Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Transport mobila – Cu Professional Movers e joaca de copil!

Transport mobila – Cu Professional Movers e joaca de copil!

🕔21.Oct 2015

Noteaza datele de contact ale firmei Professional Movers. Data viitoare cand te vei muta, solicita de la angajatii acesteia o oferta pentru transport mobila! Serviciile puse la dispozitia clientilor sunt ireprosabile, iar costurile avantajoase.

Transport mobila – Muta-te fara nici o problema!

Tocmai ai aflat ca sefii te trimit pentru 1-2 ani in alt judet si nu vrei sa-ti lasi lucrurile in locuinta de acum, pentru ca nu e a ta si ai si investit bani in mobila? Vor parintii sa se mute impreuna cu tine si isi aduc lucrurile? Nu mai sta cu grija! Professional Movers te ajuta cu transport mobila, indiferent ca e vorba de Bucuresti, restul tarii ori chiar de strainatate. Ia legatura cu reprezentantii firmei. Vor veni la tine acasa ca sa le arati bunurile ce urmeaza sa fie carate, dupa care stabilesc ce masina vor folosi, vor dezasambla mobilierul, il vor impacheta si il vor depozita in mijlocul de transport. Dupa ce totul e gata, vor alege drumul cel mai bun, care nu prezinta nici un risc, dar si care e mai scurt. La destinatie, tot ei vor descarca masina, vor despacheta si asambla la loc mobilierul. Cu alte cuvinte, angajatii de la Professional Movers iti ofera servicii complete pentru transport mobila. Nu va trebui nici macar sa misti vreun deget!

Professional Movers – firma care se ocupa cu transport mobila

Professional Movers este o companie din Bucuresti, specializata in transport mobila si bunuri personale, activitati ce intervin ca urmare a relocarii sediilor de firma si domiciliilor. Angajatii ofera servicii de calitate atat pe plan local, adica in Bucuresti, cat si in tara si in strainatate. Cu alte cuvinte, daca vrei sa te muti in cealalta parte a tarii ori vei pleca pentru o perioada indelungata in afara granitelor, cu serviciul, Professional Movers te ajuta sa-ti transporti lucrurile in conditiile cele mai bune.

Clientii de pana acum ai acestei firme s-au declarat multumiti de colaborare. Iata de ce e bine sa alegi si tu Professional Movers:

– mobila iti este dezasamblata si impachetata, astfel incat sa nu intervina nici o problema nici in timpul transportului, nici in momentul sosirii la destinatie;

– angajatii sunt calificati. Asadar, stiu cum sa procedeze pentru ca lucrurile tale sa nu se deterioreze cand sunt demontate, transportate si remontate;

– firma are mijloace de transport corespunzatoare, dar si know-how-ul necesar pentru asemenea activitati.

Despre Professional Movers mai trebuie spus ca:

– preia solicitarile intr-un timp rapid, astfel ca te vei putea incadra in program in ceea ce priveste relocarea;

– are program non-stop. Cu alte cuvinte, indiferent ca e zi sau noapte, angajatii iti pot pune la dispozitie serviciul de transport mobila;

– ofera solutii customizate, personalizate in functie de necesitatile si cerintele clientului;

– are in dotare masini cu capacitati diferite de transportare, inclusiv TIR-uri. Astfel, daca ai foarte multe lucruri, ca sa nu faci doua drumuri, angajatii firmei vor folosi masinile cu capacitate mare pentru transport mobila;

– garanteaza pentru siguranta bunurilor.

Daca nu te grabesti cu mutatul, profita de grupajele organizate lunar de Professional Movers. Sunt foarte avantajoase ca pret.

Pentru transport mobila alege Professional Movers! Angajatii acestei firme se ocupa de dezasamblarea / asamblarea lucrurilor, le impacheteaza si asigura conditii optime pentru transportul lor. Oricand ai nevoie, indiferent de ora, apeleaza cu incredere la Professional Movers!

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. 11 Iunie, nr. 67-69, Sector 4

Telefon: 0735.280.723

Similar Articles
Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii găsesc la Carpexperience experiența de vis

Pescarii cu adevărat pasionați știu ce înseamnă o aruncare foarte dificilă, iar cu mulinete de

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Cu Electrologus vă încălziți bine și ieftin!

Știați că acum există ceva cu efect foarte mare pentru locuințele neizolate și friguroase? Dacă

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Imprimare tricouri: atenția noastră acordată dorinței tale!

Indiferent dacă dorești ca prietenii și cunoscuții tăi să remarce tricoul pe care îl porți,

Drumetii cu bicicleta

Drumetii cu bicicleta

Drumetiile sunt printre cele mai placute activitati caci se face si sport, se viziteaza anumite

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Butasi zmeura cu Strong Berry – pentru fructe cat mai gustoase!

Iti surade ideea sa poti cultiva zmeura chiar in gradina la tine? Ce-ai spune sa

About Author