Pentru a avea cea mai frumoasa locuinta din zona, comanda de pe tencuialadecorativa-tafi.ro, tencuiala decorativa are iti place mai mult! Ea are nu doar o contributie importanta in ceea ce priveste aspectul estetic al casei, ci si rol de protejare a zidariei. Datorita ei, apa nu patrunde, mucegaiul nu se formeaza, iar razele ultraviolete nu decoloreaza peretii.

Oferta la tencuiala decorativa!

Daca iti construiesti acum locuinta sau o redecorezi, foloseste tencuiala decorativa de la tencuialadecorativa-tafi.ro. In oferta gasesti mai multe tipuri de produse cu rol de infrumusetare a peretilor. Ea e disponibila sub variantele: standard, silicatica, siliconica si de soclu. Bineinteles, in oferta sunt incluse si produse aditionale, precum amorsa si grundul. Toate sunt caracterizate de: putere de acoperire foarte buna, rezistenta in timp, aderenta eficienta si rezistenta la variatii de temperatura. In functie de preferintele clientului, tencuiala decorativa poate fi comandata in orice nuanta din paletarul NCS si RAL.

Tencuiala decorativa exterior – pentru casa ta!

In oferta tencuialadecorativa-tafi.ro se gaseste tencuiala pentru exterior cu aspect clasic, de bob de orez sau de scoarta de copac. La cererea clientului, echipa companiei se deplaseaza pe tot teritoriul tarii pentru aplicarea produsului. De ce sa achizitionezi un astfel de produs? Intrucat protejeaza si finiseaza exteriorul unei locuinte si are aderenta buna pe arcade, socluri, mortar, zidarie, placi din gips-carton etc. In plus, datorita ei, murdaria nu mai adera la suport.

Tencuiala decorativa siliconica are o flexibilitate si o elasticitate sporite si rezista foarte bine si la actiunea razelor ultraviolete. Ea este ideala pentru constructiile noi, nu se fisureaza usor (fata de tencuiala acrilica, spre exemplu) si poate fi aplicata atat pe interiorul, cat si pe exteriorul locuintei, bineinteles pe suprafete din mortar, beton sau zidarie. Mai trebuie spus si faptul ca se gaseste intr-o paleta cromatica variata in oferta tencuialadecorativa-tafi.ro.

Tencuiala decorativa silicatica nu isi schimba culoarea, nu se desprinde de suprafata si nici nu e afectata de uzura, zgarieturi si mucegai. Un alt avantaj al utilizarii acestui tip de tencuiala consta in faptul ca are functia de autocuratare. Denumirea provine de la silicatul de potasiu, care se regaseste in structura ei.

Tencuiala decorativa pentru soclu are in compozitie granule de quartz si e facuta in principal din rasini acrilice. Este recomandata datorita faptului ca rezista foarte bine la intemperii si e impermeabila. Datorita granulelor, da suprafetei un aspect decorativ marmorat.

Despre Tencuialadecorativa-tafi.ro

Tencuialadecorativa-tafi.ro este una din paginile de internet administrate de compania Tafi Trade, al carei obiect de activitate il constituie comercializarea vopselurilor si a altor produse din aceeasi categorie. Pe tencuialadecorativa-tafi.ro gasesti o oferta variata de vopsele lavabile (de interior, de exterior, antibacteriana), mai multe tipuri de tencuieli decorative (silicatica, siliconica etc.), amorse si grunduri.

Datorita faptului ca produsele sunt de calitate foarte buna, au aderenta la suport, rezista in timp si acopera foarte bine.

Daca nu stii sigur ce anume sa alegi, intreaba-i pe reprezentantii companiei. Acestia iti vor oferi consultanta de specialitate.

Achizitioneaza tencuiala decorativa pentru a-ti face locuinta mai frumoasa! Profita de oferta tencuialadecorativa-tafi.ro!

Date de contact

Adresa: Piatra Neamt, strada Stanjenelului, nr. 6

Telefon: 0730.018.877

Similar Articles
Pentru sanatatea ta, incearca Natural Stem de la Freeways!

Pentru sanatatea ta, incearca Natural Stem de la Freeways! 0

Iti doresti sa te feresti de efectele negative ale trecerii timpului asupra pielii tale? Vrei

Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura?  Gimihome iti vine in intampinare cu oferta

Esti in cautarea unui accesoriu potrivit caminului tau, care sa-ti ofere confort si caldura? Gimihome iti vine in intampinare cu oferta

Daca abia ti-ai construit o casa sau te-ai mutat intr-una noua si simti ca iti

Niba Logistic  ofera deplasare sigura  la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

Niba Logistic ofera deplasare sigura la cele mai tarzii ore, pe timp de ceata, sau in cele mai neprevazute situatii

In zilele foarte agitate, cand traficul rutier pe drumurile publice, nationale sau europene, este ca

BIG Polistiren  va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

BIG Polistiren va reda spatiul propriu, prin arhitectura detaliilor

Personalitatea casei si modul cum sunt decorate,  indica stilul si manierele persoanelor ce o locuiesc.

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

About Author