Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Trateaza ruptura de perineu la Gynecoland!

Trateaza ruptura de perineu la Gynecoland!

🕔07.Apr 2014

Ruptura de perineu este o afectiune a perineului ce consta intr-o fisura spontana a tesuturilor perineale ce se afla intre comisura posterioara a vulvei si anus, sau mai bine zis reprezinta slabirea musculaturii de la nivelul perineului. Aceasta este foarte des intalnita la femeile care nasc pe cale naturala din cauza presiunii existente asupra organelor in timpul nasterii. Bineinteles, ruptura de perineu poate aparea atat la femeile care nu au nascut pe cale vaginala, cat si la acele femei care se afla la stadiul de menopauza.

Simptome ruptura de perineu

Ruptura de perineu poate sa nu afecteze in niciun fel pacientele, insa poate genera disconfort sexual ce poate duce la frigiditate sau la indiferenta partenerului. In tabloul simptomatic al acestei afectiuni este inclusa si incontinenta urinara (pierderea involutara de urina) la eforturi mari care devin din ce in ce mai mici. In unele cazuri se intampla sa aiba loc coborarea organelor pelvice in afara, prin fanta vulvara (prolaps genital).

Ruptura de perineu – diagnostic si tratament

Aceasta afectiune se poate depista rapid, inca de la primele semne de pierdere involuntara a urinei. Diagnosticarea sa se face, bineinteles, de catre un medic ginecolog ce efectueaza o examinare clinica si aplica o serie de teste specifice urodinamice.

GynecoLand va ajuta!

Avand in vedere faptul ca ruptura de perineu se accentueaza odata cu inaintarea in varsta, fiecare femeie ce acuza simptomele prezentate in randurile anterioare (care, de asemenea, devin mai deranjante in timp), este sfatuita sa apeleze la ajutorul unui medic specialist din cadrul spitalului GynecoLand. Personalul medical de aici va avea grija sa va ofere un tratament corespunzator si corect, efectuat in conformitate cu standarde europene. Tratamentul nu poate fi decat chirurgical, intervenindu-se pe cale vaginala (foarte rar fiind necesara si abordarea abdominala), tratament ce are drept scop refacerea perineului posterior. De asemenea, prin intermediul chirurgiei perineale se poate obtine tonifierea perineului si un lumen vaginal mai stramt. Procedura nu dureaza decat intre 30 si 60 de minute, in functie de amploarea interventiei.

Perioada de spitalizare nu depaseste, de obicei, 3-4 zile, recuperarea dupa operatie fiind una foarte rapida. Eforturile fizice sunt excluse in prima saptamana de recuperare, iar pana la 3 luni se pot face doar eforturi foarte mici.

GynecoLand – santatea ta este cea mai importanta!

Spitalul GynecoLand situat in centrul Bucurestiului isi deschide usile fiecarei paciente care doreste sa aiba parte de servicii de diagnosticare si tratament ireprosabile, in acord cu normele legislative aflate in vigoare. Aici veti gasi o ambianta intima, calda si eleganta, precum si un personal medical atent si onest care va face tot posibilul sa va simtiti cat mai bine pe intreaga durata a sederii voastre, oricat se scurta sau de lunga ar fi ea.

Spitalul este specializat in chirurgie ginecologica si chirurgia sanului patologic, gama interventiilor chirurgicale fiind dintre cele mai diverse. Dipunem atat de aparatura si echipamentele necesare, cat si de experienta si cunostintele de specialitate pentru a va diagnostica si trata corect, rapid si eficient afectiunile pe care le intampinati.

GynecoLand are grija de sanatatea ta!

Similar Articles
Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza, o afectiune cunoscuta care trebuie adresata din timp

Parodontoza este o afectiune de care cu siguranta ati mai auzit. Cert este ca aceasta

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Un cabinet stomatologic in Bucuresti ce ofera servicii la cele mai inalte standarde

Cand va ganditi la un cabinet stomatologic in Bucuresti va ganditi probabil la situatiile mai

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar, o solutie moderna de inlosuire a dintilor lipsa

Un implant dentar reprezinta o interventie chirurgicala prin intermediul careia se inlocuiesc dintii care lipsesc

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Prostenal Perfect de la Walmark -produse naturiste eficiente pentru sanatatea prostatei

Pana la 30% dintre barbatii peste 65 de ani sufera de adenomul de prostata sau

Epilare definitiva

Epilare definitiva

Prin aplicarea corecta a tratament specific in cazul epilarii definitive se va obtine o distrugerea