Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Top 2 modele de jaluzele orizontale de la Venise International Production

Top 2 modele de jaluzele orizontale de la Venise International Production

🕔05.Aug 2015

Jaluzele orizontale de la Venise International Production se afla in topul preferintelor romanilor de pretutindeni care le intrebuinteaza pentru acasa sau birou. Si nici nu este de mirare acest lucru, deoarece avantajele acestui tip de jaluzele este incontestabil, iar un parteneriat cu aceasta firma belgiano-romana de renume international iti va aduce numai beneficii!

Jaluzele orizontale de la Venise International Production, o oferta B2B de nerefuzat

 

Venise International Production se adreseaza pietei B2B, business-to-business, adica, daca tu ai deja o afacere si vinzi printre altele jaluzele orizontale si/sau piese componente pentru realizarea acestora, Venise International Production este furnizorul tau de incredere.

Cand spui jaluzele orizontale de calitate spui Venise International Production. Aceasta companie mixta, un stralucit parteneriat romano-belgian, sarbatoreste in 2015 nici mai mult, nici mai putin de 20 de ani de activitate pe piata din Romania, timp in care a oferit clientilor sai din sectorul B2B numai produse de calitate superioara, componentele si materia prima fiind achizitionate de la furnizorul belgian.

Insa trebuie sa mentionam si faptul ca principalul actionar al Venise International Production a luat nastere in anul 1989 si ocupa un loc important printre elitele europene in ceea ce priveste realizarea de componente pentru storuri venetiene si jaluzele orizontale.

Cert este ca alegandu-ti un partener de incredere, un partener cu foarte multi ani de experienta si cu un renume international ai facut o afacere foarte buna. In acest mod tu te vei prezenta onorabil in fata clientilor tai si vei fi sigur ca le vinzi in permanenta numai produse de calitate. Iar daca vrei sa aduci un suflu nou pe piata din Romania in ceea ce priveste stilul, varietatea coloristica, calitatea finisajului, un raport echitabil calitate-pret, dar si avantaje de ordin practic, jaluzele orizontale de la Venise International Production sunt o optiune inspirata.

Jaluzele orizontale, avantaje peste avantaje

 

Ce-ti ofera in materie de jaluzele orizontale Venise International Production? Poti alege intre:

1. Jaluzele orizontale de 16 mm. Sunt realizate din aluminiu, iar principala lor caracteristica este reprezentata de faptul ca se mentin drepte chiar si atunci cand geamul este deschis in pozitia “batant”. Venise International Production iti propune o multime de culori, cam 72 la numar, insa poti opta si pentru culori interpuse, o varianta nostima, colorata, indicata pentru camerele copiilor sau, de ce nu, pentru persoanele care iubesc culorile. De asemenea, societatea iti ofera si toate componentele necesare pentru realizarea de jaluzele orizontale, toate fiind oferite la preturi excelente;

2. Jaluzele orizontale de 25 mm. Este important de retinut ca sunt jaluzele foarte economice si ca se potrivesc fara doar si poate ferestrelor de orice dimensiune. Sunt robuste si durabile, blocheaza caldura si razele ultraviolete. Venise International Production iti ofera chiar si garantie impotriva coroziunii, varietate mare de stiluri si de culori. Sa nu uitam ca acest gen de jaluzele imprima locuintelor personalitate, iar clientii firmei tale le vor cauta in orice anotimp.

Venise International Production iti ofera jaluzele orizontale imediat sau poti face o comanda personalizata, raportul calitate-pret fiind deosebit de rezonabil. Tocmai datorita acestui raport, la randul tau, si tu vei putea oferi jaluzelele clientilor tai la un pret satisfacator, astfel ca toata lumea va fi pe deplin multumita.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege jaluzele orizontale de la Venise International Production. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Venise International Production? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0744-657.639 sau trimite un e-mail pe adresa office@jaluzele-vip.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Nunta, momentul acela in care muzica buna va trebui sa ridice toti invitatii de la masa

Exista sanse minime ca doi viitori miri sa nu isi doreasca ca nunta lor sa

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

Elite Nail Art curs unghii cu gel Bucuresti

  Vrei sa urmezi un curs unghii cu gel din care sa inveti o multime de

Ceara de epilat

Ceara de epilat

Metoda pe care femeile le aleg ca si procedeu de epilare, considerata a fi cea

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la  Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Free Comic Book Day: Sambata, 7 Mai, la Red Goblin. Mii de benzi desenate vor fi oferite gratuit!

Un nou fenomen cultural, Free Comic Book Day este o zi în care magazinele de

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

Cosuri de Paste de la Gift Express – surprinde-ti rudele si prietenii cu atentii aparte!

  Tot te gandesti la ce ai putea sa le cumperi cunoscutilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori