Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Top 6 avantaje cablu FTP cu sufa

Top 6 avantaje cablu FTP cu sufa

🕔23.Jun 2015

Cauti cablu FTP cu sufa pentru diferite aplicatii de transmisie semnal electric? Castel Distribution este compania de care si tu ai nevoie deoarece comercializeaza mai multe modele de astfel de cabluri, la un raport calitate-pret excelent!

Ce este un cablu FTP cu sufa?

Un cablu FTP cu sufa este un cablu autopurtat. Ce inseamna acest lucru? Sufa de otel cu care este prevazut cablul FTP cu sufa te ajuta sa-l intinzi pe o distanta mult mai mare decat in cazul unui cablu FTP obisnuit, ceea ce-ti usureaza tie munca cu pozarea cablului pe suporturile de prindere.

Sufa este realizata din otel si iti asigura o liniaritate a cablului in sensul ca prin pozarea lui, cablul nu va fi flesat. Sufa este astfel calculata incat sa permita o pozare pe o deschidere de aproximativ 50 de metri intre suportii de prindere. Astfel, nu vei mai fi limitat in ceea ce priveste deschiderea dintre 2 puncte de prindere, iar conectarea celor 2 puncte reprezentate de 2 terminale PC, 2 routere sau 2 switch-uri se va realiza intr-un timp mult mai rapid. In plus, ai si o garantie asupra functionalitatii mult mai mare.

Avantajele unui cablu FTP cu sufa

Printre avantajele folosirii unui cablu FTP cu sufa putem enumera:

  1. Distanta de pozare dintre 2 puncte de prindere este cu mult mai mare decat in cazul unui cablu FTP obisnuit;
  2. Este special creat astfel incat rezistenta lui la razele ultra violete, intemperii si solicitarile atmosferice la care este supus in mediul de utilizare sa-l faca rezistent astfel sa asigure o buna functionare a echipamentelor care isi fac transmisia de informatie prin el;
  3. Diferenta de pret dintre un cablu FTP cu sufa si un cablu FTP fara sufa este relativ mica, insa investitia intr-un cablu FTP cu sufa este mai mult decat rentabila;
  4. Cablul FTP cu sufa iti permite sa alegi solutii mai nefavorabile de pozare a lui, facandu-l ideal pentru multiple aplicatii precum: transmisii de date, internet, telefonie sau orice aplicatie in care este nevoie de transmisie semnal electric;
  5. Caracteristicile de atenuare ale semnalului pe care acest tip de cablu le prezinta il fac ideal in aplicatii in care nu poti sa te ajuti de alt suport de comunicatie;
  6. Mantaua de protectie a unui cablu FTP cu sufa este realizata dintr-un material special – PVC de regula – ceea ce-i confera o imbatranire redusa in timp, fapt ce se traduce printr-o perioada mai lunga de utilizare fara a determina costuri suplimentare de inlocuire.

De unde poti cumpara cablu FTP cu sufa?

Castel Distribution din Popesti-Leordeni este exact compania de care ai nevoie pentru furnizarea de cablu FTP cu sufa. Cu o experienta de peste 13 ani in distributia de astfel de echipamente special create pentru transmisia de date, telefonie sau internet, Castel Distribution te intampina cu oferte generoase din punct de vedere calitate-pret.

In magazinul online Castel Distribution gasesti mai multe modele de astfel de cabluri ,printre care cablu FTP cu sufa Q5+ si cablu FTP cu sufa de la Well, 8 fire de cupru si ecran de protectie din folie de aluminiu. Alege ce ai nevoie!

Similar Articles
Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Eşti în căutarea unui loc de muncă? Alege profesioniştii de la 1tedjob

Fie că eşti student, şomer, îţi doreşti o carieră de succes sau pur şi simplu

Imprumut nebancar rapid

Imprumut nebancar rapid

In acest moment nu putem spune ca in cadrul pietii se gasesc  multe IFN-uri ce

Obtinerea  si costurile la obtinerea  certificatului energetic

Obtinerea si costurile la obtinerea certificatului energetic

Atata vânzarea insa in aceeasi masura si închirierea unei locuinţe sau atunci cand sunt in

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Cerficat energetic de la Certificat-rapid.ro

Este pe piata o anumita clasa a performantei energetice in privinta certificatelor energetic care se

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la  Expert Advisor

Pentru schimbare sediu social, apeleaza cu incredere la Expert Advisor

Schimbare sediu social, precum si alte servicii utile afacerii si dezvoltare tale, toate acestea le