Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Trecerea de la alimentatia de junior la cea de adult

Trecerea de la alimentatia de junior la cea de adult

🕔23.Dec 2015

Momentul in care catelusul acela care semana cu o jucarie a trecut. Acum a crescut si o data cu aceasta transformare sunt necesare anumite schimbari iar printre cele mai importante este trecerea de la alimentatia pentru juniori la cea pentru adulti. Suntem siguri ca aveti o multime de intrebari legate de cum se procedeaza, care sunt tipurile de hrana catei permise si ce sa faceti pentru a usura trecerea.

Cand se trece la mancarea pentru adulti?

Multi proprietari de catelusi se intreaba cand este momentul perfect pentru a trece la mancarea pentru adulti. Atunci cand catelul a ajuns la 80-90% din masa corporala a unui adult se poate incepe trecerea la mancarea pentru adulti dar acest lucru este recomandat sa se faca treptat. Mai exact la varsta de 8-9 luni este recomandat sa se petreaca acest lucru.

In momentul in care cainele a implinit aceasta varsta, va recomandam sa nu faceti trecerea brusca, eventual sa ii dati in combinatie atat hrana catei pentru juniori cat si pentru adulti urmand ca aceasta din urma sa inlocuiasca intr-o proportie din ce in ce mai mare hrana catei.

De asemenea trebuie sa incepeti sa il obisnuiti pe catel cu un nou orar de alimentatie care sa fie unul fix. Recomandarea noastra este ca cel putin pana se obisnuieste sa nu va abateti de la acest program intrucat catelul nu se va putea obisnui cu noua alimentatie.

Sortimentele de hrana catei

Cu toate acestea exista o multime de sortimente de hrana catei pe care sa le utilizati, dar si sa le introduceti treptat in alimentatia cainelui dumneavoastra.

Totusi pentru a beneficia de o dieta echilibrata, este necesar sa alternati alimentele intre ele si sa le introduceti si pe acestea tot treptat pentru a putea sa ii oferiti ceva nou in fiecare zi. Recomandarea veterinarilor este aceea sa consultati lista cu alimente permise si cele interzise pentru a putea sti care este modalitatea optima de a le furniza hrana catei sigura si in conformitate cu necesitatile unui catel aflat la inceputul vietii de adult.

Intorducerea mancarii gatite in alimentatia catelului

Introducerea mancarii gatite in alimentatia cainelui adult este iarasi un bun subiect care trebuie dezbatut intrucat acestea contin numai jumatate din necesarul de care au nevoie si, in acest caz este bine sa apelati si la ajutorul pe care vi-l ofera suplimentele alimentare. In plus pentru a va asigura ca hrana catei este una completa, puteti sa combinati cu hrana uscata dar si in acest caz recomandarea noastra este sa utilizati numai mancare de cea mai buna calitate. Nu merita sa puneti sanatatea catelului in pericol doar pentru a face economie.

Hrana catei de inalta calitate o puteti gasi si in magazinul nostru online www.petshopexpres.ro, unde va puteti aproviziona cu o cantitate de hrana suficienta pentru a putea face fata cerintelor de alimentatie ale catelului. Pentru a va asigura ca animalutului ii vor placea sortimentele de hrana pe care le selectati puteti sa cumparati o cantitate mica la inceput din mai multe sortimente si sa puteti sa determinati care ii place cel mai mult.

Va asteptam in magazinul nostru online!

 

Similar Articles
Varza murata din super-market sau traditionala ?

Varza murata din super-market sau traditionala ?

De la sarmalute, varza calita, pana la remediu pentru diferite afectiuni, varza murata este un

Mocheta Bucuresti

Mocheta Bucuresti

Obiectivul principal almagazinelor care comercilizeaza mochete in Bucuresti, este să creez o gamă complexă, dar

Colorate, colorate, acum le ceri, va dam de toate-  Culori pentru pictura

Colorate, colorate, acum le ceri, va dam de toate- Culori pentru pictura

In cadrul acestu articol voi utiliza atat tonuri de descriere vesele, cat si unele gri.

Cosulet pentru cel mai frumos bebe

Cosulet pentru cel mai frumos bebe

Bun gasit! Ne gasim pe site-ul www.magazinul-mamicilor.ro, locul unde cei mai frumosi bebelusi prind aripi

Alegeti mancarea cainelui dvs. dintr-un pet shop

Alegeti mancarea cainelui dvs. dintr-un pet shop

Fie ca va ganditi sa intrati intr-un pet shop cu locatie fizica pentru a alege