Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Termoizolatii cu vopsea termoizolanta

Termoizolatii cu vopsea termoizolanta

🕔19.May 2015

Daca va doriti o casa mult mai eficienta din punct de vedere energetic si cu costuri de incalzire vizibil reduse pe perioada iernii, este absolut necesar sa aplicati termoizolatii de calitate. Indiferent daca vorbim despre o constructie noua sau reabilitarea unui bloc sau a unei case mai vechi, aceste termoizolatii va vor aduce numeroase beneficii pe termen lung. Pe siteul www.europlastic.ro veti gasi termoizolatii de cea mai buna calitate, cele mai recomandate la momentul actual fiind spuma poliuretanica pulverizata si vopseaua termoizolanta. Personalul dedicat din cadrul acestei companii va sta la dispozitie permanent pentru a va ajuta sa alegeti tipul de termoizolatii potrivit pentru locuinta dumneavoastra.

Vopseaua termoizolanta este una din cele mai simple metode de izolat. Se poate aplica in modul clasic in care aplicati orice tip de vopsea si este disponibila intr-o gama variata de culori. Acest tip de termoizolatii sunt potrivite atat pentru interior cat si pentru exteriorul casei si pot fi aplicate pe diferite tipuri de materiale precum lemn, metal sau sticla. Avantajul major il reprezinta faptul ca pot fi utilizate in special in reabilitarea cladirilor mai vechi ce au in componenta, in special pe fatada lor, tot felul de statui in relief. Cu polistiren sau alt material termoizolator acestea nu si-ar putea pastra aspectul original. Acest tip de termoizolatii conserva foarte bine caldura si previn aparitia condensului si a mucegaiului. Indiferent daca doriti sa aplicati acest tip de termoizolatii in interiorul sau exteriorul casei, o puteti face fara probleme deoarece produsul nu este inflamabil, nu are miros si este ecologic.

Spuma poliuretanica pulverizata – termoizolatii de calitate

Spuma poliuretanica pulverizata este considerata una dintre cele mai bune metode de termoizolatii existente la ora actuala pe piata. Asta deoarece izoleaza si etanseaza perfect orice spatiu si poate fi aplicata fara probleme pe absolut orice tip de suprafata. In plus, veti avea parte nu numai de un imobil mai calduros, dar va fi si ferit de infiltratiile de apa si de poluarea fonica. Aceste termoizolatii sunt extrem de rezistente la traficul pietonal si la factorii fizici si mecanici astfel incat va puteti baza pe acest produs pentru zeci de ani de calitate garantata. Aplicarea acestor termoizolatii este simpla. Trebuie doar sa pulverizati produsul care se afla in stare lichida si acesta se va expanda instant, sigiland astfel orice zona. Deoarece este mult mai densa si etanseaza perfect orice suprafata, este un produs mult mai utilizat decat polistirenul.

Termoizolatii si alte produse de top

Compania Europlastic SRL va ofera produse de top in materie de termoizolatii, hidroizolatii, precum si materiale de constructie si finisaje. Fiind un producator de anvergura de pe piata romaneasca, dispune inclusiv de laboratoare in cadrul carora aceste produse sunt testate permanent. Astfel, se aduc imbunatatiri si se pot cauta solutii pentru a produce mai mult si mai eficient, oferind astfel clientilor preturi avantajoase. Aceste termoizolatii au certificarile necesare la nivel european si au fost apreciate international pentru caracteristicile lor. Achizitionati cu incredere termoizolatii de cea mai buna calitate, realizate de o echipa de profesionisti.

Similar Articles
Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Termopane sector 1 executate de firma DA Design Confort

Momentul cand termopanele vor  ajunge sa nu mai  functioneze corespunzator, pentru ca  nu se mai

Cofraje metalice de la Edil Rent

Cofraje metalice de la Edil Rent

Compania Edil Rent va ofera posibilitatea de a inchiria o serie de materiale necesare in

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Constructii case Bucuresti – Popconstruct.ro

Ziarele ce detin in cadrul lor si rubrici  specializate inclusiv in  publicarea  anunturilor de vanzare

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Sisteme de irigatii cu aspresoare la un pret bun

Daca ai nevoie de sisteme de irigatii, compania Irigo te asteapta cu cele mai bune

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Frane electromagnetice – solutii profesionale oferite de Uzinrom Holding

Complexitatea solicitarilor pentru aplicatiile industriale a crescut semnificativ, iar oamenii se axeaza din ce in