Scriuceva.ro – Articole Pentru Afacerea Ta | Homepage
Utilaj automat spalatorie auto, doar prin IPC WASH Systems!

Utilaj automat spalatorie auto, doar prin IPC WASH Systems!

🕔21.Oct 2014

Orice autoturism necesita o intretinere adecvata, menita sa-i prelungeasca durata de viata si totodata, sa-i mentina aspectul ca nou. Dincolo de vizitele dese la reprezentante sau service-uri auto, o masina trebuie sa treaca, cel putin o data la doua saptamani, pragul spalatoriilor auto. Si pentru ca aspectul este cel mai important atunci cand vine vorba de masina personala, nu este de mirare de ce afecerile cu spalatorii auto inca mai prospera.

Daca si tu te numeri printre cei care detin o astfel de afacere si esti in cautarea unei solutii care sa mareasca productivitatea si implicit cifra de afaceri, apeleaza la un specialist in materie de utilaje automate pentru spalatoriile auto. Si daca inca nu ai gasit un furnizor capabil sa-ti ofere nu doar calitate, ci si preturi avantajoase, avem raspunsul: IPC WASH Systems, firma ce vine in sprijinul tuturor celor care activeaza in domeniul prestarii serviciilor de curatenie auto. Astfel, din catalogul de produse pus la dispozitie de IPC WASH Systems poti opta pentru utilaj automat spalatorie auto, pentru o eficienta crescuta a activitatii.

De ce ai nevoie de un utilaj automat spalatorie auto? Simplu: este o investitie profitabila atat pe termen mediu, cat si pe termen lung. Cu alte cuvinte, cu ajutorul unui utilaj automat spalatorie auto, serviciile vor fi mai calitative si bineinteles, clientii mai multumiti!

Utilaj automat spalatorie auto – Eficienta crescuta, servicii de top!

O spalatorie auto aglomerata este un adevarat cosmar pentru soferi. Motivul?Chiar daca spalarea efectiva dureaza doar cateva minute, timpul de asteptare este, de cele mai multe ori, de ordinul orelor. Acesta este motivul pentru care multi posesori de masini fie amana vizita la spalatoriile auto, fie chiar renunta odata ajunsi acolo, descurajati de numarul mare de masini aflate in asteptare.

De ce utilaj automat spalatorie auto?

Daca nu doresti sa-ti pierzi clientii, este esential sa fii in pas cu tehnologia si sa achizitionezi un utilaj automat spalatorie auto. Acest utilaj nu doar ca va reduce timpul de asteptare al clientiilor, ci va spori activitatea propriilor angajati. Acestea sunt doar doua avantaje oferite de un utilaj automat spalatorie auto.

De asemenea, un utilaj automat spalatorie auto iti va permite sa faci economii substantiale in ceea ce priveste resursele utilizate. Avand un astfel de utilaj, vei putea obtine o dozare exacta a detergentilor si mai mult decat atat, vei putea obtine o raportare corecta a numarului de masini spalate. Si avantajele nu se opresc aici. Un utilaj automat spalatorie auto este solutia ideala pentru consecventa in calitatea spalarii, dar si pentru consumuri reduse de curent electric.

IPC WASH Systems – Utilaj automat spalatorie auto, la preturi competitive!

Avand o experienta de peste 12 ani in domeniul curateniei profesionale, IPC WASH Systems ofera solutii complete pentru spalatoriile auto aflate in cautarea eficientei maxime. IPC WASH Systems pune la dispozitie utilaj automat spalatorie auto cu o capacitate de 10 pana 18 masini spalate pe ora. Instalatia automata de spalare este ideala pentru diferite tipuri de masini, fie ca este vorba de autoturisme mici,  4×4 sau microbuze.

Constructia instalatiei este una de calitate, extrem de solida, capabila sa functioneze ore in sir, fara intrerupere. Pretul unui astfel de echipament variaza in functie de criteriile de montare si accesoriile dorite.

Oferta IPC WASH Systems se adreseaza atat spalatoriilor auto rapide, centrelor de cosmetica pentru masini, cat si centrelor de curatire totala.

Pentru a comanda  utilaj automat spalatorie auto la preturi competitive, acceseaza pagina noastra de internet si contacteaza-ne.

Similar Articles
Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

Mobila la comanda exact asa cum iti doresti pentru bucataria ta numai de la Mobilasik!

  Cum ar fi sa pasesti intr-o dimineata in bucatarie si sa vezi ca planurile tale

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

Cum sa alegi cel mai performant TV Tuner pentru masina ta?

  Performanta si caracteristicile tehnice deosebite sunt cele care primeaza atunci cand se alege orice tip

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

Totul despre inchirieri auto Bucuresti pentru a fi siguri pe alegerea facuta !

  Nu este nimic mai placut decat sa stii ca totul este pregatit pentru tine atunci

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Din ce lemn se face parchetul si de ce?

Parchetul vine din lemn masiv si din lemn. Podelele din lemn masiv au fost realizate

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

Cum sa alegi o firma contabilitate Arad? Sau, mai concret de ce sa apelezi la o firma si nu la un contabil autorizat?

  Cu siguranta in momentul in care ati inceput o afacere noua sau ati ajuns intr-un