Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport marfuri cu Moldotrans in toata tara

Transport marfuri cu Moldotrans in toata tara

🕔12.May 2015

Pentru transport marfuri, fie ele marfuri generale, marfuri agabaritice sau marfuri periculoase, Moldotrans din Deva este partenerul de care si tu ai nevoie. Aceasta companie cu peste 20 de ani de experienta pe drumurile patriei iti ofera servicii variate, de calitate, promptitudine, rapiditate si preturi bune pentru orice serviciu. Are logistica necesara, are si personalul experimentat pentru acest gen de transporturi, deci nu puteai face o alegere mai buna!

Transport marfuri din Deva in toata tara

 

Moldotrans si-a inceput activitatea cu zeci de ani in urma, in 1992 mai exact, pornind de la zero. In timp, compania s-a dezvoltat si a reusit sa castige increderea clientilor din toata tara. Astazi, Moldotrans efectueaza transport marfuri in tara si in strainatate cu maxim de profesionalism.

Faptul ca serviciile oferite sunt flexibile si se pot personaliza in functie de nevoi face ca Moldotrans sa se afle in topul celor mai bine vazute companii de tansport marfuri din Romania.

Moldotrans iti ofera trei tipuri de transport marfuri

 

Cand vine vorba despre transport marfuri, Moldotrans nu sta cu mainile in san si propune clientilor sai diversitate, o diversitate binevenita cu atat mai mult cu cat necesitatile sunt diferite. Astfel, cu Moldotrans te poti bucura de:

1. Transport marfuri generale. Marfurile generale sunt de regula transportate in cutii, lazi, saci, butoaie, cartoane, frumos ambalate, pe paleti sau in containere, bine ancorate pentru ca transportul sa se desfasoare in deplina siguranta. Astfel, echipata cu tot ce are nevoie pentru un transport in siguranta, de la autovehicule si pana la logistica necesara, Moldotrans este partenerul pe care te poti baza intotdeauna ca va face treaba excelenta. In cel mai scurt timp marfa ta va ajunge la destinatia dorita;

2. Transport marfuri agabaritice. Transportul de marfuri agabaritice se efectueaza cu ajutorul camioanelor de tonaj mare, trailerelor extensibile ce ating 40 de tone, dar si cu ajutorul unor platforme extensibile. Doar in acest mod Moldotrans iti poate asigura transportul marfurilor agabaritice – in aceasta categorie intra o gama larga de utilaje foarte grele cu o greutate cuprinsa intre 1 si 1000 de tone – care sunt prea mari sau prea voluminoase pentru a putea fi transportate in interiorul containerelor speciale pentru marfuri. Important in cazul acestui gen de transporturi este sa se faca planificarea din timp, o buna organizare scutindu-te de multe probleme pe drum;

3. Transport marfuri periculoase. Care sunt marfurile periculoase? Includem aici substantele solide si cele lichide inflamabile, substantele infectioase, substantele toxice, cele corozive, materialele radioactive si alt gen de marfuri periculoase prevazute astfel de lege. Moldotrans se ocupa de clasificarea acestor marfuri, de ambalarea lor in perfecta grija, se ocupa si de actele necesare acestui gen de transport si de transportul in sine. In plus, soferii Moldotrans sunt experimentati in astfel de transporturi asa ca marfa ta se afla pe maini bune.

Cu siguranta vorbim despre transport marfuri efectuat cu promptitudine, rapiditate, calitate, efectuat cu maxim de profesionalism si siguranta de catre o echipa de specialisti. Acesti specialisti au foarte multi ani de experienta in domeniu, inca din anul 1992, timp in care au realizat mii de astfel de transporturi pe tot teritoriul tarii, cat si in strainatate.

Daca vrei sa te bucuri de servicii de calitate, alege transport marfuri de la Moldotrans. Ai nevoie de informatii suplimentare despre firma si serviciile Moldotrans? Pentru detalii, suna la numarul 0254-229.578 sau 0744-524.484.

Articol oferit de zoom-biz.ro 

Similar Articles
Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Dezinsectie de la firmele specializate in domeniu

Firmele care sunt de specialitate si care pun clientilor la dispozitie serviciile specifice de dezinsectie

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

In cautarea unor materiale publicitare calitative? Apelati cu incredere la firma TMP Custom Products!

  Materialele publicitare sunt, de cele mai multe ori, cele care asigura continuitatea unei firme, prin

Cani personalizate

Cani personalizate

Pentru majoritatea, ziua incepe la o cafea sau la un ceai la fel de bun.

Firma curatenie Bucuresti

Firma curatenie Bucuresti

Curatenia se face si in centrele comerciale care sunt in Bucuresti. Operatiunile care se executa de

Intretinere ascensoare

Intretinere ascensoare

Unul din principalele servicii ce sunt oferite de catre firmele ce executa intretineri ale ascensoare