Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport agabaritic asigurat de Zoli Agabaritice

Transport agabaritic asigurat de Zoli Agabaritice

🕔22.Jul 2015

Daca aveti nevoie sa efectuati un transport agabaritic si vreti sa colaborati cu o firma de incredere, nu mai trebuie sa pierdeti timp si energie cautand o oferta avantajoasa, deoarece exista pentru dumneavoastra firma Zoli Agabaritice. Stim cu totii cat de important este ca un transport sa ajunga la timp, in deplina siguranta la destinatie si tocmai de aceea, este important sa alegem cu grija si atentie firma cu care urmeaza sa colaboram. Chiar daca in trecut ati intampinat unele probleme cu firme care nu si-au respectat contractul si v-au cauzat pagube importante, nu trebuie sa fiti dezamagit, deoarece, din fericire, exista inca si firme caracterizate prin seriozitate si profesionalism.

Informatii importante despre firma Zoli Agabaritice, care va ofera transport agabaritic

Aceasta firma a luat fiinta in urma cu 15 ani fiind localizata in inima Ardealului, in Cluj Napoca. Aceasta ofera tuturor celor interesati cele mai bune si eficiente solutii de transport agabaritic. Printre principalele atuuri care pot caracteriza firma Zoli Agabaritice se numara: calitatea serviciilor oferite, siguranta deplina a transporturilor efectuate, calificarea angajatilor si performanta echipamentelor si utilajelor utilizate. Din anul 2011, aceasta firma ofera clientilor sai servicii de transport agabaritic avand ca destinatie tari din Europa. Astfel, daca aveti nevoie de un transport agabaritic pentru a ajunge in Italia, Germania sau Spania de exemplu, puteti apela cu incredere la serviciile acestei firme.

Flota firmei Zoli Agabaritice, care ofera servicii de transport agabaritic

Flota acestei firme clujene este una moderna formata din 5 trailere concepute pentru a transporta utilaje si materiale care pot cantari maxim 45 de tone. Este important sa stiti faptul ca toate masinile firmei dispune de asigurare CMR , pana la 500.000 de euro/masina si sistem de supraveghere GPS. Puteti asadar conta pe sprijinul firmei din Cluj Napoca pentru orice tip de transport agabaritic, fiind siguri ca acesta va ajunge la destinatie in cele mai bune conditii. Un alt aspect care conteaza foarte mult pentru clienti este acela ca fiecare transport este asigurat, fie ca ne referim la rutele interne sau cele externe.

Ce tipuri de marfuri pot fi incluse pentru un transport agabaritic?

Datorita flotei moderne si performante, aceasta firma ofera posibilitatea de a transporta variate produse, cum ar fi: utilaje agricole: tractoare, pluguri, aparate de irigat, combine, vole, buldozere etc, grinzi de beton, cu o lungim de maxim 30 de metri, prefabricate, utilaje de constructii: compresoare, compactoare, stivuitoare, excavatoare etc.

Un transport agabaritic se realizeaza pentru obiecte care depasesc dimensiunile si/sau greutatea standard autorizate pentru traficul rutier de marfuri. Pentru efectuare unui transport agabaritic sunt necesare studii de traseu, obtinere de autorizatii speciale de transport, escorte transporturi agabaritice autorizate, asistenta tehnica pentru incarcarea si descarcarea marfii pe trailer. Datorita personalului foarte bine pregatit si instruit, orice transport agabaritic va ajunge la destinatie in deplina siguranta.

Alegeti sa colaborati cu firma clujeana Zoli Agabaritice pentru transport agabaritic

Nu ezitati sa luati legatura prin telefon sau e-mail cu reprezentantii acestei firme pentru transport agabaritic de inalta calitate la preturi foarte avantajoase. Pentru mai multe detali privind activitatea si serviciile acestei firme, accesati site-ul zoliagabaritice.ro.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un