Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Tot ce trebuie sa stii despre tencuiala decorativa siliconica

Tot ce trebuie sa stii despre tencuiala decorativa siliconica

🕔21.Sep 2015

Tencuiala decorativa siliconica este tot ce ai nevoie pentru fatada casei tale, o casa noua care inca „lucreaza”. Daca vrei sa primesti calitate 100% garantata si preturi bune, Tencuialadecorativa-tafi.ro iti face o oferta de nerefuzat.

Ce este tencuiala decorativa siliconica?

 

Tencuiala decorativa siliconica nu este altceva decat un produs mineral, profesional. Are un adaos de granule de marmura avand o dimensiune cuprinsa intre 1 si 3 mm si aditivi siliconici, ceea ce o face extrem de flexibila si de elastica. Ii da un aspect striat si mat si o rezistenta la intemperii si la razele ultraviolete.

Tencuiala decorativa siliconica se foloseste indeosebi pentru constructiile noi, constructii care „lucreaza” producand astfel fisuri si crapaturi inestetice. De ce se foloseste in aceste cazuri tencuiala decorativa siliconica? Deoarece este foarte elastica si se adapteaza la perfectie situatiei nelasand crapaturile sau fisurile sa se instaleze.

Deci, printre marile beneficii ale acestui tip de tencuiala decorativa se numara calitatea ei de a se fisura foarte greu. De asemenea, este de retinut ca nu permite nici murdariei sa adere la suport, ceea ce o face tencuiala ideala.

Avantaje tencuiala decorativa siliconica

 

Printre avantajele tencuielii decorative siliconice, adunate toate frumos intr-o singura lista, se numara:

– Are o aderenta foarte buna la suport;

– Aplicarea cat si intretinerea sunt usoare;

– Puterea de acoperire a acestui tip de tencuiala decorativa este foarte mare;

– Timpul de uscare este redus;

– Rezista foarte bine la imbatranire prematura si la intemperii;

– Pigmentul prezinta stabilitate superioara;

– Rezista cu succes la variatiile de temperatura;

– Rezista chiar si la mucegaiuri;

– Se foloseste pentru exterior avand un aspect estetic deosebit de elegant si impecabil. Se foloseste pentru finisarea exterioara;

– Se foloseste cu amorsa, in prima faza, iar la final se aplica un strat de fond cu ajutorul unui vopsele siliconice pentru exterior.

De unde cumpar tencuiala decorativa siliconica?

 

Daca vrei sa cumperi tencuiala decorativa siliconica de calitate, pe care sa fii sigur in momentul aplicarii si care sa aiba un pret bun de achizitie, Tencuialadecorativa-tafi.ro te intampina cu o oferta de nerefuzat.

Ce fel de tencuieli decorative siliconice iti propune Tencuialadecorativa-tafi.ro? Este vorba despre cea pe baza de apa, realizata doar din materiale de calitate superioara. Contine rasini acrilice, pigmenti, aditivi, dar si agregate de dimensiuni ce sunt cuprinse intre 0.25 si 1.5 mm. Prin utilizarea de aditivi siliconici speciali i se confera produsului un efect superior de hidrofobizare, de permeabilitate la vapori de apa ridicata si o crestere a rezistentei la apa, ploaie acida sau razele UV.

Acest gen de tencuiala se foloseste pentru suprafetele exterioare, dar si cele interioare, de zidarie, beton, mortar, tencuiala minerala sau ca strat de finisaj in cazul sistemelor de termoizolatie. Se dilueaza cu apa, iar pentru a obtine efecte maxime, suprafata de lucru trebuie sa fie cat mai curata, lipsita de praf, ulei, grasmi, rugina sau saruri, sa fie uscata, solida si neteda, umiditatea sa fie de maxim 70%, iar temperatura suprafetei pe care se lucreaza sa fie de 5-25 grade Celsius.

Daca vrei sa te bucuri de calitate, alege tencuiala decorativa de la Tencuialadecorativa-tafi.ro. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si produsele Tencuialadecorativa-tafi.ro? Pentru detalii si comenzi, suna la numarul 0730-018.877 sau trimite un e-mail pe adresa contact@tencuialadecorativa-tafi.ro.

Articol oferit de zoom-biz.ro.

Similar Articles
Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei

Reparatii de termopane in Bucuresti, schimbarea feroneriei 0

Unul dintre serviciile incluse in cele de reparatii de termopane in Bucuresti este cel al

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case

Continutul anunturilor de vanzre cumparare constructii case 0

Ziarele care sunt specializate in publicarea de anunturi de vanzari si de cumparari de case

Cele mai bune servicii de hidroizolatii

Cele mai bune servicii de hidroizolatii 0

Firma noastra va ofera o gama diversa de servicii de hidroizolatii de cea mai buna

Parchet masiv  din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod

Parchet masiv din esente nobile – descopera produsele Foresta Prod 0

Parchetul masiv  este realizat integral din lemn natural si creeaza imaginea unei pardoseli elegante si

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Reparatii de termopane in Bucuresti, feronerie, reglaje si altele

Ferestrele termopan au devenit foarte comune si la noi in tara. Insa va puteti imagina

スーパーコピーブランド ロレックススーパーコピー オメガスーパーコピー ブルガリスーパーコピー ブライトリングスーパーコピー カルティエスーパーコピー シャネル時計コピー IWCスーパーコピー フランクミュラースーパーコピー パネライスーパーコピー タグホイヤースーパーコピー ウブロスーパーコピー ガガミラノスーパーコピー ルイヴィトンスーパーコピー シャネルスーパーコピー エルメススーパーコピー グッチスーパーコピー ボッテガヴェネタスーパーコピー プラダスーパーコピー セリーヌスーパーコピー